Jel ima negde dobar bios za XFX 580 8GB, u pitanju je XXX OC+ verzija? Na anorak.tech ima ih više ali nije mi jasno, nijedan mi ne deluje da je baš za tu karticu. Ova ima dual bios i dve memorije Samsung/Hynix
Da li vredi sada uzimati one RX470 Sapphire 4GB Mining Quad sa 6 meseci garancije? Jel uzimao neko RX570 Gigabyte AORUS 4GB, valja li to?
256k je bios. Sačuvao sam oba fabrička, sa normalnim baca 24 na eth, sa "majnerskim" 27.5 kad prebacim prekidač. Sa ubermix strapom baca 29 ali treba tek da overklokujem dok se snađem kako ide sa AB kad su mešane kartice. GPU-Z kaže samsung ali bios editori detektuju dve memorije samsung i hynix, i srbpolaris i pbe 1.6.2. A i kad sam išao na one clik timing patch, ubacio je posebno strap za samsung i posebno za hynix. Sa tim biosom sad baca 29, samo još da se klokne, ili da nađem gotov, bolji bios baš za tu karticu.
Na nalepnici piše Ver E.0
U bre nije to malo jak klok?Kod mene trenutno baca tačno 29 na samo 1970 mhz. Toliko je zato što je mešan rig sa 470 karticama koje ne mogu više od toga, a ne umem još uvek zasebno da podesim klokove i napone, dok se snađem...
Kod mene je 113-58085SHD1-M80 ali menjani su strapovi, mrzi me sad da vraćam originalni
stavi 1144/2150 i 99% radi stailno i baca malo preko 30 sa VDDC-om iz gpuz-a oko 0.93...Ako nadjes nacin da spustis napon ispod ovog javi mi.
Kad pustis komandu atiflash -i , da lije bios p/n 113-58085SHD1-W90?
Bas mi je drago sto se pokrenula tema jer treba da mi stigne 12 verovatno istih tih kartica za dan dva
Taman cu od dobrih ljudi valjda da naucim sta treba da radim pa da ne smaram posebno za svoj problem...
Kada govoris o komandi atiflash -i, jel se to radi kad je na prvom ili drugom biosu ili je svejedno i uvek ispise istu oznaku (iskreno nisam ni znao da ima dva biosa)? Kad modujete bios jel modujete samo drugi, a prvi cuvate za slucaj da nesto krene po zlu?
pa rade posao ne kazem da ne rade imam i ja xfx 470 4gb koje daju 28mhs pa i za njih mislim da su krsh
A 950mV za core je puno, vecina kartica koje imam mogu na 875mV stabilno, probaj i ti 900 recimo pa ostavi da rade da vidis oce biti stabilne.
Isti problem sam imao sa Strix karticama, naucio sam lekciju, ne stelovati nista iz miner bat file.Jedno pitanje samo u biosu sam stavio strap na 1500 nisam ostalo nista dirao. Kasnije sam stavio u afteru core na 1040/1950 i mv smanjio na -42. A kroz miner sam stavio komandu -cvddc 950. I vidim da core mhz idu na 1220 iscitano iz gpu-z sto je puno a vddc je 0.8938V. Ne razumem kako after ne setuje core na 1040 ili da stavim npr na 1100. Jel moze tu mala pomoc ? Hvala unapred
Ako je XFX imaju odma mining biose, provjeri u kojoj je poziciji bios switch, opet kazem ako su XFX kartice.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari