ESPRESO SAZNAJE OD SUTRA TOTALNA BLOKADA POŠTE U SRBIJI: Niko od zaposlenih neće raditi dok se ne ispune DVA ZAHTEVA
Тим поводом синдикат је предузео следеће мере:
1. Упућен је захтев председници Владе за хитну смену госпође Петровић.
2. Дана 15.11.2017. у Савезу самосталних синдиката Србије са почетком у 13:00 часова биће одржана конференција за медије.
3. Правна Служба Савеза самосталних синдиката Србије предузеће све неопходне мере ради заштите запослених.
4. Одржаћемо велики протест дана 20. новембра са почетком у 19:30 часова испред Главног поштанског центра у Земуну, дан пре почетка најављеног штрајка.
ako ti treba prevod
instaliras https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.translate
u podesavanjima stavi google tran. app
klikni na stavku koju hoces da prevodis
U 17track potrebno je rucno staviti Serbia Post pa ces imati i od poste
Наше колеге поштари из Новог Сада, у знак солидарности са колегама који су суспендовани, су обуставили рад и остали на радним местима. Позивамо све колегинице и колеге у Пошти Србије да то исто учине 16.11.2017. са почетком радног времена.
Ja čekam iz Kine jednu pošiljku koje nema ni na vidiku od zadnjeg statusa da je poletela prošlo je 8 dana. No juče mi stigla pošiljka iz Beograda nije bilo praćenja uopšte kad ona u sandučetu.Imam ja jednu posiljku.
2017-11-15 08:20 10200 GPC BEOGRAD - 10200 GPC BEOGRAD, Otprema, PODNOŠENJE NA CARINSKI PREGLED
2017-11-14 10:57 10200 GPC BEOGRAD - 10200 GPC BEOGRAD, Otprema, PODNOŠENJE NA CARINSKI PREGLED
2017-11-13 14:22 11003 IZMENIČNA POŠTA, Za carinu
2017-11-13 13:58 11003 IZMENIČNA POŠTA, Prispeće
Malo razumevanja...![]()
Malo razumevanja...![]()
Malo razumevanja...![]()
@Duke
![]()
Meni se ovo normalno prikazuje.
Valjda se vraćaju u normalu sa radom, jel ima neko status od danas da mu je neka pošiljka prispela ili ocarinjena?
Послато са Redmi Note 4X уз помоћ Тапатока
A preko koje pošte i koliko ti je putovala iz Kine?Meni 13.11 stigla posiljka na carinu a 17.11 otpremljena za Kragujevac, tako da nije dugo stajala na carini.
Trebalo bi da stigne u ponedeljak kod mene, videcemo da li ce da kasni isporuka na adresu.
Preko koje pošte?Moja pošiljka 6.11 poletjela iz Kine, danas sletjela u Sarajevo.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
E hvala ja već 10 dana čekam isto preko China post videćemo od ponedeljka možda i stigne, a možda je i stigla oko ovog štrajka ne zna se šta se dešava...Regularna China post ili kako već, tracking završava CN.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari