To obaveznoI da li moze da se prilozi video snimak gde se vidi da box ne radi i gde u snimku pokazujem da adapter i baterije su ok.
Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока
Šta se dešava sa paketima? Ništa ne stiže već mesec dana. Jel i dalje pošta u štrajku ili ih je vođa kupio?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Kako ga to sprecava?Sprecava ga to sto se tacno zna gde je paket trenutno jer se skenira na svakom koraku i tacno se zna gde se isti nalazi.
Kako ga to sprecava?
On mi ne donese paket vec ga zadrzi za sebe. Kako ja da znam da se paket nije negde izgubio i sl. Ja cu posle odredjenog vremena da otvorim dispute i da dobijem novac nazad.
E sad ako ja zovem postu pa se zalim onda se mozda i utvrdi gde je paketS druge strane drzavna je to firma, nista se ne bi desilo postaru a ja bi dospeo na crnu listu postara tako da mi verovatno nikad nista ne bi stiglo iz Kine.
Ma evo danas stigao mi sat rucni predao komsiji na pijaci. I to mrtav ladan kaze mrzi ga da ide do nase ulice. Sva sreca po njega jos mi nije nista falilo ali uvek postoji prvi put. Kako pravda potpis neznam. A broj za pracenje imam u 95% posiljkiAko je broj sa pracenjem tu ti treba potpis te ako to da komsiji mora onda on da krivotvori isti, ako nije sa pracenjem(i dalje ima pracenje i vidljivo je kretanje paketa u sistemu) onda ne treba niciji potpis ali je duzan ili da ti donese na vrata ili ako nema nikog da ispise papiric kad i gde mozes doci po isti.
Sve ostalo je mimo pravila.
Ma evo danas stigao mi sat rucni predao komsiji na pijaci. I to mrtav ladan kaze mrzi ga da ide do nase ulice. Sva sreca po njega jos mi nije nista falilo ali uvek postoji prvi put. Kako pravda potpis neznam. A broj za pracenje imam u 95% posiljki
Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari