deklaracija
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.04.2009
- Poena
- 350
Jel to Novi Sad ?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Razlike su minimalne koliko vidim. Taj revolt može da se podesi da bude brži, ali automatski će biti lošija baterija.Revolt bese ubacio i OC? Mislim da zbog toga mnogo ljudi radije ide na Eletra Blue. Steta sto nema drugih romova u poredjenju - tipa Lineage i AEX, bilo Oreo bilo N.
Novi build AEX v4.6 - afh link
AEX je update-ovan, ali će opet izbaciti novi build. Mada nema sve važne ispravke, nove thermal fajlove itd. Valjda će dodati i novi security patch level.
Nista pored miui 9 I ne trebanisam neko vreme pisao, jer nisam ni imao razloga.... s miui9 ažuriranjem sve radi fantastično, baterija opet odlična, sve leti.
Probao sam bio Mokee pre par dana ali mi fali nekih sitnica sa AEX-a. Nisu to nedostaci, vise je stvar navike... Zato se nikad nisam ni zadrzao na Lineage ili ovim MIUI-based custom romovima. Kod njih mi je mrsko da uopste "istrazim" razliku izmedju miui globe ili kako vec, xiaomi.eu, miui pro, epicrom, itd. Probao sam i mogu da preporucim Xiaomi.eu. Ovaj Globe je ok, manje vise ista prica i onda me to nervira sto ne mogu da se odlucim.![]()
Koji su ovde senzori kamerePogledajte prilog 240902
Meni na LOS-u nedostajao samo softverski screenshot, a ovde postoji tile i 3 fingers
Čini mi se da su skoro svi 7.x.x custom romovi jako dobro ispeglani tako da nema tu nekog većeg promašaja.
Ma na custom romovima ne radi lepo 3-finger screenshot. Za razliku od MIUI-a, na custom romovima nastavlja da skroluje dok pomeras prste. Uvek ja screenshot stavim na long press home.
Jeli telefon kod tebe?A sto ovde pokazuje neki error,da li je bolje kupiti ovaj polovan note 4 ili 4x nov sa omnivision?
Pogledajte prilog 240903
Jeli telefon kod tebe?
Nemam, ali mislim da maintainer u pozadini pokušava da reši problem. Ima još toga.. Nadamo se da će ga uskoro rešiti.@zile
Da li imas ikakav info da li se radi na resavanju problema sa goodix FP senzorom na oreo romovima? Pitam informativno, cisto ako si nesto nacuo posto vidim da pratis situaciju.
Probao bih oreo ali ne mogu da se odreknem FP-a, nevezano za bezbednost, nego sam navikao da tako otkljucavam telefo. Mora da je neka gadna stvar cim ovoliko dugo nisu uspeli da je rese
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari