i zar nije adresa/ime/mail
adresa.ime je valjda na ethermine
Eo ga![]()
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Jel koristi neko ove nove drajvere Adrenalin ili kako vec ili su i dalje oni drajveri Blokchain iz Avgusta neprevazidjeni, sto se tice hashrata?
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Nisam neki veliki stručnjak ali rast je krenuo kad je izasla informacija zaetherzero tj da ce vlasnici etha dobiti etz 1:1 tako da puno ljudi koji imaju eth cuvaju isti da bi dobili zero a oni sto ga nemaju kupuju iz istog razloga. Po meni deluje da ce cena rasti sve do 19 januara i da ce tad krenuti rasprodaja samim tim i pad cene.U proteklim 30 sati ETH konstantno raste i upravo je premašio cenu od 1060 EUR za jedan ETH.
Početnika sam u ovome, ušao sam u ovo pre dve sedmice.
Kakva su vaša predviđanja za ETH?
Dokle će da ide ovaj skok?
Slično mišljenje dele i na stranim forumima. Treba biti pametan, kada prodati, kada kupiti. Ne retko se dešava da se omane sa prognozama i to debelo. Ja sam investirao juče u još jednu mašinu, da li je bilo pametno videćemoNisam neki veliki stručnjak ali rast je krenuo kad je izasla informacija zaetherzero tj da ce vlasnici etha dobiti etz 1:1 tako da puno ljudi koji imaju eth cuvaju isti da bi dobili zero a oni sto ga nemaju kupuju iz istog razloga. Po meni deluje da ce cena rasti sve do 19 januara i da ce tad krenuti rasprodaja samim tim i pad cene.
Naravno ovo je moje licno misljenje ne finansiski savet
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
"How do you get your ETZ?
Have the private key:
Derive your private key from the private key-approving wallets, then import the private key to the official EtherZero wallet to get ETZ.
Do not have the private key:
If your Ethereum is kept in a trading platform or those wallets which do not support the private key derivation, you can ask the trading platform or wallet to get EtherZero for you. The users can contact the trading platform or wallet providers, and ask how to process it.
We will also contact the famous trading platforms and wallet providers to help you get your ETZ."
Stavi umesto te tacke kosu crtu i moci cesAjde da probam 538 put i nadam se zadnji. **** me sto ne mogu da namestim da mi prebacuje eth na menjacnicu 0.05, nego ja na def i prebacuje ga na 0.2. Na pulu opciju generate your config. Prosto kao samar. Popunim polja i dobijem batch file i ubacim ga u miner. Evo ubacicu sve fotke![]()
![]()
![]()
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari