Vidi na Kupindu.Koliko je ekran za ovo cudo? Sad mi ispao na ivicnjak...
Nemoj to da cekas. Neces moci na Oreo to da uradis. Uradi dok si na N, jer cim predjes na Oreo bice veliki problem jer ce Huawei promeniti particije, formate tako da ce biti vrlo, vrlo tesko. Jos nema ni Twrp za oreo za Kirin. A da ne pricamo o partucijama koje ce biti enkriptovane do bola.I ja sam i dalje na 170, uzet u vip-u. Mislio sam da radim debrand ali čekam oreo, i tek cu tad da odradim. Do tad i ovaj 170 radi odlično.
Powered by Me
Pa da, to i kažem. Kad vidim da drugi počnu da dobijaju oreo, prvo ću da odradim rebrand na ver 192, ili koja god bude aktuelna tad, da bih dobio oreo preko update-a.Nemoj to da cekas. Neces moci na Oreo to da uradis. Uradi dok si na N, jer cim predjes na Oreo bice veliki problem jer ce Huawei promeniti particije, formate tako da ce biti vrlo, vrlo tesko. Jos nema ni Twrp za oreo za Kirin.
Sent from my VKY-L29 using Tapatalk
Dobice tako do kraja marta 2018, barem zvanicna verzija.Gde ste videli da će ovaj telefon dobiti oreo? Jel ima negde da se pogleda koji telefoni će dobiti?
Poslato sa HUAWEI WAS-LX1 pomoć Tapatoka
Aha, pogresno smo se izrazili. Debrand ili rebrand mislio sam na konvert u dual sim ili c432 globakni EU model. [emoji4]Pa da, to i kažem. Kad vidim da drugi počnu da dobijaju oreo, prvo ću da odradim rebrand na ver 192, ili koja god bude aktuelna tad, da bih dobio oreo preko update-a.
Powered by Me
^^
Moja greska mozda, mislio sam na to da samo predjem na neku verziju koja ce doiti oreo ranije, nego da ne cekam vip i njegov update.
Tj update za C738, jer je ocigledno da oni mnogo kasne.
http://ministryofsolutions.com/2017/10/huawei-p10-lite-rebrand-convert-dual-sim-free-method.htmlMože li link do uputstva za rebrand?
Powered by Me
Instaliraj Hi Suite na kompu. Aktiviraj developer mode na telefonu i tamo uključi otklanjanje usb grešaka (debugging). Nakon toga poveži telefon sa kompom, pokreni Hi Suite i čim ti on prepozna telefon ponudiće ti update ako ga ima.. I da, kad to radiš neka ti baterija na fonu bude preko 50%.Kod moje devojke je b185 i nema update-a uopste. Mada joj telefon za sad vidim ok radi, nema nekih stucanja i ne zali se.
Inace da li moze preko kompjutera da se update-uje na noviju verziju i kako? Telefon je iz Telenora.
Nije mi jasno samo zasto Huawei radi te namenske softvere za pojedine oparetere. To ima smisla ako operateri zele da zakljucaju sim ksrtice za njihovu mrezu. U ovom skucaju nema nikskvog smisla i logike to je trebalo da bude sve C432 Eu global model. Vodafon ima c02 ali oni ljudi zakljucavaju kartice. Za ostale cista ludost..U VIPu su bas azurni. Juce sam dobio update 180 i instalirao. haha nema veze sto kasne za par verzija ili cekaju da budu proverene pa puste. Ko zna sta je![]()
Koje dodatne aplikacije to ima build za Vip ili Mts....Pre ce zeznuti softvere za te manje operatere nego za citavu Evropu....Zašto? Pa ako nešto ne valja sa buildom ko će prvi da dobije po njušci od korisnika? Operateri. Osim toga brendirane verzije imaju i neke dodatne app koje određuju operateri i sve još prolazi i njihovu proveru.
I nije samo kod Huaweija slučaj jer vidim da je i sa LG ista stvar.
Sent from honor 8 lite using Tapatalk
Pa to kazem, kasne, a sa tim sistemskim aplikacijsma su kao eto nesto postigli.... Bzvze. Ali ok je to opreraterima, dobiju build gratis od Huawei sa tim aplikacijama, ali za korisnika i ne bas korektno. Mada vecina korisnika ne zna ni sta je emui, Nougat i tt.... Tako da mlatimo praznu slamu. Mi sto posecujemo forume smo u manjiniMeni je P9 lite bio brendiran, ali sam mu ja odradio debrand baš zbog apdejtova, a sad ne sećam se tačno šta sam imao od app na njemu osim Vip-ove teme. Honor 8 lite mi je global tako da tu nisam imao ništa, dok sestra i keva na njihovim brendiranim LG-ima imaju Moj Vip, Vip Drop i i još nešto od tih aplikacija i to kao sistemske ubačene dok su na Huawei-ju mogle da se uninstalliraju. Sa buildovima isto kasne naspram global verzija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari