Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Aha, na mobu se ne prikazuje verzija u naslovu stranice.
Ne zalim se ovaj put - ali nemoj da menjaju sledecih.... 10 godina ista i oprosticu im :)

Kako ti stoji SoT danas/juce?:)

Za sad je dobro, ići će možda i u treći dan ako upalim LPM [emoji4]

f434b2b25d411cb6ccda5af3200844e2.jpg
f9e227ab5afb2f598b30bd1d60a6f10a.jpg
8a555ed6e22c89846c8e24553144bd31.jpg

Daj da ti ga ja popravim...možda će ući u drugu polovinu prvog dana :d

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

I to je pitanje :d

Neka, neka, ja sam zadovoljan. Vikend mi izdrzi lepo po ceo dan, kad radim izdrzi dva dana i mirna Bosna :)

Meni izdrzi od ni pola dana do 5 dana, ali bitnije mi je da za identican posao ne smanjuje trajanje samo zbog Google BS-a. (oops, I mean PS-a :D)

Hmm imam istu ver. Nikakve razlike... Ustvari doduse uspeo sam da izguram 5h sota na ukupno 3dana, sto je pre bilo nemoguce. Sad ja vidim sta stima :d

To je bas dobar rezultat.
I ja sam stavio na "spavanje" ako na isto mislimo...ali ocigledno da tebi dosta duze traje baterija. Telefon mi je 11meseci star, i accubattery pokazuje healt 86% ...
Jel su vam to fabricki romovi?

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Da li se nekome desilo da mu ne rade senzori posle OTA update? Do juce mi je sve radilo kako treba jedino od prvog dana nece da mi radi GPS kako treba i sada kada je uradio update nece ni auto brightness ni auto rotate da uradi... kada odem u *#0*# i kliknem na senzore svi su na 0... zna li neko u cemu je problem?? hvala

ps I kada odem sensrhub selftest pise mi FAIL... ovo ranije nisam proveravao ali definitivno nesto nije ok...

Poslednja izmena:
Od prvog dana neće gps da ti radi?
Možda su crkli senzori?

Probaj clean flash preko odina. Flesni Holandjanina PHN.

od prvog dana ne radi gps. Sa fabrickim software-om nije radio pa mi je savetovano ovde da pokusam sa australijskim i to sam uradio ali opet nije radilo pa nisam hteo da ga vracam na onaj sa kojim je kupljen. Jedino sto mi preostaje da ga vratim na taj stari koji sam imao do sinoc i sa kojim je radio mada iskreno ne kapiram zasto bi cak i tada radilo... bas cudno.

Nije isti modem softver na svim ROMovima.

Dj, kako baterija danas?:)

Odlična [emoji1305]
3b67d4db34c4e5de6e40c4813661b9e0.jpg
2e48ca3fa7bcd066fc7f3c6ff48519e5.jpg
77fa4cc1b42b8948808c7b3d27f566ac.jpg

Moramo da vidimo sta to nemas, a nama srce malkice :)

Heee, a meni zadnjih dana ni tri sata SOT. Superman 2.6, 2 sim verzija, ništa menjano u načinu upotrebe (u radno vreme krš signal na obe kartice).

Nije za poredjenje custom ROM sa Stock-om.

Jel' neko probao Apps2ROM? Posto mi se ne placa Titanium Backup za integraciju APKa u System. Pretpostavljam da bi time mogao da push-nem trenutni GOogle Play Services APK u /system, i da ako kasnije kazem "Disable", on ce vratiti na tu verziju?

Što bi uopšte push-ovao preko aplikacije kad mozes peške? Samo podesis dozvole.

Čim dodjem kući, kačim ss baterije [emoji4]

Nisam siguran da li je to dovoljno :) Jel' daje rezultat koji sam opisao kao pozeljan gore?

Nemačka

bbc050c2d4689195543f046bbceb49fb.jpg

Poslednja izmena:
Kod mene i dalje je 1 oktobar :(

Stigao mi je Ringke, i zadovoljan sam kako izgleda, nije puno veci od silikona ali je ozbiljna zastita, narocito na prednjoj ivici:

Prilozi

• ringe.JPG
    ringe.JPG
    88.8 KB · Pregleda: 120
  • ringe1.JPG
    ringe1.JPG
    88.6 KB · Pregleda: 114
Prestao da mi radi wifi (i bt).
Ne secam se da je ista menjano. wtf do I do:)
Probah one standardne idehe, no go :(

Može li neko preporučiti dobro staklo za S7 koje ima oleo premaz?

To je bas dobar rezultat.
I ja sam stavio na "spavanje" ako na isto mislimo...ali ocigledno da tebi dosta duze traje baterija. Telefon mi je 11meseci star, i accubattery pokazuje healt 86% ...
Jel su vam to fabricki romovi?

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

I moj telefon je star koliko i tvoj, meni accubattery pokazuje healt 82%. Deinstalirao sam ga. Rom mi je fabrički, telefon nije rotovan. I evo printscreen koje mi samo aplikacije rade, ostale sve na spavanju.
https://prnt.sc/hnwrx2
https://prnt.sc/hnws4x

Nazad
Vrh Dno