Hahahah, ne znam zasto koristite forum za raspravke ovakvog tipa. Nije ovo soba za privatne chatove. Sto se tice interpolacije, to sam bio ja i nisam se zalio jer nemam ja sta kome da se zalim. Da si pazljivije citao shvatio bi nacin na koji ja razmisljam. Primetio bi i da se neko odmah ispod potpuno slozio sa tim. I generalno morate da shvatite da su ljudi razliciti, da se bave razlicitim stvarimila o kojima razlicito znaju i da razlicito pristupaju problematici i nacinu resavanja odredjenih pitanja. Dalje to bi trebalo da istolerisete cak i kad se potpuno ne slazete i cak i kad ste potpuno u pravu a ne odmah podsmeh, prezir, streljaj ga i slicno. Ja da sam hteo o tome svemu da ucim sta ce mi forum onda? Kad bi znao ti sta ti sve ne znas i ne mozes da googlas sto ja znam, pa nista. Valjda je to normalno, ne moze covek sve da zna, niti treba. Naglasak na, niti treba.
Sent from my D5803 using Tapatalk
Trebalo bi napraviti temu koja ce se baviti iskljucivo kratkim opisima konkretnih modela tv-a od strane vlasnika,za sta ih koriste, eventualno odgovore na pitanja drugih o konkretnom modelu (bez preporuka tipa dal ovaj ili onaj) ... da bi ljudi bar od prilike znali sta da ocekuju(hteo sam ja cim kupim neki tv tako nesto da odradim za onaj koji budem kupio, i za lg 49uj701v).
Ovako kako je sad je besmisleno, jer sanse da je neko probao i recimo lg 49xxx ili samsung 48yyy pa da moze da da savet je skoro ravan nuli. Ima previse razlicitih modela i previse razlicitih primena da bi savet za jednog bio dobar za nekog drugog.
tetke mima salu na stranu gledao na guglu i nisam nasao nigde u ponudi?? ako gresim neka me neko ispravi.. mozda se tek pojavio na trziste? a po onome sto sam video na netu je odlican tv
Ne razumem sto ja moram da znam sta je interpolacija i bitrate da bi dobio odgovor da li je dobra slika nasih emitera digitalne kablovske televizije na 4k uhd televizorima.
@MarkoZ - vrlo rado bih zavrsio ovu raspravu do kraja samo trenutno stvarno nemam kad. Ne slazemo se, to je sigurno. Svako ima svoje motive i najcesce oni nisu dobrocine prirode. Mozemo da nastavimo posle N.G.
@Marko1996 - Sta ako neko hoce sve to zajedno? Sta onda? Nazalost ja cu uz sve to sto si naveo koristiti televizor i kao televizor (sbb digitalna)
Sent from my D5803 using Tapatalk
Prvo, model je isti samo je veličina različita.Pitas sta da uzmes od ona dva modela, na kraju kupis treci? E zato ljudi nece vise da daju savete...
Haha, da da. Uopšte nisam razmišljao evo zadnjih mjesec dana. [emoji3][emoji3]300e je i ok razlika, zna da bude i duplo vise
@zeljko
e tako se to radi kupis i ne mislis :d da te dobro sluzi pa javi kako si prosao :wave:
dal ko ima od forumasa ovaj tv sony kdl49we660baep posto imam jedno pitanje oko mjega... naime na sajtu pise da nema dvb T2 vec samo T pisao danas servisu soniju potvrdili da ima T2 dali mi malo konfuzan odg kao T2 tek pusten u nemackoj a u Srbiju stize za koju godinu? pa zar kod nas nije taj T2 standrad??? pisao i mts jer bi preko njih uzeo ovaj model na box javaljaju mi danas tj njihov dobavljac da nema T2... pa sta je sad istina.. zato pitam jel ima ko ovaj tv da resimo misteriju![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari