Deinstalacija adaway ne radi ništa. Treba da u njemu uradiš restore hosts ili disable ad blocking, zaboravio sam kako već piše.I meni nije hteo, isto sam pomislio. Ali provere radi sam deinstalirao adaway i opet nije radilo. Tako da sam zaključio da nije do adaway.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
Feature! Dovoljno sekund da vidis i automatski brise, ustedi vremena i peglanja...[emoji39]Prvi put cujem za tako nesto, ti kinezi cuda prave od tog softvera..
A ovo bi trebalo da nas zanima zbog...?![]()
Je l zna neko kako eksportovati podcaste iz mixclouda u neki drugi podcast? Tj kako feedovati.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Pa fora je sto ne mogu da ih ubacim. Ima nekih podcasta na mixcloudu ali ih nema u podcast go (njega koristim) a ne mogu da nadjem kako da ih feedujem.
Pa nije mi logično da ako deinstaliram adaway a problem i dalje postoji da je opet uzrok tome adaway?! A mislim da sam i iz njega probao isto disable,ali opet nije radio. I to sve na Note 5, a na Nokia 5 sve radi kako treba. Doduše Nokia nije rutovana i tu nemam adaway.Deinstalacija adaway ne radi ništa. Treba da u njemu uradiš restore hosts ili disable ad blocking, zaboravio sam kako već piše.
Solid zakon.ES gledam da zamenim necim odavno, u sve se mesa. Miui ima file manager ali nije to to
Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.solidexplorer2Solid explorer ili classic?
Instalirao anthena pod i ni tamo nema kanala sa mixcludaPa zar ti nije lakse da promenis podcast klient ... kao sto sam napisao P.A. i ATHENA POD... probas, ako radi onda koristis...
Instalirao anthena pod i ni tamo nema kanala sa mixcluda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari