Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

^Primetio sam kod BCG 5.1 verzije da kresuje kod slikanja 5. slike zaredom. Problem je samo ukoliko se stavi u podesavanjima Pixel 2XL pod "model".

Da li mozes da proveris da li ta modifikovana kresuje? Namesti ovako podesavanja, slikaj 5-6 slika pa javi. Na ovoj BCG je problem do modela. Stavim 6P i mogu da slikam do mile volje.

Podesavanja:
Model: Pixel 2XL
Config camera HDR+: Pixel 2017 Zsl Hdr+
HDR+ par.: Super High
Omnivision: on
JPG quality: 100%
i prilikom slikanja HDR+ stavi na ON, umesto AUTO.

Nisam nesto previse upoznat sa Xiaomi tel. a znam da u iste serije ubacuju razlicite senzore za kameru, ekrane i sl. pa me zanima na sta obratiti paznju prilikom kupovine note 4x varijante, znaci Snapdragon me zanima iskljucivo. Vidim imaju verzije sa 4/64GB, 3/32GB, 3/16GB, ova 3/16GB je najjeftinija pa da li ima ikakve razlike osim memorije i prostora? Ako moze neko ko zna da odgovori, hvala.

Baci pogled u prvi post, ima lepo objašnjenje od člana Kidence. Izbegavaj MTK verzije. Snapdragon verzije su bolje po pitanju baterije i softverske podrške.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

@kidence kazi mi da li je bolja kamera na A1 i ostalo da li je bolji od N4x? Ili da cekam 5?

Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk

Baterija losija, sve ostalo bolje.Kada se ubaci Gcam na A1 kamera je dobra cak i u LL uslovima...Ako ne zuris, sacekaj RN5...Mada ako volis stock Android, nema sta da cekas :)

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Baterija losija, sve ostalo bolje.Kada se ubaci Gcam na A1 kamera je dobra cak i u LL uslovima...Ako ne zuris, sacekaj RN5...Mada ako volis stock Android, nema sta da cekas :)

Moja prica. :)

Sent from my S6 Edge

Poslednji xiaomi.eu weekly:
Prva stavka mozda najzanimljivija, FaceUnlock, radi odlicno. GPS mnogo brze pronalazi lokaciju sada.

weekly.png

1e1e5cebc07fa4ae22157e3b23df12cd.jpg

BBS mi prikazuje stanje baterije manje nego sto prikazuje telefon u status baru, je li to ok, ili nije?

Nije u redu. Jesi je podbacio da bude sistemska? Settings > advanced > system app

Ja ne znam zasto menjaju bateriju i stavljaju slabiju kad je sve full sa jacom verzijom.

Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk

Tanji je 1.2mm od Note 4, što je apsolutno suluda razlika u osjećaju. Ja i dalje ne vjerujem kako je A1 tanak.

U prevodu - s kejsom je kao Note 4 bez kejsa.

Nije to tako mala razlika... To je 15-20% manje.

Kako se pokazao ovaj Redmi note 4 4/64, ja imam redmi note 4 3/32 sa MTK procesoro i u principu sam zadovoljan na telefon sem na bateriju?

U TC Sremska ima prodavnica koja prodaje Redmi note 4 global 3/32gb sa 2 godine garancije za 20400din(nesto preko 170e) i sa jednom godinom garancije za 10e manje... :)

Uzeo kod njih redmi 4x. Deluju ok.

Sad još reklamiraju radnju

Ma ja reklamiram zato sto je 2 godine garancije...kod ostalih je maksimalno godinu dana...a nije velika doplata... :)

Ne znam kako se ostvaruje pravo na reklamaciju, ako nema ovlašćenog servisa?

Sent from my Mi Max using Tapatalk

Pa sami pokriju troskove, zato je skuplji telefon s atakvom garancijom.

Alexey unofficial RR i MIUI 9. Poređenje raznih kernela.

a426f79cb6e9607d69162dfcf84c1616.jpg

Koji je ovaj Revolt? Najbolji SOT ima, samo sto pri 4th run neki FAIL???

Revolt bese ubacio i OC? Mislim da zbog toga mnogo ljudi radije ide na Eletra Blue. Steta sto nema drugih romova u poredjenju - tipa Lineage i AEX, bilo Oreo bilo N.

Novi build AEX v4.6 - afh link

*/ New Build is UP */ (18/11/2017)

Changelog :-

> Kernel Upstreamed to 3.18.82
> Safety Net Fixed (No Need of Magisk Anymore)
> Updated build fingerprint according to latest MiUi
> Compiled HWUI for better Performance
> Fixed HW Button Illumination
> Increased Speaker Volume

Poslednja izmena:
isti bag koji sam i ja imao. na kraju sam izbacio sd karticu, ne vredi
a nije mi jasno :( prvo to sto sam naveo kao eject pa unsupport i sad je ni ne vidi..koji djavo :/ videcu da je formatiram preko kompa ponovo pa cu mozda i ja odustati, al bzvz, taman kupio novu kingst, retardirana prica -.-

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Ja sam prosto odusevljen sa gcam, tako dobro slika nocu
1c503e814e52b627c8cefd31af553d6f.jpg

Omni

Nazad
Vrh Dno