Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Ako sam dobro shvatio da bi se dobio ETZ koraci su sledeći.

1)Napraviti npr myetherwallet ako se već nema neki wallet.
2)Iskopirati Private key koji se koristi za login na myetherwallet
3) Skinuti oficijalni ETZ wallet i u njega uneti private key sa myetherwalleta
4) Držati ETH u myetherwalletu na dan forka

Da li je to to?

Moze li mi neko reci da li mogu od nekog da kupim nesto sitno ETH i prebacim na adresu Nanopoola moju adresu gde kopam jer je tamo budjava isplata na 0.2 a ja imam 0.02 a mrzi me da kopam jos 10-12 dana da skupim 0.2.
Da li je to izvodljivo ili samo primaju sto iskopas?

Moze li mi neko reci da li mogu od nekog da kupim nesto sitno ETH i prebacim na adresu Nanopoola moju adresu gde kopam jer je tamo budjava isplata na 0.2 a ja imam 0.02 a mrzi me da kopam jos 10-12 dana da skupim 0.2.
Da li je to izvodljivo ili samo primaju sto iskopas?

Što ne promeniš ispatu na 0.05? Settings opcija u okviru tvoje adrese na nanopool-u.

Pise da share(ili nesto drugo zaboravio sam nisam bio mesec dana.tamo)mora biti iznad xxx...meni je daleko bilo iznad ali nece samo pise da nesto nije dobro a ne znam sta.Morao sam staviti mail i pass cini mi se,ukucam tacno ali nece da se promeni.
Zna li neko sta je bolje i za ZEC,da ostavim isplatu na 0.01 ili da je povecam?To mi stoji na 0.01 jer ne znam koja mi je(To save your settings complete the public IP Address of your worker given)
adresa?

Pise da share(ili nesto drugo zaboravio sam nisam bio mesec dana.tamo)mora biti iznad xxx...meni je daleko bilo iznad ali nece samo pise da nesto nije dobro a ne znam sta.Morao sam staviti mail i pass cini mi se,ukucam tacno ali nece da se promeni.
Zna li neko sta je bolje i za ZEC,da ostavim isplatu na 0.01 ili da je povecam?To mi stoji na 0.01 jer ne znam koja mi je(To save your settings complete the public IP Address of your worker given)
adresa?
na rigu kucas u pretrazivacu whatsmyip i vidis

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

Ako sam dobro shvatio da bi se dobio ETZ koraci su sledeći.

1)Napraviti npr myetherwallet ako se već nema neki wallet.
2)Iskopirati Private key koji se koristi za login na myetherwallet
3) Skinuti oficijalni ETZ wallet i u njega uneti private key sa myetherwalleta
4) Držati ETH u myetherwalletu na dan forka

Da li je to to?
Prvilo broj 1 !
Gde god ti traže privatni ključ od walleta to je SCAM vidljiv iz aviona.

Pa kad pokupe tokene biće kuknjava.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Taj EtherZero stvarno izgleda kao neki scam, ima li bilo koja berza ili wallet da su potvrdili saradnju?

Meni to izgleda isti SCAM kao onaj SegWit BTC scam što bio 28.12.

Fork nije bio potvrđen a ovi ložili masu da im daju private key.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Poslednja izmena:
na rigu kucas u pretrazivacu whatsmyip i vidis

:)

Hvala...samo jos nesto na brzinu,Ethermine pool je jaci od Nanopoola,bar po statisci,da li bi dobio nesto vise dnevno i na kraju mesecno ako bi se tamo kopalo ili ne?Cisto pitam jer drugar kopa na nanopoolu pa da uporedim,naravno samo 1 rig je u pitanju.

Koji pool je najbolji za eth za dual i koji drugi coin je najbolji uz njega trenutno?

ja kopam na ethermine.. trenutno je LBC, ako neces njega onda DCR.. pominju da izlazi asic uskoro i da nece ni biti kopanja sekundarnih valuta..

Kakac ASIC? Za sta ASIC i kako to nece biti kopanja sekundarnih novcica?

procitaj na temi za LBC.. nisam ni ja stigao da istrazim sta mu to dodje, nov sam jos uvek

Edt:
koliko shvatam taj ASIC znaci da se one vise nece kopati sa GPU, vec sa onim antminer-om.. vrvtn lupam

Poslednja izmena:
Da,upravo procitao,nejasan si bio. :)
Pa u principu ima kopanja drugog novcica,samo sto vise nece biti kolicina kao do sada,a mozda i hoce ako mu cena ode jos gore kao sto mu i diff ide gore.

ako cena ode gore onda dolazimo do toga da ce asic biti visestruko isplativiji nego gpu ako cena prati diff, sto znaci da ce ljudi kupovati jos vise asica dok na kraju gpu ne bude kopao nista kao sto je sada slucaj sa btc, ltc, dash...

procitaj na temi za LBC.. nisam ni ja stigao da istrazim sta mu to dodje, nov sam jos uvek

Edt:
koliko shvatam taj ASIC znaci da se one vise nece kopati sa GPU, vec sa onim antminer-om.. vrvtn lupam

Kakav crni ASIC spominjete za ETH???

Odem da proveravam sada dal se tu nešto menjal, i kako vidim dalje stoji da je ETH mining I/O bound za šta su ASIC mineri ne isplativi tj. skupi za kreiranje i investiranje.

Jedino ako ove sekundarne valute koje mogu istovremeno sa ETH da se majnuju dobijaju svoj asic???

Kakav crni ASIC spominjete za ETH???

Odem da proveravam sada dal se tu nešto menjal, i kako vidim dalje stoji da je ETH mining I/O bound za šta su ASIC mineri ne isplativi tj. skupi za kreiranje i investiranje.

Jedino ako ove sekundarne valute koje mogu istovremeno sa ETH da se majnuju dobijaju svoj asic???

Ne za ETH vec za lbc i njima slicnim novcicima. :)

A pise da je algo kao ETH,ok ali nista ne pise da li moze i gde moze da se kopa i od kada moze da se kopa?
Zna li se o tome nesto?

samo nek naraste cena eth ima da bude ASIC za njega i to sve u 16 da radi, nemojte se zanositi, sve moze da se napravi, samo je pitanje isplativosti

Bio je na yobitu, ja imao 0.8 eth-a toliko sam i dobio 0.8etz, trenutna cena mu je oko 40,50$

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Vrh Dno