Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
KZ ZS6 nocna mora za menjanje kablova i ear tipova. Sad izgubih one medium tipove. Koje tipove treba da uzmem (AE ako je moguce), neko je ovde uzimao, dal silikonske ili foam? Hvala puno.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

^ Meni bas te stigle (doduse komplet set crnih M foam) sa amazona za ~7e. Skroz sam zadovoljan i po kvalitetu nisu iza Comply Foam tips koje sam koristio par puta dok im cena nije otisla u nebo.

Jedino smeta miris koji je dosta hemijski.

Ne rece niko da bluetooth ovoliko ubije wifi konekciju? Prakticno ne mogu da gledam YT.. Sad guglam i vidim da je 'uobicajen' problem, ima li slucajno neki trik..

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

I kod mene je sve normalno. Tek sam danas stigao da probam bluetooth modul uz ES3. Čak sam i skidao usput neke albume sa neta dok sam slušao muziku i nikakvih problema nije bilo...

Sent from my Honor 8

Porucio es3 16. novembra, poslate narednog dana i jos nisu stigle, obicno mi stvari iz Kine stizu za max 2 nedelje, sada se bas oduzilo? Normalno za gearbest? Jos ja nisam uzeo pracenje posiljke pa ne mogu ni da vidim gde je trenutno...

Porucio es3 16. novembra, poslate narednog dana i jos nisu stigle, obicno mi stvari iz Kine stizu za max 2 nedelje, sada se bas oduzilo? Normalno za gearbest? Jos ja nisam uzeo pracenje posiljke pa ne mogu ni da vidim gde je trenutno...
Normalno je. I to samo za pristizanje do carine, čak i mesec dana. A na carini može da leži nekoliko nedelja zavisno od gužve.

Ako si platio preko PayPal-a nemaš brige.

Probaj ovaj, od juce je
a5e438d349edb628668d158ea3835810.jpg

98eece3a12576fa9136330e45e6b7c4e.jpg

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

O hvala puno, kod nas na carini su i slusalice i BT modul, stigli 3. decembra, ne znam zasto ih jos nisam dobio...
Zato što naši kilave i filozofiraju samo tako...

Kinez ga i zapakuje, pošalje, stigne paket na njihovu carinu, otvara ga, pregleda i prepakuje, šalje iz jednog export centra u drugi, utovari u avion, šalju ga npr. iz Shenzena u Peking, opet u avion, paket pređe hiljade kilometara i opet, čini mi se, pre dođe iz Kine do Srbije nego što stigne od naše carine do konačnog odredišta...

Ja sam prethodna 3 paketa dobijao u roku od 5 dana kako sam video da su ovde na carini. Ne znam zašto ti do sad nisu stigli. Verovatno su pretprani sad pred praznike. I meni kasne neki paketi sa Alija...

Inače ES3 + Bluetooth = odlična kombinacija. Zadnjih dana kablove i ne koristim. Veliki plus za mobilnost.

Sent from my Honor 8

Poslednja izmena:
Gledam ES3 + BT modul, jer mi trebaju za teretanu i povremeno da slusam muziku dok setam. Na gearbestu trenutno izadju $19 bez shippinga. Ima li bolje opcije u tom cenovnom rangu? Takodje, vidim da je neko napisao da je moguce skinuti onu plastiku da ne ide oko uveta, jel probao neko to da odradi, posto ne volim da nosim slusalice sa tim "hook"-om.

KZ bluetooth modul pravi baš dobar lag kada se gleda video. U poređenju sa njima lag kod Treblab X11 je daleko manji, malo pa neprimetan.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Stigle KZ ZS6, porucene 24.11 na GB-u....

Za one koji ih imaju - da li su vam klimavi "konektori" odnosno kada se zabodu kablovi ima mrdanja tog dela (kao i cele unutrasnjosti)?

Meni dolazi do blagog klimanja napred-nazad kada uhvatim plasticni deo kabla kod samog ulaza u sluske. Tacno se cuje i zveckanje unutra...a da ih zabodem jos konektore - nema gde...

+Edit:

Par pesama odslusao i definitivno su bolja opcija od KZ ZS5 - ZS6 imaju vise bassa, za nijansu bolju separaciju i midove. + glasnije su najmanje 10-15%.

Definitivno bolja kupovina od KZ ZS5

Poslednja izmena:
Stigle juče, nisam mogao da odolim da ih ne kupim po ovoj ceni.
Još jednom svaka preporuka za ove bubice, trenutno imam jedan par koji me služi gotovo svakodnevno već godinu i po dana.

Prilozi

• rockzircon.png
    rockzircon.png
    57.8 KB · Pregleda: 112
Stigle KZ ZS6, porucene 24.11 na GB-u....

Za one koji ih imaju - da li su vam klimavi "konektori" odnosno kada se zabodu kablovi ima mrdanja tog dela (kao i cele unutrasnjosti)?
Nema. Sve je knap.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno