Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

E da, i ovo zaboravih da napomenem, na jednom telefonu linkovi se otvaraju normalno a na drugom ne.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

I meni nije hteo, isto sam pomislio. Ali provere radi sam deinstalirao adaway i opet nije radilo. Tako da sam zaključio da nije do adaway.

Deinstalacija adaway ne radi ništa. Treba da u njemu uradiš restore hosts ili disable ad blocking, zaboravio sam kako već piše.

Poceo sam da koristim Privacy browser kao i Chromer [emoji16]
Brisem Operu mini a Chrome ostavljam samo zbog sync (bookmarks) ...

A ovo bi trebalo da nas zanima zbog...? :)

A ovo bi trebalo da nas zanima zbog...? :)

Zbog toga sto je Privacy browser zaista dobar i samo ime sve govori.

A Chromer je onako dobar za kratak pregled neke stranice , bloga ... ne zdere puno resursa u odnosu na chrome iako je basiran na chrome custom tabs.

Cisto ako nekome zatreba kao preporuka.

Izvinjavam se sto nisam ostavio "razlog"

Poslednja izmena:
Je l zna neko kako eksportovati podcaste iz mixclouda u neki drugi podcast? Tj kako feedovati.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Je l zna neko kako eksportovati podcaste iz mixclouda u neki drugi podcast? Tj kako feedovati.

Ubacis te kanale u Podcast addict ili Anthena pod pa odradis export u opml file ...

Poslednja izmena:
Pa fora je sto ne mogu da ih ubacim. Ima nekih podcasta na mixcloudu ali ih nema u podcast go (njega koristim) a ne mogu da nadjem kako da ih feedujem.

Pa fora je sto ne mogu da ih ubacim. Ima nekih podcasta na mixcloudu ali ih nema u podcast go (njega koristim) a ne mogu da nadjem kako da ih feedujem.

Pa zar ti nije lakse da promenis podcast klient ... kao sto sam napisao P.A. i ATHENA POD... probas, ako radi onda koristis...

Deinstalacija adaway ne radi ništa. Treba da u njemu uradiš restore hosts ili disable ad blocking, zaboravio sam kako već piše.
Pa nije mi logično da ako deinstaliram adaway a problem i dalje postoji da je opet uzrok tome adaway?! A mislim da sam i iz njega probao isto disable,ali opet nije radio. I to sve na Note 5, a na Nokia 5 sve radi kako treba. Doduše Nokia nije rutovana i tu nemam adaway.

Adaway menja host fajl koji brisanjem Adaway-a ostaje, tek kada vratis def.host fajl i obrises Adaway uklonio si ga u potpunosti.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Axa, e pa moram probati to da odradim. A ako je u njemu problem ima li rešenje za otvaranje linkova iz njega ka npr. GearBest? Izvinjavam se ako je već neko postovao rešenje.

Poslednja izmena:
ES gledam da zamenim necim odavno, u sve se mesa. Miui ima file manager ali nije to to

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

+1 za Solid. Ja ga koristim svakodnevno za pristup smb hostu i nisam imao nikakav problem do sada.

Je li ovo samo trial verzija pa posle 2 nedelje cao ili kako?

Edit: trial je ipak, treba mi neka free zamena.

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Imas na xda MixPlorer, bolji je od svih ostalih, besplatan je i nema reklama. Imas podrsku i za cloud, ftp, i jos dosta toga...

Predlog za neku aplikaciju koja obaveštava da se približava limit za slanje SMS-@...
Recimo ja zadam limit i kad dostigne da me obavesti kao Alarm....

Umi Super

Da li postoji neka aplikacija kao greenify samo sto bi dozvoljavala aplikaciji koriscenje u nekom vremenskom periodu?
Hteo bih da zamrznem odredjene aplikacije, ali da mogu da ih pokrenem na obican shortcut. Greenify ovo radi odlicno, ali aplikacije u hibernaciji ne mogu da maknu tako da mail, weather, cloud aplikacije ne mogu da se sinhronizuju.
Imam xposed i amplify, ali se plasim da bi limitiranje kroz amplify ogranicilo app cak i kada je ja pokrenem.

Titanium backup full verzija ima opciju da napravis widget - tj shortcut za aplikaciju na desktopu (frost/ defrost apps). Bice zamrznuta sa malim katancem na ikonici, pa kad kliknes odmrzne je (katanac bude zelen) i startuje, a kad opet kliknes na ikonicu zamrzne je (katanac bude crven). Nista lakse.

Instalirao anthena pod i ni tamo nema kanala sa mixcluda

Sta je u pitanju koji kanal ako nije tajna, daj da proverim da ti javljam (koristim podcast addict) po funkcijama nema bolji podcast clent na droidu.

Vrh Dno