dudjaa
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 26.12.2014
- Poena
- 170
Koji telefon si uzeo?Preuzeo sam telefon danas
Послато са Redmi Note 4X уз помоћ Тапатока
Koji telefon si uzeo?Preuzeo sam telefon danas
Leeco le max 2. Platio ga 130eur. Carina 5100din
Kad i VIP member pita, ocigledno je aprililili![]()
Gde to gledaš? Na GearBest-u? Pa tamo ti neće skoro ni pokazati ništa. Uđi na sledeći link pa tu kucaj tracking code koji su ti dali za Sweden post: https://tracking.directlink.com/multipletrack-client2.php?lang=en&postal_ref_mode=1Dva paketa narucena sa Gearbesta 17.12, poslata 18.12 kada je dodeljen i tracking number (Sweden post registered). Od tada nema ni jedne jedine tracking informacije, za obe posiljke i dalje stoji - Sorry, your shipping information has not updated yet!.
.
Razumem da je guzva oko praznika, ali pomalo postajem nervozanDa li je neko imao slicnih iskustava?
11080 je poštanski broj Zemuna.Nisam ga zezao, čovek je pitao kako na osnovu broja mogu da znam gde se nalazi nešto, odgovor je: Poštanski broj.
Poštanski broj za Novi Beograd je 11080, ono što je on prešvrljao je isto poštanski broj, sve što čovek treba da uradi
je da u googlu upiše "China zip code" i doda taj broj što je sakrio i tačno će znati gde je njegov paket...
Jel ovo stiglo u Srbiju ili ne?
Gde to gledaš? Na GearBest-u? Pa tamo ti neće skoro ni pokazati ništa. Uđi na sledeći link pa tu kucaj tracking code koji su ti dali za Sweden post: https://tracking.directlink.com/multipletrack-client2.php?lang=en&postal_ref_mode=1
To ti je informacija da je tvoja posiljka upravo primljena tj. registrovana pod odgovarajucim tracking brojem u kineskoj posti npr. CN-20023712 (Shanghai) I da ide za Srbiju. Ovakav tip informacije ne postoji za tursku, svedsku, holandsku, singapursku postu, dok vazi za Hong Kong.
Tek kada ti dodje informacija 11003 - Izmenicna posta - Prispece, znaci da je stigla u Srbiju.
Bas tu sam i gledao, skoro 10 dana stoji Item received for processing.
Preko svedske poste ima da se nacekas. Trenutno I ja cekam jednu posiljku preko njih. Prethodna putovala od 28.09., urucena 02.11. Sada ce, cini mi se, zbog svih ovih praznika, biti jos gore. Trenutni status je : Item departed on flight from origin, jos od 21.12. Tvoj status "item received for processing" bio mi je jos 12.12. Videcemo posle NG kojim ce tempom ici.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari