Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

4G

I meni firma uključuje. Pisao sam koji problem imam.pošto nemam 4g moram rucno staviti 3g inace mi puca signal. Jel to i tebi
Ne kod mene nije problem pucanja signala iako mi stoji na PREFER LTE ne desava mi se da mi je pukao signal ijedanput. Stavio i jedno i drugo nemam problema sa signalom uopste.
4G prikazuje pored imena operatera kad je na LTE mrezi
E to me interesovalo hvala. Jer dok ssm imao staru karticu na starom telefonu redmi 1s isto mi je prikazivao doduse samo h na poslovnoj kartici i prilikom merenja brzine dolazili su rezultati samo do oko 2 - 3 mb/s. Kada sam promenio karticu i stavio i u novi i u stari telefon dobijao sam rezultate oko 5 - 6 mb/s. Zbog ovoga sam pitao sta stoji kao oznaka za LTE mrezu.
Evo ssds upravo gledam i zamisli sta stoji gore levo je poslovna kartica desno privatna. Ne znam da li je zbog wifi ili sta vec.
f2c6b34571b26b5609602a9194756f05.jpg

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Pa ako smo vec ustanovili da recimo nemam 4g mrezu da li da se prebacim na prefered 3g i da li to stedi bateriju recimo? Sto da stoji ukljuceno ako vec ne radi. Od firme ne ocekujem da ce da mi ukljuci ikad 4g, hvala im i na neogranicenom internetu i to mi je dovoljno.

Kad nema neka ozbiljnija firma da za RN4X pravi stakla u rangu onih za Samsung i iPhone telefone ne treba mi nikako.

Pa evo ti nilkinovo staklo:
https://www.nillkin-case.com/index.php?route=product/product&product_id=5322
Inace stakla nisu ista, razlikuju se, ali to ne znaci da ni medju jeftinim staklima nema dobrih.

Sto se zamene ekrana tice, ne zanosite se da za 20$ mozete da kupite original ekran to su jeftina zamenska koja obicno nemaju backlight ispod dugmica i imaju do 5 prepoznavanja dodira (original ima 10)
Druga stvar je sto treba telefon da se raskupusa da bi se to zamenilo, jos ako to ne umete sami pa mislim da je jednostavnije da zalepite bar foliju.

I nije problem samo staklo, metalni telefoni lako dobiju bump ili staklo samo malo krcne pa ti je nit da ga menjas niti da ga gledas vise takvog.

A nisam pitao o ukljucivanju nego sta stoji kao oznaka da li sam na lte mrezi znak LTE ili kao kod mene H+?
Ja ne mogu da ukljucim 4g posto je to firmin broj samo osoba zaduzena u firmi za kartice moze to da uradi. Nego sam samo pitao koja je oznaka kad imas 4g mrezu?

4g ili LTE,zavisno kako podesis. H+ ti je 3g

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

Ne mogu skontat, zasto mi odmah nakon fotografiranja prebacuje tj sinkronizira mi fotke na google fotografije odnosno disk, na miui 9 sam..

Prije mi je tijekom punjenja samo sinkronizirao, ne mogu da nadjem opciju..
Moze pomoc?

Poslano sa mog Redmi Note 4 koristeći Tapatalk

Sto se zamene ekrana tice ne zanosite se da za 20$ mozete da kupite original ekran to su jeftina zamenska koja obicno nemaju backlight ispod dugmica i imaju do 5 prepoznavanja dodira (original ima 10)
Druga stvar je sto treba telefon da se raskupusa da bi se to zamenilo, jos ako to ne umete sami pa mislim da je jednostavnije da zalepite bar foliju.

I nije problem samo staklo, metalni telefoni lako dobiju bump ili staklo samo malo krcne pa ti je nit da ga menjas niti da ga gledas vise takvog.
Ubi me sa ovim :D
Nista, dok radi teracu tako, kad ode nesto menjacu sa tim originalnim od 60$.

Meni stoji nekad na lockscreenu 4g na nekoj kartici a setovano do 3g. Bem ga

@zigic:Zato što glupavi MIUI prikazuje "provajder + 4G" kad je konektovan na WiFi (nebitno što je mreža 2G only npr).

@bakara: Ne dam više ni evro za stakla:p Naročito ne za taj lenji pristup "jednim staklom pokrivamo više modela" (= nema lepo poseban prorez za svaki senzor nego rupetina na vrhu.... još i garantovano pokriva staklo LED diodu).

Nek testira ovaj put neko drugi pa nek okači ovde slike i utiske.

Čemu to? Crkla?

ima li neko razumno objašnjenje zašto je jučer redmi 4 dobio miui 9 sa 7.1 verzijom androida, a redmi note 4/4x kao flagship redmi serije još uvek na staroj 7.0 verziji?

Jel moze objasnjenje zbog cega ti je toliko bitno da li je na 6.0 ili 7.0 ili 7.1?

Pa lepo kaze, zato što je flagship

Flagship Redmi serije⛵

Skini poslednju verziju za mido ako imas rn4x sd

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Ja ga imam, radi ok, jedino zna automatsko osvetljenje ekrana da se zaglupi povremeno, ali nije strasno, reset pomaze.

Jel neko mozda provalio dal na Gcam ima opcija da se iskljuci nekako Autofocus prilikom snimanja videa?Bauljam po opcijama al nigde nevideh da to ima....

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

To je nighlty OTA.

Sledeći 7.11.23 Global Beta, napokon:

2475d4af16710d96312f87ad4719097f.jpg

8060db86824347d91172003f72952661.jpg

Skinuo sam Global_V9.0.3.0.NCFMIEI i reko aj da probam tu 9. jer me izuzetno nervira sto ne prepoznaje SD karticu :mad:
nacin je bio prebaci na internu i posle preko update-a izaberi fajl i cao..medjutim kaze to je ilegalna verzija i mora biti stable, tako nesto...

Kako da ga update na 9? Jel ima neko mozda objasnjenje kojom logikom je kartica mogla da bude ok pa da posle nece ni da je vidi..ni kad je prikacim na komp sa telefonom ne vidi je, samo ima interna memorija?
A nemam trenutno nacina da karticu ubacim u komp preko drugog telefona ili citaca..to cu ovih dana, da bih je formatirao jos jednom, da probam ...

edit: nasao sam da je moja verzija odradjena od strane prodavca il sta vec i da mora preko fastboota i ok izguglam ja sve to, iscitam..odem na unlock
kad ono kineski -.- jedva se snadjem i na kraju mi je username 888888888* i umesto da mogu da ispravim to, naravno ne moze -.- pa da su ga lepse odradili i kad odem na >english forum< umesto da ode a ne ubaguje .. lepo bih i odradio :mad: i tako sam se iznervirao i batalio sve i idem da spavam :D prokleti da su :D

al eto bar sam poceo, unlock je zatrazen...to me je sprecavalo da se bavim custom romovima, sad sam u problemu kad stigne sms :D

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno