Šta je novo?

Kineski manje poznati brendovi, clones-free (FAQ u prvom postu)

Gde je preko 12h sot?
Tu je.
37bb4b5f6db85243ccbe49da8b62d762.jpg

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Poslednja izmena:
I max 1 :)

Sent from my MI MAX using Tapatalk

BestCredit prodavnica na AE promenila ime u DOOGEE TECH COMPANY Store, sad prodaju samo DOOGEE.

Daj ne *****avaj jel moze neko normalno koriscenje?
Ovo je poslednje punjenje, imam ogroman drain od neke aplikacije od pre neki dan (Instagram najverovatnije) ali nemam kad da gledam to. Racunaj ovaj SoT plus 2-3 sata.

dcbe3a57b291d5752e281fe00b3fdacf.jpg

Poslednja izmena:
Ovo je poslednje punjenje, imam ogroman drain od neke aplikacije od pre neki dan (Instagram najverovatnije) ali nemam kad da gledam to. Racunaj ovaj SoT plus 2-3 sata.

dcbe3a57b291d5752e281fe00b3fdacf.jpg

Odlicna baterija ali kod mene bi sot bio manji...

Sve zavisi kako ga koristis, ako ga koristis intenzivno 2 dana imaces ogroman SoT to je sigurno. Ovo je prvi put da sam usao u 6 dan, uglavnom ga punim na 3-4 dana.

True, sto laganije koriscenje manji sot ali vece vreme izmedju punjenja.

^to svakako nije pravilo ,ali ponovo ponavljam kakva god da su mu podesavanja to je extremno dobra baterija...

Apsolutno jeste pravilo. Za 24h bi mogao da izvucem i 15-16h sota na mom fonu ali ako 24 postane 48 i vise i 10 je super. Gsm modem trosi bateriju pa trosi, wifi...

Meni ce u sredu stici preko Gremlina sam uzeo, trebalo bi da ima B20, posto svuda sam video da pise da ima. Snapdragon je u njemu, trebalo bi da ima.

Apsolutno jeste pravilo. Za 24h bi mogao da izvucem i 15-16h sota na mom fonu ali ako 24 postane 48 i vise i 10 je super. Gsm modem trosi bateriju pa trosi, wifi...

Mrzi me da pisem bzv ali generalno to je jedino tacno ako su ista podesavanja iste apk ista mreza sve isto samo intezivnije .Ja koristim tel na drugaciji nacin I zato smatram da bi mi bio manji sot a krace vreme punjenja.....

Ako te mrzi da pises, ne mozes nesto da tvrdis. To sto ti pricas ima smisla jedino mozda u nekoj situaciji gde ti je gps stalno ukljucen ili nesto drugo sisa bateriju i ne da telefonu da ide u deep sleep.

Ako te mrzi da pises, ne mozes nesto da tvrdis. To sto ti pricas ima smisla jedino mozda u nekoj situaciji gde ti je gps stalno ukljucen ili nesto drugo sisa bateriju i ne da telefonu da ide u deep sleep.

Cekaj bre a WiFi ,mobilni internet ,4g ,osvetljenje ekrana ,jos stvari koje samo zavise od postavki .I mogu da tvrdim I da se nastavljam stobom do sutra ako treba ali nije mi to cilj niti sam imao nameru da se raspravljam stobom oko gluposti

Pa sta sam ja napisao pre dva posta? Sto je duzi period izmedju punjenja, to je manji sot. Bas zbog stvari koje stalno srcu bateriju.

10000 skuplje nego na oglasima, a uz to dobijate dvogodisnju garanciju, mogucnost placanja na rate/cekove/a.z.
Plus ako se jos uhvati neka akcija ili skupljate neke popuste, moze cena da ide dole.

Da je sjajna ponuda-nije ali za nekog ko se plasi KPa i "majke mi" garancija, nije lose.

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Cekaj bre a WiFi ,mobilni internet ,4g ,osvetljenje ekrana ,jos stvari koje samo zavise od postavki .I mogu da tvrdim I da se nastavljam stobom do sutra ako treba ali nije mi to cilj niti sam imao nameru da se raspravljam stobom oko gluposti
Od jutros na mobilnom netu oko ~20% baterije za preko 3 sati SoTa, rekli mi da moram da cekam do pola 11 pa samo drndam telefon od jutros a ustao sam negde oko pola 7, aktivno telefon u rukama od 7.

Pomnozis sa x5 i eto ti SoT na Data kad ga ne ispustas iz ruke a osvetljenje bude oko 25-30%.

I posle kad neko pita zasto je bitna baterija - eto, ovakve gluposti ne mogu da te iznenade, a izasao sam sa 50% baterije, jedna stvar za razmisljanje manje.

Od jutros na mobilnom netu oko ~20% baterije za preko 3 sati SoTa, rekli mi da moram da cekam do pola 11 pa samo drndam telefon od jutros a ustao sam negde oko pola 7, aktivno telefon u rukama od 7.

Pomnozis sa x5 i eto ti SoT na Data kad ga ne ispustas iz ruke a osvetljenje bude oko 25-30%.

I posle kad neko pita zasto je bitna baterija - eto, ovakve gluposti ne mogu da te iznenade, a izasao sam sa 50% baterije, jedna stvar za razmisljanje manje.

OK baterija kida ;)Mada mislim da ti nebi imao problema ni sa duplo manjim kapacitetom batrrije ;)

Zasto tri dana kad moze jedan :D Sta sve necu cuti ovde.

J.Babic da li ti imas ono bese coolpad cool1?, ako je odgovor da moze neki review da napises.

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Pogresne zakljucke donosis I dajes sebi za pravo da komentarises ....
Dajem sebi za pravo? Lol
Rece covek koji je u svom proslom postu dao sebi za pravo da govori koliki kapacitet baterije treba nekom drugom.

Dajem sebi za pravo? Lol
Rece covek koji je u svom proslom postu dao sebi za pravo da govori koliki kapacitet baterije treba nekom drugom.

To je bila sala na osnovu 6 dana,zato sam ti rekao da pogresno tumacis ...A I ne kapiram sta to tebe zabole .

Bez tuce :p

Ta "4h SoT je dovoljno" filozofija je sa moje strane isprobana vise puta i xyz puta se desilo da mi zafali baterije. Dzabe funkcije kad pola moras da ugasis da bi ti telefon izdrzao do uvece, tako da bolje da preliva nego da zafali.

Devojci stigao upravo Meizu E2 iz Kine, zemljanim putem :d - https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-meizu-e2

Kad ga uporedim sa Cool1 recimo, ostavlja mi utisak da je kvalitetnije izrade i dizajna, pogotovu zbog zaobljenih ivica. Jedino mi se Flyme OS ne dopada vizuelno pa u ovom trenutku ne mogu da procenim koji telefon ima bolji ekran. Za sad Cool1 mi tu deluje bolji. Ali sa druge strane, Flyme je dosta sredjeniji i upakovaniji sistem nego EUI/JUI. Ima 4 LED lampice pozadi, ali kamera i pored toga deluje prosečno. Jedino što sam primetio jeste da i pored svih opcija za kameru, izgleda da je mnogo teško dodati i opciju da flash može da se dozira kad već ima 4 lampice.

Mislio sam da će ovaj sistem sa jednim tasterom biti jezivo iskustvo, a zapravo iznenadio sam se koliko je ceo sistem intuitivan. Iskreno, ovo mi je možda i najbolja integracija za Android platformu pošto je taster na prednjoj strani u isto vreme:
- fingerprint (dodir kad je zaključan)
- back dugme (dodir kad je otključan)
- home dugme (pritisak)
- kamera (2x pritisak)

šteta je što su ograničili funkcije po shortcutu pa recimo ne možeš da staviš da ti "2x pritisak" bude home. A kad malo razmislim, bolje bi im bilo da je taj taster kvalitetan jer u suprotnom telefon postaje ozbiljno neupotrebljiv ako se pokvari :d

Poslednja izmena:
Vrh Dno