Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ok...jvala puno pokusacu kad dodjem sa posla...

I mene su. Ne kapiram kako je moguće da cena toliko padne kad je toliko ljudi kupilo?
Cek, ti hoćeš da kažeš da smo kupili po nizoj ceni nego što pise? Onda je to ozbiljna prevara. U svakom slucaju opet sam osisan od strane ovog prevaranta i zavrsio sam sa ovim.

:D

Sto prevaranta ? Jel covek rekao da ce da skoci xvg i xvg je skocio :) isto tako i za ,ne znam, rdd itd..covek kaze-coin skace... sad vam ni to ne valja :)

To je rang onog Max-a sto je hajpovao sopstveni novcic sve do trenutka kada vise niko nije hteo da ga slusa. Na kraju je zalosno nestao, kao tuzni klovn. Dzaba ti sve kad u tim godinama dozvolis sebi da izgubis obraz.

Tapatalk

Šta su vesti za njega?
Ja sam kao prvo dosta love uzeo na njemu jer ima svakodnevno raspone od po deset i više posto izmedju buy i sell. Jako lud novčić ali samo za nizak volume. Ali sa konstantno visokim oscilacijama.
Međutim pošto se segwit2x blizi volume će sigurno dosta skočiti jer još nije jasno da li je to novčić koji je asset za post segwit2x ili ne.. Ali mnogi veruju da jeste i po najavama, pumpace se.

@-V-O-Y-A-G-E-R- Nema ga na apkmirror, ali nadjoh na drugom mestu. Još samo da nabavim bittrex nalog :)
Inače, od pre nedelju dana sam počeo da se zanimam za ovo. Odnosno, čuo sam za kriptovalute i kopanje krajem 2014. Tada sam naleteo na FoldingCoin (FLDC), istraživanje lekova, bolesti, pa rekoh da pomognem čovečanstvu :) Pustio da se kopa 2-3 meseca na 5670 grafickoj. Nakon toga sam video da sam zaradio 10 dolara, pa sam batalio sve to. Sada kad su sve novine počele da pišu o Bitcoinu, pogledam ja kako stoje stvari sa mojim novčanikom i vidim da imam ~ 1000 evra :) I sada, naravno, proklinjem sebe zašto ne ostavih ono da kopa sve vreme, zašto ne kupih bolju grafičku, zašto... :) Mada, da sam sačekao još nekoliko dana, pao bi BTC, ali bi porastao FLDC u odnosnu BTC skoro 3 puta. Ipak, zadovoljan sam kako je ispalo u svom tom mom neznanju. Sada imam početni kapital za rudnik, a i familija je počela da se raspituje za rudarenje :)
Evo ovde.
Pass je: foxy

Kupio sam ga bukvalno posle par sekundi nakon sto je izbacen post na twiter dok jos nije skocio ali pogledajte nakon 15 minuta uspujem da otvorim bittrex transaction history i pogledajte cijenu: https://ibb.co/dxEoum Platio sam ga po duplo vecoj cijeni. Jel moguce da su me ovako odradili ili bittrex i dalje baguje?

Da li hoćeš da kažeš da si ti nalog za kupovinu dao na 4000, a oni sami odlučili da ti naplate 7020?
Ili si koristio neki program koji kreira nalog za kupovinu po "trenutnoj ceni", pa se onda to menja u zavisnosti od toga kad program zaista uspe da kreira nalog?

Posalo sam i ja poruku bittrex support-u, ali tesko da ce biti necega od toga. I mene u**bali. Kada sam postavio ordere, strelica je pokazivala izmedju 0.000032-0.000033 btc. Kliknuo na order i posle par kresovanja bittrexa, u open order stoji bid na 0.00007035. Ja odmah cancel, pa jos par kresova i nakon toga kupovina uspesno realizovana :) Problem je u bio u grafikonu. Kasnilo graficko azuriranje grafikona, a ja se popalio da sto pre zavrsim kupovinu, pa kad sam kliknuo na PRICE-->BID nisam ni obratio paznju na cenu. Klasicna navlakusa.
I mislim da se niko nije ovajdio. Zato sto sam postavio order za kupovina za manje od 5 sekundi posle twita, pa vidite rezultat...

Ko drži Verge (XVG) savet mu je da ga dumpuje pre nego cena padne na mizeriju, vec je krenuo masovni dump.

Izcurele informacije da je ostao jedan developer na projektu i da marketing tim napustio, tako da sve su to sad samo pusta obecanja.

Pogledajte prilog 243260

https://www.reddit.com/r/CryptoCurrency/comments/7m3jt8/if_you_are_invested_in_verge_get_out_now/
Izbacili su jednog iz tima koji je sada počeo da fuduje. Navodno je i dalje normalna komunikacija između developera i marketing tima.

Sta mislite za holdovanje iota,cardano ili ripple? Gledam neku sicu da uzmem pa da cuvam

Prvo i osnovno pogledas marcet cap odnosno circulating supply, pa tek onda cenu.

Docekah McAfeeja, bas sam sa Tronom petljao dosta ovih dana, i to izadjoh na samom vrhu.

Nema ga na Bittrexu ***, ali izgleda da nisu kodirali botove kako treba, sinhronizovano je skočio TransferCoin (TX) na Bittrexu :)
U svakom slučaju sa slikom ne postiže mnogo. Captcha code rešava probleme.

Još je odmah u narednom twitu spomenuo Tron imenom :)

Sad je twitnuo da prelazi na Coin of the Week, svakog ponedeljka.

Izašao sam iz XVG-a (na nuli sam), čim čujem da se Wraith pojavio, a uveravaju da će biti do kraja godine, vraćam se opet, jer će to biti nova odskočna da daska.

Aj da postavim pitanje u ovoj temi, mozda jos postoji neko ko ne trguje samo ovogodisnjim maxcoinima, mavrodi...
Jel ocekujete sad nastavak il jos jedan damp?
Nekako mi se cini da ce tek da overi na ~8-10k
RSI bas i nije nesto opao a mozda se i ponovi isti patern ko Jun/Jul period?!
d.JPG

Ja sam cuo podeljena misljenja za XVG, ova vest da im je izasao lik je hoax i nije istinita, ako je verovati onom glavnom liku.

Ja sam nedavno usao u ovo sa nekih 550$ i zaradio za 2 nedelje na par transakcija jos ~1200$ sve na oscilacijama Verge-a.

Poslednji buy mi je bio na 1800 satosija i sad imam oko 6.5k Verge-a i ne planiram da ga prodajem iako je pao na manje od 1000 :D

Nemam zivaca za ovo pa cu ili da izgubim ulozeno ili cu da uzmem lepe pare na njemu - a sudeci po pricama on cek da zablista iako je vec prebacio BTC po svom porastu %.

Nervoza ? ovo je depresija.

giphy.gif

hahahaahhahaaha, pitam vas uskoro o nervozi.

Samo da ispostujem sta sam rekao za ove sto su pricali nervoza .

Desavali se ove godine po duplo veci padovi pa se za par dana vrati.

Tako da ubuduce meni se ne obracajte sa nervozom makar palo na 2000

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno