Moje sa Samsungom bacaju 30.9 bez memory error-aDa li je moguce 480ku 8gb sapphire nitro nagurati da kopa eth 30mhs?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Nece preko 26
Tu je isto samsung. Aj mi napisi podesavanjaMoje sa Samsungom bacaju 30.9 bez memory error-a
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Kucaj - ili + na tastaturi da smanjis ili povecas odnos eth i pasc ili dcr.Moj Rig-----ETH solo mining 144 Mh/s brzina
GPU: Sapphire PULSE RX 570 4GB - Hynix 5 komada sesta crkla
CPU: Intel Celeron G3930 2.90GHz
RAM: 4GB Crucial Technology(15-15-15-35)
Motherboard: BIOSTAR Group TB250-BTC
Storage: 111GB BIOSTAR S100-120GB (SSD)
Napajanje: Kenweiipc KW 1600PG 1600W
Hocu da radim duel mining
ali je cudno sto pasc smanji eth Mh/s za pola
Pogledajte prilog 242668
a dcr eth brzinu smanji za 10 Mh/s i sia isto smanji skoro pola brzinu
Pogledajte prilog 242669
Znaci radicu dcr. Zanimame da li moze i pasc da radi bolje i ako moze kako?
Asus Gtx 1070 stix oc imaju micron memoriju. Pre neki da uzeo sapphire nitro oc 580 8 gb sa samsung memorijom a sve dosad bile sa hynix...nikad se ne znaManji hashrate sa hynix na nvida je ipak problem,pa reko da li je to mozda reseno.
Da li je na nvida karticama resen problem sa Hynix memorijama?Ima li nacina da se zna neki model unapred koja je memorija kad kupujes?
mozes sa komandom -f ali prvo proveri da li je bios za nju
Mozes drzati naZdravo ljudi, moze li jedno laicko pitanje. Naime, sto vise citam o eth imam sve vise poverenja u neku ok buducnost ovoga. Mislim se da nesto malo novca, koji sam spreman da izgubim, ulozim u ETH. Znaci pricam o tome da kupim nesto i da bukvalno sto se kaze zaboravim na neko vreme, ne zanima me da kupim i prodam kad skoci i ako skoci 50%.
Treba mi samo savet da li je coinbase dobro mesto za to. Ovde u Singapuru mi kazu da je to zgodno, mogu da registrujem karticu i kupim direktno. Dakle, da li je taj sajt ok i kad kupim gde posle drzim ETH?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari