Nemaju jos proizvod koji vredi platiti koliko traze za mate 10,jer za iste. Pare imas bolne. To je poenta.
Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока
Kolega, ne znam sta si koristio od poslednjih premium Huawei modela, ali hardver i softver su sada na jako visokom nivou.
Nisam fan nijednog brenda, niti sam vezan za jedan operativni sistem, i koristio sam sve moguce modele gotovo svih brendova (jer mi i posao donekle ima veze sa tim).
Apple necu komentarisati, jer je on srednji vek, a sto se kamere tice, poslednji sam koristio 7 plus, kratko i jasno: kvalitet slike u lowlightu je katastrofalno losiji od drugih premium android modela.
Sto se tice vaseg hvaljenog samsunga, tvrdim da kamera na s8 plus/note 8 gotovo uopste nije napredovala u odnosu na model s7 edge, naravno pricam o lowlightu. Ponavljam, zakljucak je donet jer sam ih sve koristio makar na 3 nedelje. A generalno, amoled ekran, koji sljasti, kamera koja daje presaturisane boje, i koja ima velik pad kvaliteta u lowlightu... izrada kao i svaki premium, baterija prosek, launcher koji štuca, ja ne znam zaista sta je tu najbolje i sta opravdava cene koje idu u nebesa?! I nemojte postavljati Note 8 kao neki reper za najbolju kameru...
Trenutno sam na Huawei P10 Plus 6/128 + Xiaomi Mi Max 2 64/4.
Huawei P10 Plus, telefon savrsenog dizajna, brzina svetlosti, kamera koja ubija i s8 plus i note 8, predobar lowlight, odlicna baterija, ekran sa jako realnim i tacnim bojama, i softver ispeglan do najsitnijih detalja, prosto bag ne postoji.
I sada sam u dilemi, da li ici na mate 10, koji je svakako jos bolji, jedino bih voleo da je izrada od metala, kao i p10 serija...
Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk