Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
... Niko ih nije savetovao kako se pričalo u Beogradu tih godina, svi govore kao da su sadašnjem vremenu.

E upravo je to poenta. Ako su stvarno hteli da bude kao Beogradu 20' godina proslog veka mogli su bar da se raspitaju.
Ako se secam slicno je bilo i sa Montevideom.

Poslednja izmena:
Ko gleda The Long Road home,
jel vam deluje kao da fali jedan deo, kraj trece epizode kad pucaju na Doug-a iz House of Cards, i pocetak cetvrte epizode.. zasto su preskocili nastavak te scene? U cetvrtoj je on opet u nekoj bazi..

E upravo je to poenta. Ako su stvarno hteli da bude kao Beogradu 20' godina proslog veka mogli su bar da se raspitaju.
Ako se secam slicno je bilo i sa Montevideom.

Jes vala, trebali su autenticno, kao zonu zamfirovu pa da i bambula ima malo posla

Ko gleda The Long Road home,
jel vam deluje kao da fali jedan deo, kraj trece epizode kad pucaju na Doug-a iz House of Cards, i pocetak cetvrte epizode.. zasto su preskocili nastavak te scene? U cetvrtoj je on opet u nekoj bazi..

Mora da si prespavao, spasili su ga u "zadnji cas", oklopnjak je probio barikadu i pokupio ga... i vratili se u bazu (tad je komentarisao da je vozac Hamvija trebao da dobije sina)

Mora da si prespavao, spasili su ga u "zadnji cas", oklopnjak je probio barikadu i pokupio ga... i vratili se u bazu (tad je komentarisao da je vozac Hamvija trebao da dobije sina)
Hmm, izgleda ova verzija koju ja imam nema tu scenu wtf

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Ima verzija kojima su isecene poslednje scene. Na odredjenim sajtovima postoje cak upozorenja da su odredjena izdanja problematicna

Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока

Boze sacuvaj.

Btw Senke bas kidaju, ko bi reko da ćemo imati ovakvu domacu seriju, jos kad bi vise od troje njih znalo da glumi..

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Supergirl,Arrow pokidale.Za sad najbolje 2 epizode sva 4 DC Cw serija.
Videćemo večeras kako će završiti crrosover,ali ako bude ovakav kvalitet,nadmašiće prošlle crrosovere opušteno!!!!

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Senke... Mnogo para je uloženo, vidi se to u svakom pojedinačnom kadru, u svakoj sceni. Nisu se zaboli u studio i udri, već ima mnogo exterijera, kola, statista u skupim kostimima, mnogo kadrova koji nisu statični, već u pokretu i poprilično traju u komadu. Epizoda traje skoro sat vremena. Jednom rečju - skupo. I vidi se to. I daje rezultate.
Što se govora tiče, moje mišljenje je da su Bjela i ekipa namerno to odradili na ovaj način, želeći da pobegnu od govora iz dela Mir-Jam, pa i samog Nušića.
Da ima propusta - ima, ali da je ovo jedan džinovski korak u našoj kinematografiji, to je sigurno. Od mene veliki plus.

Senke... Mnogo para je uloženo, vidi se to u svakom pojedinačnom kadru, u svakoj sceni. Nisu se zaboli u studio i udri, već ima mnogo exterijera, kola, statista u skupim kostimima, mnogo kadrova koji nisu statični, već u pokretu i poprilično traju u komadu. Epizoda traje skoro sat vremena. Jednom rečju - skupo. I vidi se to. I daje rezultate.
Što se govora tiče, moje mišljenje je da su Bjela i ekipa namerno to odradili na ovaj način, želeći da pobegnu od govora iz dela Mir-Jam, pa i samog Nušića.
Da ima propusta - ima, ali da je ovo jedan džinovski korak u našoj kinematografiji, to je sigurno. Od mene veliki plus.
hmmm..ne bi se slozio

od mene minus ko kuca..kocijaski govor,dal je realno bila potreba?

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

hmmm..ne bi se slozio

od mene minus ko kuca..kocijaski govor,dal je realno bila potreba?

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

OK, poštujem. Postoje činjenice i postoji percepcija. Ja sam naveo neke nepobitne činjenice i neko svoje viđenje celog projekta. Moje gledanje na stvari je podložno raspravi, dok činjenice govore za sebe. Da l' je trebalo toliko psovki i golotinje - možda i nije, da l' je trebalo da ide u prime time na javnom servisu - možda i nije, no to je sve stvar stava neke određene osobe. Neko će reći - a zašto da ne. Provokacija je dobra da malo razdrma. Neko drugi će se sablazniti tim scenama. Kažem, stvar percepcije.

Poslednja izmena:
Slozio bi se sa obojicom, ali da smeta govor smeta. Mislim da u prvoj epizodi kaze Pletikosic molim a onaj pandur opalim te go.... zbog zasto? Nepotrebno forsiranje vulgarnosti. Ne smatram da ne treba da ima psovki niti sam nesto gadljiv na njih ali preteruju. Mogli su i malo da ga prilagode 20 god proslog veka nisu morali ala zona zamfirova ali makar malo.

Takodje gluma kriticna kod vecine pogotovo kad Lausevic ili Bogdan odvale scenu pa u sledecoj sceni neki tantus nema veze s mozgom, tu bas dodje do izrazaja.

I pored toga serija svakom epizodom me sve vise i vise odusevljava.

Poslednja izmena:
Ima vrhunski odradjenih psovki i fora u pravom trenutku 😀 Jezdic recimo dominira 😀 Kao iz najboljeg doba domacih filmova..

Kako vam se čini serija “Meso”? Senke i Meso pravo malo osveženje posle besomučnih repriza serija.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da, Jezdić je konačno pobegao od Bode Tajsona [emoji1]
Dok me Bjela recimo, pomalo podseća na Eksera.

Poslednja izmena:
Jezdic jedan od retko dobrih glumaca mladje garde uz Nebojsu Glogovca.

The Punisher na kraju nije lose ispao, moglo je bolje ali i ovo je gledljivo, Jon Bernthal razvalio sa ulogom, u Daredevil-u je bio ludji ovde je ispao vise normalniji, moglo je to i u manje epizoda al ovako bar ima fin broj.
Nije skinuo Daredevil-a sa mesta broj 1 ali je odmah iza njega.

U pravu ste za ovo da su nisu mladje godiste. Ali sa obzirom koje generacije nazovi glumaca dolaze posle njih ispadose "mladji".

Berlin Station,

Iznad proseka, 8/10. Uz The Americans, ovo mi je omiljena serija u žanru. Vrlo dobar odabir muzike u obe.

Poslednja izmena:
Jezdic jedan od retko dobrih glumaca mladje garde uz Nebojsu Glogovca.

Meni je njegova gluma očajna!
Kao pojava je malo manje antipatičan od sina Dragana :vomit:

Glogovac je jedan od naših najboljih glumaca i ne zaslužuje da se stavlja u istu rečenicu sa Jezdićem ...

I meni Sergej Trifunovic kao pojava ne mogu da ga smislim, ali kao glumac, retko ko moze da mu stane na crtu..

Ovaj CW izgubio kompas načisto. Toliko nebuloza u ovom crossoveru, očaj.
Razvodnili su budžet na 4 serije, i nijedna više nije gledljiva (eventualno Arrow još pomalo)...

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Pravilo: skraćenice su zabranjene i vode do brisanja posta.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno