Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

A ti govoriš o folderima u okviru App drawera. Ja sam napisao za foldere na deskopu. Nije mi poznato kako se sortiraju aplikacije u folderu u app draweru, to ne koristim.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Meni na telefonu i dalje iskacu reklame. A instalirao sam Block This. Postoji li neki program koji moze da uspesno blokira sve reklame?

Zdravo, potrebna mi je aplikacija za praćenje male dece, odnosno gps signala njihovih telefona, pre svega odlazak u školu i iz škole.
Znam da ima puno takvih programa (uglavnom razni family trackeri), ali svi koje sam našao se plaćaju na mesečnom nivou.
Znate li neki free ili da se plati samo jednom?

Juce sam presao na Oreo i drupe dialer je poceo da zeza iako je odlicno radio na 6 i 7 androidu, konacno se nakanim da sa N predjem na O i odmah problem.
Kad je ugasen ekran i neko me zove izadje mi broj odnosno ime pozivaoca i to je ok, ali nemam opciju da primim ili odbijem poziv, samo da vidim ko me poziva.
Mogu jedino tako da spustim padajuci menu i onda imam opcije, a na prvom ekranu nemam.
Drugo, probao sam jos neke dialere i sve radi normalno, ali onaj ko jednom proba drupe taj se na ostale ne vraca jednostavno ne trebaju mu jer drupe ima i vise neg sto treba.
Zna li neko u cemu je fora, a ako bas niko ne zna, da li ima preporuku za drupe zamenu(mada je on nezamenjljiv) ali da bar 80% ima funkcije i sve ostalo kao drupe?
Zahvaljujem unapred na sugestijama.

Sugestija je da pises developerima, ako redovno azuriraju aplikaciju, svakako ce ispeglati te probleme sa O. U medjuvremenu koristi stock, ili bilo sta sto radi.

Zdravo, potrebna mi je aplikacija za praćenje male dece, odnosno gps signala njihovih telefona, pre svega odlazak u školu i iz škole.
Znam da ima puno takvih programa (uglavnom razni family trackeri), ali svi koje sam našao se plaćaju na mesečnom nivou.

Ulogujes se na Find my device sa oba ta naloga (na browseru) i lako pratis.

Poslednja izmena:
Ima li nesto za Balkan, ovo sve strane vesti...
Kako u google feed ubaciti nesto nase, moze li!?

4edff3a39fb51f1c602f726a50b967e1.jpg

Šta koristite da povežete telefon i tv, lg je u pitanju?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Uglavnom je manje bitno koji je TV, jer uglavnom svi imaju HDMI port. Pitanje je da li tom podržava isti standard, npr. micro HDMI ili neki sličan SyncML.

Trebaće ti HDMI kabl i adapter sa micro HDMI na HDMI.

A nisam mislio fizički, nego preko wifi, neki screen cast☺

ja sam kupio ovaj sa alija

Anycast m2 iii Plus Miracast chromecast Wireless hdmi 1080p TV Stick adapter Wifi Display Mirror Receiver dongle for ios andriod
http://s.aliexpress.com/eINBfi2m
(from AliExpress Android)

mada i nije bas nesto. za pregled slika je ok ali video secka tako da nije bas za gledanje filmova..

Sent from Galaxy S8

Find my kids, free verzija radi ok posao za jedno dete bar u mom slučaju.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Da, instalira se na oba i onda se povežu međusobno.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Koji telefon, koji tv?
Ako je smart tv ne treba nista, pustas fajlove bezicno iz i sa telefona putem dlna.

Btw, evo dobre app za daljinac.
SURE universal remote
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tekoia.sure.activities
Daljinac i za klasičan IR blaster i za WiFi, dlna browser i plejer, wifi daljinac za sve smart media uredjaje, za kodi plejer,... Mnogo kustomizacija i organizacija dugmića po potrebi.

Poslednja izmena:
Neko reče da Firefox radi u backgroundu za YouTube, kod mene to nije slučaj..?

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Radio ranije, vise ne radi...tj. moze i sad ako prebacis youtube u "Desktop mode"...

Sent from my Vivax Point X551 using Tapatalk

Isto radi na na Chrome, prvaci se na desktop.

Neka preporuka za kamera app koja pravi ovakav efekat na objektima koji sijaju?
IMG-86847ba3f3496d1a8092755a7d700793-V~2.jpgIMG-e5058589dc499bbe0c1f92a098c86c62-V~2.jpg

Šta predlažete za transfer fajlova na telefon? Do sada sam koristio airdroid ali me nešto zeza, ima li kakva dobra alternativa.

Sent from my SM-N920G using Tapatalk

Web sharing lite koristim godinama i radi kako treba.

Jel vam zapinje Instagram ovih dana, u fazonu da ostane onaj krug za ucitavanje a da se fotka ne pojavi tj. da je zaglavljena? Mislim na feed drugih ljudi? Proradi kad ocistim kes gek, sve ostalo radi ok.

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Šta predlažete za transfer fajlova na telefon? Do sada sam koristio airdroid ali me nešto zeza, ima li kakva dobra alternativa.

Sent from my SM-N920G using Tapatalk
Xender isto dobro radi posao. Ja ga koristim već neko vreme i zadovoljan sam.

Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk

Jel vam zapinje Instagram ovih dana, u fazonu da ostane onaj krug za ucitavanje a da se fotka ne pojavi tj. da je zaglavljena? Mislim na feed drugih ljudi? Proradi kad ocistim kes gek, sve ostalo radi ok.

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ne, kod mene sve normalno radi.

Nazad
Vrh Dno