Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Hvala! To bi značilo da su WTTM podaci prilično tačni, odnosno mogu da se koriste kao reper.
Svakako gledam što bolji odnos, a odlično je znati i da 4 GB kartice nisu već sada na ivici propasti. Drugo opasnost je prelazak etera na PoS koji bi možda dao prednost 1070 karticama zbog ZEC-a. No, tvoje informacije su mi od velike pomoći.

Nema na cemu, mozes li detaljnije oko PoS-a, jel ima nekih infomracija oko datuma i sta ce tacno biti? Ja sam procitao da je late 2018 neki realan datum, ali ko zna link

Nemam ništa detaljnije, to je najveći problem. Neki kažu samo što nije, neki za šest meseci, a neki, eto, za godinu dana.
Svakako unosi veliku nervozu i neizvesnost u odluku o početku kopanja, kao i izbor kartica.

Da, u najgorem slucaju moracemo na neku drugu valutu, Eth classic ili neke manje - ali da bude moguce ETH kopati do kraja godine, je vec ok i ako se sada ulazi. Mada sve zavisi i od kretanja cene. Igramo, sta sad :).

Je l' se hash rate računa isto i za ETH i za ETC?
Mislim karta koja baca 30 MH/s za ETH bacaće isto toliko za ETC?

Stižu sutra rigovi pa malo pravim planove šta da se rudari. :)

Hvala za info!
Koliko sam video razlika je "mala", npr. ako karta baca 30 MH/s za ETH, bacaćw 28-29 MH/s za ETC?

Je l' može preporuka za neki pool da ne listam celu temu? :)
Kakav je Nanopool? Nekako sam se navikao na njega sa ETN-om pa bih kopao na njemu i ETH i ETC. :)

Je l' se hash rate računa isto i za ETH i za ETC?
Mislim karta koja baca 30 MH/s za ETH bacaće isto toliko za ETC?

Stižu sutra rigovi pa malo pravim planove šta da se rudari. :)

Moja greska, pijan sam citao tvoj post pa mi se ucinilo da je pitanje za ETN.
Za etc je skoro isto

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bice interesantno kada se sva snaga ovog sveta ,koja kopa Eth, prebaci na nekog jadnika od coina

To je bilo još u maju 2016..., pa septembru 2016, pa februar 2017,...
Mislim, to su sve bile najave, a samo čika Vitalik zna pravi trenutak, ako ga uopšte i bude ;)

Gde locirati log file kad nam pukne majner?

Hvala batice :)

Sta se desava sa ETN, razlog skoka cene ? Zna li neko

Misliš na ETH, ne na Electroneum pretpostavljam?

Istripovao si me u trenutku da je ETN-u skočila cena. :D

Cena se vratila pre Novogidsnjeg dampa, nije bilo skokova.

A razlog za buduci skok moze biti predostjeci hard fork za 17-18 dana.

Cena se vratila pre Novogidsnjeg dampa, nije bilo skokova.

A razlog za buduci skok moze biti predostjeci hard fork za 17-18 dana.

EtherZero

Time: Jan 19th 2018 GMT 19:00-21:00

Iskustveno, koliko je vremenski pre potrebno "uci" u ETH, tri cetiri dana ili manje (pitam samo za savet)?

Pitanje je da li ce biti forka, tak oda ne znam jos kad je pametno uci. Ja sam inace vecinom u ethu tako da vise da ulazim ne planiram.

Vidis ti to :) moram malo da se vratim sa pijancenja da vidim sta se desava

https://smartoptions.io/hodl-5-ethereum-hard-fork-free-money/
"UPDATE: The hard fork seems to be canceled / postponed due to a massive lack of confidence of the community. However, ETH remains bullish and we hold our position."
Komentar: "EtherZero feels like a scam. No team assembled, no white paper, and the website is pretty sloppy. Free coins are great but not if they aren’t backing something of substance"

Možda se nešto i promeni, ali ne zvuči dobro.
S druge strane, pitanje je koliko je ljudi koji su poterali eth uopšte i čulo za fork, a koliko ulazi zato što je počeo da skače. Onda je teško reći i da li će u slučaju otkazivanja forka vrednost nešto mnogo da padne. Tim pre što je sadašnji skok samo oko 10 %. Ako na dovoljno menjačnica pređe 1000 dolara, mislim da ga nikakav fork neće mnogo poremetiti. Pitanje je, međutim, da li je sada trenutak za ulazak.

Ja prodao 9 komada pre 2 dana, osecam se kao bilmez zbog ovog skoka ali jednom sam morao prelomiti...nije loše, idemo dalje :)

Ako si prodao za btc onda nije strasno :)

Nazad
Vrh Dno