Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Zna li neko gde ima da se kupi ovakav kabal za KZ? Ili je ovo nešto prepravljano?

Verzija sa srebrom (navodno), ali se teze nalazi. Ne znam da li je KZ OEM za tu verziju.

Ima ona druga verzija koja slicno izgleda (drugaciji cincevi) i tamnije je boje - dolazi sa "high purity copper materials" i kosta oko 5e sa isporukom, OEM je KZ sto stoji na njima i u kutijici u kojoj dolazi. Ja imam taj i cekam na drugi. Mozes i na ebayu da nadjes - kao sto rekoh ~5/6e sa porudzbinom sa Tajvana.

Iskreno se ne bih nesto opterecivao- uzeo bih ovu drugu verziju cisto zato sto su bolji kablovi od default sa kojima stizu. Neke vece doplate ne bih radio jer se ne radi o nekim bogzna kakvim kvalitetnim sluskama.
A realno ZS5 i ZS6 treba da isporucuju sa ovim drugim.

Poslednja izmena:
Jok

https://www.ebay.at/itm/Versilbert-...hash=item58ff8ac2c3:m:mZymQa78c5ed2zzYT8sR-ZA

Direktno iz Shenzhena... :) Ja planiram da narucim jos 2 komada. Bio sam skeptican da nije neka kopija u pitanju, ali sve dolazi uredno zapakovano u KZ kutijici i nosi njihov logo na plasticnim delovima. Mada neke tripove sa poboljsanjem zvuka nisam primetio...

Koristim taj na ZS5, a sa njih onaj default je prebacen na ZS3 jer se raspale one flex gumice iz uha zbog znojenja u dzimu (iako ih cistim posle treninga). Jedina mana je manji flex odnosno te gumice na ovom su nesto kruce, za sve ostalo nemam nikakve zamerke.

Iskreno mi i nije zao, arcicu oba modela dok potpuno ne geknu, odnosno zamenim kablove samo po potrebi dok nesto ne vrisne definitivno (a verujem da ce da potraje jer su mi prikljuchci prvi odlazili uvek).

Poslednja izmena:
^ kupovina na gearbest-u?

Ne bih se previse opterecivao, obicno mi porudzbine stizu tacno 3 - 4 nedelje od datuma kada sam narucio. Slanje je uvek u roku od 48h.

Ako to probije - start panicking... :)

@Ivan
sada videh

https://www.ebay.com/itm/253135555320

Ovde cak imas "gold plated cable" u zutoj varijanti za ~10$.

Da li ima nekih razlika u odnosu na one od 6$ ne bih znao, ali opticki ova zuta mi izgleda najlepse, pa onda ona tamno siva... :)

Poslednja izmena:
Ja sam npr. poručio srebrni kabl ali onaj svetliji (skoro beli). Svideo mi se prvo ovaj tamniji ali za njega nisam naišao na neke baš pozitivne komentare,a pregledao sam skoro sve oglase na Aliexpress-u. Video sam i "zlatni" koji mi se takođe dopao ali računam pošto srebro ima bolju provodljivost onda bolje da uzmem njega. Ma čekam još svu tu robu da stigne pa ću videti koliko je dobro to sve što sam uzeo. ES3 su mi od 24-og na našoj carini (poručene 05.11.2017). Pa naišao vikend. Sve se nadam da će me možda danas sačekati u sandučetu...

Sent from my Honor 8

Poslednja izmena:
^ ne vidim da je nesto puno negativno oko tog tamnijeg kabla.

Za srebro vs bakar se slazem. Ali mi se svetlo beli kablovi nikako ne svidjaju (i generalno sva bela tehnika). Za ZS6 mozda i uzmem jedan zuti ("zlatni") ako se pokazu ok - mada opet 10e kabal za sluske od 25e... Meni su to vise throwaway sluske, ovi obicni tamni bakarni i vise nego zavrsavaju posao (odnosno bolje od default sto se kvaliteta izrade tice, sonicno ja ne vidim, tj ne cujem tu neki dobitak/gubitak kvaliteta)...

Toliko bih platio mozda za zamenski za neke sluske od 60+ eura (i to ako se pokazu da su dobre). Ako ZS6 mogu da pariraju ovim EX1 (tj Dunu Titan 1) mozda i razmotrim kupovinu istog.

Poslednja izmena:
Ma ne kažem da je taj tamniji sad neko mnogo nacrnio nego sam bolje komentare pročitao za ovaj drugi. Ma ima kablova i za preko 100e (video na Aliju) ali za slušalice ovog ranga se ne isplati kupovati takvu dodatnu opremu.

Sent from my Honor 8

Stigle Anker Soundbuds slim, ozbiljne za ove novce, bas dobar zvuk, kvalitetan bas, ne osete se skoro uopšte.
Poredeci sa KZ ED9 poprilicno je bolji zvuk.

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Super!

I ja pokupio veceras u pošti KZ ES3. Tek ću da vidim kako zvuče...
17c9ff5c515eb2ec8c5e3297ee777109.jpg

A sa Alija, takođe danas, stigla i odgovarajuća futrola za njih...

d694835a1d1953d51c8bd670a1f6acfe.jpg

Poslednja izmena:
Imas li i ZS3 da ih uporedis direktno?

Btw da li se meni to cini ali ovi sa GB-a salju u posebnom "socijalnom" fabrickom pakovanju sluske za EU dok za domace trziste daju nesto bolje?

Како ви стојите са слушалицама купљеним 11.11, докле су стигле? Код мене

Ako je sa GB, meni je juče stiglo staklo za telefon i taktički nož od 10.11. (registrovana pošta), danas slušalice od 11.11. (ZS6, registrovana pošta).

@Ivan
sada videh

https://www.ebay.com/itm/253135555320

Ovde cak imas "gold plated cable" u zutoj varijanti za ~10$.

Da li ima nekih razlika u odnosu na one od 6$ ne bih znao, ali opticki ova zuta mi izgleda najlepse, pa onda ona tamno siva... :)

Does not ship to Serbia :smash:

Sad mi je zao sto nisam uzeo registrovanu postu za ZS6... (tj. nije mojom voljom, nisam imao jos 1.5 dolar na kartici....) :smash:

Imam jednog coveka koji radi sa kablovima, bas cu da pokusam da napravimo iste ili slicne kao sto je @Ivan I. kacio na prosloj strani. Samo da mi stignu...

Nego, pogresio sam u bluetooth kablu. Slucajno sam uzeo onaj zakrivljen na krajevima a ne prav. Kazu na forumima da radi i na ZS5/6 ali da je labav. Jel neko koristio zakrivljen, kako radi i jel ispada?

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Sad mi je zao sto nisam uzeo registrovanu postu za ZS6... (tj. nije mojom voljom, nisam imao jos 1.5 dolar na kartici....) :smash:

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Ma stići će svakako. Evo meni su stigle relativno brzo ove ES3 bez tracking koda. Mada pošiljku donekle možes da pratiš i sa onim kodom koji ti piše u porudžbini (kod je u formatu NR..............).

Uđi na ovu stranicu i ukucaj tvoj kod iz porudžbine u polje za pretragu: http://www.sky56.cn/english/track/index

Sent from my Honor 8

Poslednja izmena:
Благо вама, код мене је једини статус од 11.тог када сам платио:
2017-11-21 14:01 Item received for processing
2017-11-21 11:17 Item pre-advice received

Шведска пошта, и то не знам јесам ли глуп или је једини начин да пратим ову пошиљку преко http://www.17track.net - једино је ту могу наћи
Постоји ли неки лимит до када требам да закукам њима, на алију је ја мсм 30 дана типа?

Ja sam uzeo ZS6 na ovoj akciji na GB za $19.99. Već su shipovale, NL post registered. Vidjećemo koliko do NS. :)

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Meni stigle juče Einsear T2.

Sluške imaju jači bass, ali opravdale su očekivanja moja.
5cc42c93d7498f4c859b51b3999ba09c.jpg

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Solidan izbor.

Sada jos neko da naruci i isproba TINAudio T2 i imamo kompletan asortiman "bang for the buck chi-fi" in-ear sluski

Jel koristite nesto za proveravanje nivoa baterije za BT bubice na Androidu? Neka sigurica, da ne izaziva dodatni drain i telefona i bubica :)

Meni stigle juče Einsear T2.

Sluške imaju jači bass, ali opravdale su očekivanja moja.
5cc42c93d7498f4c859b51b3999ba09c.jpg

Ja sam narucio i stigle su mi bile u isti dan einsear T2 i uiisii hm7. Meni se cini da su uiisii malo kvalitetnije a i jeftinije. Topliji i prirodnijibzvuk daju, ali odmah da naglasim da su nijanse u pitanju i da za te pare t2 cepaju.

Sent from my Micromax A310 using Tapatalk

Ja sam hm7 uzeo devojci i kad sam čuo kod nje, šta znam zvuk je bio dobar, ali ne baš glasan, a ove baš gruvaju. Doduše drugi telefoni su u pitanju.

Ali mi smeta što ide iz stop u standby/off posle nekoliko minuta. Neupotrebljivo za primanje poziva...
Da ispravim sebe za bežične Meizu EP52...
Kada se spuste ispod brade mogu da se magnetski slepe, što je praktično za nošenje, kao ogrlica. E, ali imaju senzor pa kada se slepe automatski odu u standby, muzika se pauzira, poziv prekida, a posle 5 minuta prelaze u off. Ali ako se ne slepe magnetski - ostaju online nadalje. Domišljato.

Anker slimbuds sto sam uzeo pre neki dan, zna u toku 30, 40 min slusanja muzike da secne jednom do dva puta, bukvalno jako kratki prekid od pola sekunde recimo.
Da li je to neka normalna pojava sa BT slusalicama, nesto do telefona mozda? P9 lite je u pitanju.. nije da je nesto strasno al bilo bi lepo da se uopste ne desava.

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Poslednja izmena:
To se i meni dešavalo sa ep51...verovatno je do korišćenja BT protokola...premali protok...ne znam da li secka sa aptx kodekom

Nazad
Vrh Dno