- Učlanjen(a)
- 16.11.2014
- Poena
- 275
Mislim da samo i postoji verzija 6gb,ili ipak grešim?Jel u MTS-u verzija sa 6gb?
Znam sigurno da Mocha Brown nije dual sim, ali je isto 6gb verzija.
Huawei Mate 10 Pro BLA-L29
Mislim da samo i postoji verzija 6gb,ili ipak grešim?Jel u MTS-u verzija sa 6gb?
Pa ok ali koliko misliš da ćeš jeftinije proći tako? Ovde dobiješ za 1400 din 4 gb + 1 za online narudžbine valjda ima, znači 5 gb i neo minuti za 1400 din, i telefon za 450e i još 200e na 24 rate. Nešto mi ne deluje da će na oglasima biti bolja ponuda... Možda kada bi kupio za 500e keša al to sumnjam da će moći skorije
ne uzimam ja nego mi je zapalo za oko kao ok ponuda
pa napisao sam otprilike, paket je 2400 dinara, telefon je 61k din (500e da kažeš). paket bez telefona je 1400 din. znači zbog telefona plaćaš paket 24*1000 din više odnosno 200e više. ako telefon platiš u kešu dobijaš 10% popust na cenu telefona (onih 500e) tako da je onda konstrukcija 450e odmah i 24 * 2400 din. odnosno paket koji bi plaćao pa plaćao je 1400 din a ovih dodatnih 1000 din ja gledam kao ratu za telefon (iako to zvanično nije ali praktično jeste). total mu dođe nekih 450 + 24*20 odnosno 930e telefon i 24 pretplate. u mts je pretplata 24*10e odnosno 240e, što znači da moraš da platiš telefon debelo ispod 700e da bi se reklo da je to bolja ponuda. jer daješ sav keš odmah (u vipu samo 450e odmah), garancija nije na tvoje ime... s druge strane mts ima i tih 100 gb što je ok da prevagne, mada ni ovih 4+1 kod vipa nisu za bacanje
Sale, danas teško i narednih dana, na bolovanju sam... Tako da od juče ne mrdam iz stana, video si sve slike na moj Flickr?Bogi daj jos koju sliku sa M10 Pro ili neku koju si vec okinuo gde ima neke prirode po mogucstvu 🙂
Sent from Honor 9 using Tapatalk
Iskopiraj mi ovde link tvog profila na flckeru pa cu pogledati.Sale, danas teško i narednih dana, na bolovanju sam... Tako da od juče ne mrdam iz stana, video si sve slike na moj Flickr?
Huawei Mate 10 Pro BLA-L29
Rado bih ti sad više pomogao oko još slika, ali em je vreme ovde užas, sneg pada, em ja ne izlazim napolje.E fala.Bas cu kasnije kad sednem za komp detaljno da pogledam.
Sent from Honor 9 using Tapatalk
Sreten, ja lično postujem tvoj izbor, S8 jeste dobar fon i, nema tu priče.Ja sam hteo da pazarim mate zbog dobrih cena kod provajdera, ali sam uzeo samsung s8 zbog manjih dimenzija, ne mogu vise da furam cigle. [emoji5]
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Pa to je to, od baterije... Nema kao kod samsung da se gasi svašta nešto i I neke *******cije, sve radi, sve popaljeno i to na 4g...
Huawei Mediapad X2 7.0 LTE GEM 701L
Komso, sta da ti kazem, aktivno sam koristio prvo X1 7.0, gde je sit na WiFi isao preko 10h,pa onda X2 7.0, gde je SOT normala bio oko 7h na 4g, pa onda p9 plus, na 4g oko 5h SOT, mate 9 sve do poslednjeg update SOT bio oko 6h na 4g.Imao sam novi P10 druže i sot je išao 3:30-4:30 u najboljem slučaju kada normalno koristim telefon. Potpisujem da bi samsung sa istom baterijom i podešavanjem bio bolji sa autonomijom; npr da uzmeš s8 active i taj M10 pro (oba 4k mah). Kinezi nikada skin nažalost ne mogu da optimizuju da malo troši i zato idu sa velikim kapacitetom baterija da bi mogli da budu rame uz rame sa samsungom, htc-om, pixelom i sl 😉
P.s. nemaš pojma koliko mi je žao što nemam i ja te lopate od šaka kako kažes 🙁
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari