I 12+ sati sota. Samo vi punite vase malene telefone dvaput dnevno
Sent from my MI MAX using Tapatalk
Dare, za moje koriscenje Zuk Z2 sa SOT izmedju 7-8 sati (5 inca, 3500mah) mi apsoultno zavrsava posao. Ja realno mogu Zuk da punim na dva dana, nekada mi dan prodje i sa 30% sto bi znacilo cak i 3 dana trajanja baterije, medjutim, to nije dobro za bateriju, da je ti od 0% do 100% punis svaki dan, ili svaki drugi, treci, dosta sam citao o tome, najbolje je sto cesce dopunjavanje a jednom mesecno ili mozda u dva meseca je dobro da se tako isprazni do kraja i napuni, zbog kalibracije baterije a i ''razmrdavanja'' jona unutar nje. Proverena informacija, tako poslednjih par godina koristim i nikada ni na jednom telefonu nisam menjao bateriju, uvek je trajala minimum 2 godine, na koliko obicno i zamenim telefon...
Onda kao primer dajem, vidi Redmi 4 pro sa SD 625 kako trosi bateriju i njegov SOT

.
Tako da to sto si napisao jeste, tacno, veci telefon, veca baterija, stoji sve to, ali nisu ni manji bas za bacanje... Meni jednostavno fizicki ne odgovara ta velicina, nemam bas velike ruke, ono, prosecne. Da imam 2m visine i velike sake onda bi mi sigurno odgovarali ti veci. Stvar ukusa, potrebe...
Pozdrav