Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Jel koristi neko ove nove drajvere Adrenalin ili kako vec ili su i dalje oni drajveri Blokchain iz Avgusta neprevazidjeni, sto se tice hashrata?

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

i zar nije adresa/ime/mail

adresa.ime je valjda na ethermine

Da, trebalo bi da jeste, ja ne kopam eth na nanopoolu, samo etn a za njega ide sa tačkom pa sam se zeznuo, tj nisam ni proveravao zeznuo me subotičanin sa onom slikom...

Eo ga
33cf881939cdbd54f0affd9a926f7f6c.jpg

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Evo ovde svi detalji

https://eth.nanopool.org/help

U proteklim 30 sati ETH konstantno raste i upravo je premašio cenu od 1060 EUR za jedan ETH.
Početnika sam u ovome, ušao sam u ovo pre dve sedmice.
Kakva su vaša predviđanja za ETH?
Dokle će da ide ovaj skok?

Jel koristi neko ove nove drajvere Adrenalin ili kako vec ili su i dalje oni drajveri Blokchain iz Avgusta neprevazidjeni, sto se tice hashrata?

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Koristio je i samo se namučio. Koliko bagoviti drajveri ***..

Sent from my iPhone using Tapatalk

U proteklim 30 sati ETH konstantno raste i upravo je premašio cenu od 1060 EUR za jedan ETH.
Početnika sam u ovome, ušao sam u ovo pre dve sedmice.
Kakva su vaša predviđanja za ETH?
Dokle će da ide ovaj skok?
Nisam neki veliki stručnjak ali rast je krenuo kad je izasla informacija zaetherzero tj da ce vlasnici etha dobiti etz 1:1 tako da puno ljudi koji imaju eth cuvaju isti da bi dobili zero a oni sto ga nemaju kupuju iz istog razloga. Po meni deluje da ce cena rasti sve do 19 januara i da ce tad krenuti rasprodaja samim tim i pad cene.
Naravno ovo je moje licno misljenje ne finansiski savet:)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Nisam neki veliki stručnjak ali rast je krenuo kad je izasla informacija zaetherzero tj da ce vlasnici etha dobiti etz 1:1 tako da puno ljudi koji imaju eth cuvaju isti da bi dobili zero a oni sto ga nemaju kupuju iz istog razloga. Po meni deluje da ce cena rasti sve do 19 januara i da ce tad krenuti rasprodaja samim tim i pad cene.
Naravno ovo je moje licno misljenje ne finansiski savet:)

Slično mišljenje dele i na stranim forumima. Treba biti pametan, kada prodati, kada kupiti. Ne retko se dešava da se omane sa prognozama i to debelo. Ja sam investirao juče u još jednu mašinu, da li je bilo pametno videćemo :)

Jedino u ovom trenutku sta treba presec je,i da li sacekati 19.1 i prodati eth cim se dobije zero sto ce uraditi jos ko zna koliko ljudi pa rizikovati ogroman pad za kratko vreme ili prodati lepo 18.1 kad ce cena biti najveca pa lepo kipiti zero po pocetnoj ceni koja ce verujem biti niska jer njima je plan da u kratkom periodu dodju do cene od 10%ETH. :)
Verujem da ce nova masina da ti se isplati!

A i ovakve ponzi lutrije mu dizu cenu, pitam se sta ce biti kad izvuku dobitnika pa ovaj istrese sve, ode eth u bunar :d
https://ethereumsweepstakes.io/

Zar nije otkazan fork 19tog?

Bio je otkazan, a sada kao da nije..nesto se sumnjivo desava oko toga. :trust:

"How do you get your ETZ?
Have the private key:
Derive your private key from the private key-approving wallets, then import the private key to the official EtherZero wallet to get ETZ.
Do not have the private key:
If your Ethereum is kept in a trading platform or those wallets which do not support the private key derivation, you can ask the trading platform or wallet to get EtherZero for you. The users can contact the trading platform or wallet providers, and ask how to process it.
We will also contact the famous trading platforms and wallet providers to help you get your ETZ."

Ako bude tog forka zna li se na kojim menjacnicama ce se dobijati..?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Mislim da su u pregovorima. Akcenat je na to da su kontaktirali, ne i da su dogovorili. Nadam se da će uskoro i da ozvaniče.

Jel pametno da se ubaci adresa sa myetherwallet.com na pool ili sam se zaje*ao, zbog one provizije GAS? Kapiram da sam trebao direktno na menjačnicu ali sada je kasno do prve isplate...

Po nekom pravilu pravilno je da kada kopas stavljas adresu od walleta ne od menjacnice. Na menjacnici se drzi onoliko koliko si spreman da izgubis.

Na nekim menjacnicama i pise da ne smeju adrese za depozit da se korisite za uplate sa mining-a, sada ne znam iz kog razloga.

ja kopam direkt na kriptopiju, i nesto se ne brinem..

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

Meni je myetherwallet uzeo 10€ skoro samo pri slanju na drugi novcanik tj berzu. Tako da od sad kopam na berzu

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

To je realno nista, spram koliko moze da se izgubi u slucaju pada berze ...

Ajde da probam 538 put i nadam se zadnji. **** me sto ne mogu da namestim da mi prebacuje eth na menjacnicu 0.05, nego ja na def i prebacuje ga na 0.2. Na pulu opciju generate your config. Prosto kao samar. Popunim polja i dobijem batch file i ubacim ga u miner. Evo ubacicu sve fotke
c6cbdec37d728c3cc83c51c89542b23b.jpg
c3c8cb2dd7dc32cc7e28dfd31e275d06.jpg
3a2f388994df0fd5a80f628c83b40865.jpg

Zato sto moram da cekam 9 dana da ga prebaci. Mogao bi kad mi prebaci 0.05 da kopam nesto sto je isplativije. Puno je 9 dana

Ajde da probam 538 put i nadam se zadnji. **** me sto ne mogu da namestim da mi prebacuje eth na menjacnicu 0.05, nego ja na def i prebacuje ga na 0.2. Na pulu opciju generate your config. Prosto kao samar. Popunim polja i dobijem batch file i ubacim ga u miner. Evo ubacicu sve fotke
c6cbdec37d728c3cc83c51c89542b23b.jpg
c3c8cb2dd7dc32cc7e28dfd31e275d06.jpg
3a2f388994df0fd5a80f628c83b40865.jpg

Stavi umesto te tacke kosu crtu i moci ces

Proveri jel tacan mejl, ne znam sta moze da bude..

Nazad
Vrh Dno