Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 8

Ja iskreno ne znam ni šta je to :(

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Ako neko zna neka napise kako to da sredim

NOTE 8

Ja sam to primetio dva puta prilikom otkljucavanja telefona,isto tako pise "povezivanje na server" ali nestane odmah. Jel si probao restart?

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Da nije Bixby?

Pade mi nesto na pamet, jel koristis VPN

I posle restarta ti i dalje stoji da se povezuje na server? Onda samo vracanje na fabricka mozda moze pomoci,bas cudna pojava. [emoji848]

Meni se to ne javlja ali ja nisam update radio tj stock je...Možda su nešto dodavali..

@dejan1001

Meni se isto to pojavljuje povezivanje sa serverom ali iskreno nemam pojma sta je to, ako nadjes resenje javi

I posle restarta ti i dalje stoji da se povezuje na server? Onda samo vracanje na fabricka mozda moze pomoci,bas cudna pojava. [emoji848]

Od kupovine telefona mi se to dešava
A factory reset sam radio i ništa ne pomaže

NOTE 8

Da li ovaj Note 8 sa drugog tržišta radi i na ostalim?
I kako to proveriti?

Mislio sam da uzmem iz UAE ali bi se najviše koristio u Rusiji i povremeno u Srbiji.

Nema razloga da ne radi. Jedino ako je zaključan na operatera možeš imati problem

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

a sta je ovaj sms koji sam primio danas kad sam dizao sistem? Sigurnosna verifikacija... sms?
e90a6621173e08ce29c19a596bddaaf7.jpg

Sent from my SM-N950F

Nasao,kod mene je jos vise baterije pojela...
Ne znam da li to uopste moze da se ubije,vidim da je poduza lista paketa i servisa koje ukljucuje. Cenim da @Vojkan zna o cemu je rec [emoji1]Screenshot_20171117-205659.jpgScreenshot_20171117-205725.jpg

Poslednja izmena:
zašto ne ubijete taj servis sa adshell ? :-devil-:

Gde skinuti,i koja verzija radi na N8? Probudim se oko 4h jutros,pogledam u telefon,i prilikom otkljucavanja na lockscreen-u vidim notifikaciju "povezivanje na server",nestala je cim se pojavio homescreen,to je tacno to sr**e.

Izgleda da za sada radi samo BK Package Disabler,2.55$ na PS. Valja li cemu?

vidim da ga Youtube testeri koriste.. Za sada nema zalbi..

Sent from my SM-N950F

*** nemam opciju da kupim - neko drugo rešenje?

NOTE 8

dokle sve ovo ide [emoji16]
d45cc2d75c11c4bba4af6ead6b2cec2c.jpg

Sent from my SM-N950F

Nazad
Vrh Dno