Moja greska u pisanju 49-ka je 86790 sto je najbolja cena na trzistu...
Inace nemam ja WE660 nego ga imam u radnji doduse 665 mada to su isti TV razlika u T2 tuneru...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pomagajte, ljudi. Danima glavu lupam. Hocu da uzmem nesto od 40 inca do 40.000din.Prvo sam gledao one Vivaxe, Foxove, Voxove... ali se bojim toga. A gledam i Sharp, Grundig ali ispada da je to isto sto i ostali "kinezi".Tv bi koristio za iptv, android box, ponekad film sa flasha i za sony ps3. Ako imate neku ideju recite. Uzeo bi za kes, tako da i madjari dolaze u obzir.
Bukvalno u par postova iznad se pisalo o tome. 43" je premaleno za 3.3 metra, vidiš da su za to rastojanje preporuke 65". Problem je što je 65" oko i preko dva puta skuplji od 55".
Takodje, do pre par godina sam cak vidjao neke Sharp modele made in japan...Ne bih ja Sharp i Grundig stavljao u isti koš sa ostalima.
Ja sam negde procitao, mozda i ovde negde na temi, ne znam sad, da je Sharp kineski i da ga je uzeo Foxconn i da su u haosu. A Grundig da su uzeli turci. Nemam pojma.Takodje, do pre par godina sam cak vidjao neke Sharp modele made in japan...Ne bih ja Sharp i Grundig stavljao u isti koš sa ostalima.
Dvoumim se između Sony 55XE7005 i Samaung 50MU6100? Sa tim da je Samsung jeftiniji za nekih 100e. Pozicija gledanja je sa 3,5m. I mogu reći i iz nekog ugla. Dnevni boravak je dosta veliki. 1Na oba ima 5 godina garancije. Mišljenja sam da je Samsung bolji posebno zbog operativnog sistema ali me veličina vuče ka Sonyu. Ili možda nešto treće u tom cjenovnom rangu?
Izluđeh više od biranja. [emoji846]
Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka
Kod mene imaju X85 i isto je ta razlika u cijeni. Samo što je cifra veća. 1270. Sa tim da je to cijena bez popusta za keš jer uzimam na rate. Ali da li realno ima potrebe davati toliko novca za tv? Ako je potreban za normalno svakodnevno gledanje kanala od nekog kablovskog operatera, ajde neke HD utakmice, ja imam i PS, i za gledanje serija filmova.
Ja danas uzimam pa se lomim. [emoji846]
A možda da se sačekaju modeli za 2018 u? Kakvo je mišljenje o tome?
Kod mene imaju X85 i isto je ta razlika u cijeni. Samo što je cifra veća. 1270. Sa tim da je to cijena bez popusta za keš jer uzimam na rate. Ali da li realno ima potrebe davati toliko novca za tv? Ako je potreban za normalno svakodnevno gledanje kanala od nekog kablovskog operatera, ajde neke HD utakmice, ja imam i PS, i za gledanje serija filmova.
Ja danas uzimam pa se lomim. [emoji846]
A možda da se sačekaju modeli za 2018 u? Kakvo je mišljenje o tome?
Mislim da Sony izbacuje modele na proljeće ili krajem proljeća, a to je onda sredina sledeće godine. I teško da će im ti modeli biti jeftiniji, mogu samo biti malo skuplji zbog novih mogućnosti, ali neka to kaže neko ko se sjeća kako je bilo prethodnih godina. Mada priznajem da sam radoznao kako će im izgledati nova 7000 serija, da li će je opet zaobići Triluminos displej (veća gama boja) i slično, i kakav će im smart biti.A možda da se sačekaju modeli za 2018 u? Kakvo je mišljenje o tome?
Mislim da Sony izbacuje modele na proljeće ili krajem proljeća, a to je onda sredina sledeće godine. I teško da će im ti modeli biti jeftiniji, mogu samo biti malo skuplji zbog novih mogućnosti, ali neka to kaže neko ko se sjeća kako je bilo prethodnih godina. Mada priznajem da sam radoznao kako će im izgledati nova 7000 serija, da li će je opet zaobići Triluminos displej (veća gama boja) i slično, i kakav će im smart biti.
Osim androida kakvi su ti utisci o televizoru?Sinoć sam se malo igrao sa Androidom na novokupljenom 9005...i brzo sam se vratio na Zappiti plejer....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari