Lanikor
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.05.2016
- Poena
- 705
Tu je.Gde je preko 12h sot?

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Poslednja izmena:
Tu je.Gde je preko 12h sot?
Tu je.![]()
Ovo je poslednje punjenje, imam ogroman drain od neke aplikacije od pre neki dan (Instagram najverovatnije) ali nemam kad da gledam to. Racunaj ovaj SoT plus 2-3 sata.Daj ne *****avaj jel moze neko normalno koriscenje?
Odlicna baterija ali kod mene bi sot bio manji...Ovo je poslednje punjenje, imam ogroman drain od neke aplikacije od pre neki dan (Instagram najverovatnije) ali nemam kad da gledam to. Racunaj ovaj SoT plus 2-3 sata.
![]()
Mrzi me da pisem bzv ali generalno to je jedino tacno ako su ista podesavanja iste apk ista mreza sve isto samo intezivnije .Ja koristim tel na drugaciji nacin I zato smatram da bi mi bio manji sot a krace vreme punjenja.....Apsolutno jeste pravilo. Za 24h bi mogao da izvucem i 15-16h sota na mom fonu ali ako 24 postane 48 i vise i 10 je super. Gsm modem trosi bateriju pa trosi, wifi...
Sent from my MI MAX using Tapatalk
Cekaj bre a WiFi ,mobilni internet ,4g ,osvetljenje ekrana ,jos stvari koje samo zavise od postavki .I mogu da tvrdim I da se nastavljam stobom do sutra ako treba ali nije mi to cilj niti sam imao nameru da se raspravljam stobom oko glupostiAko te mrzi da pises, ne mozes nesto da tvrdis. To sto ti pricas ima smisla jedino mozda u nekoj situaciji gde ti je gps stalno ukljucen ili nesto drugo sisa bateriju i ne da telefonu da ide u deep sleep.
Nameti uslovljavaju takvu cenu....Da je verzija od 64gb pa čovek i da razmisli
Od jutros na mobilnom netu oko ~20% baterije za preko 3 sati SoTa, rekli mi da moram da cekam do pola 11 pa samo drndam telefon od jutros a ustao sam negde oko pola 7, aktivno telefon u rukama od 7.Cekaj bre a WiFi ,mobilni internet ,4g ,osvetljenje ekrana ,jos stvari koje samo zavise od postavki .I mogu da tvrdim I da se nastavljam stobom do sutra ako treba ali nije mi to cilj niti sam imao nameru da se raspravljam stobom oko gluposti
OK baterija kidaOd jutros na mobilnom netu oko ~20% baterije za preko 3 sati SoTa, rekli mi da moram da cekam do pola 11 pa samo drndam telefon od jutros a ustao sam negde oko pola 7, aktivno telefon u rukama od 7.
Pomnozis sa x5 i eto ti SoT na Data kad ga ne ispustas iz ruke a osvetljenje bude oko 25-30%.
I posle kad neko pita zasto je bitna baterija - eto, ovakve gluposti ne mogu da te iznenade, a izasao sam sa 50% baterije, jedna stvar za razmisljanje manje.
Zasto tri dana kad moze jedanSta sve necu cuti ovde.
Dajem sebi za pravo? LolPogresne zakljucke donosis I dajes sebi za pravo da komentarises ....
Dajem sebi za pravo? Lol
Rece covek koji je u svom proslom postu dao sebi za pravo da govori koliki kapacitet baterije treba nekom drugom.
J.Babic da li ti imas ono bese coolpad cool1?, ako je odgovor da moze neki review da napises.
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari