Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da se možda ne skreće pažnja od BCH-BTC ujdurme na neki način?

Verovatnije je neko kliknuo kupi na pogrešnoj valuti, LoL. A posle botovi odradili svoje.
Ne brini, to se ne desava u realnosti. Rekao sam pre neki dan da dash moze uvek da skoci 10-20%, nije to slucajno.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

DASH ko je imao na CEX-u i iz sprdnje stavio na 700$ sell ako lupi bolje je prosao nego sa BCH-om :D

ETH mi smrducka, kao da se sprema za atak na 330-350$

Aj nemojte vise ss glupim komentarima.

BCH

1. Ulaz na 988$ - izlaz na 1450 $
2. Ulaz na 1265$ - izlaz na 1700 $
3. Ulaz na 1290 $ - izlaz hmmm cekam ga na 1900 $

Lepo si rasporedio.

Svaka čast. Uhvatio si talase baš kako treba.

Ljudi, sad je vreme da postanete jako oprezni sa BCH. Apsolutno isto se ponasa kao proslog leta ETH kad je ludovao. Isto skokovi po 40-70%, ista variranja... Na kraju ce isto da se prepolovi u jednom danu. Nemojte misliti da ce tako doveka i da je sigurica za trgovinu. Pola ljudi nije ni pratilo kripto prosle godine pa eto neka ovo bude upozorenje.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Trebas jos dosta uciti o berzi. Trenutno je ovo za tebe klasicno kockanje, kao i za vecinu.

Da te ohbrabrim: Ovo je momenat koji sluzi samo za posmatranje i gotovo je nemoguce znati/odrediti na koju ce stranu.

Ono sto je izvesno za sada:
1. Bice jos jedan krug do min $2000.
2. Jak support na $1000 - idealno za ulazak.
3. Solidan support je $1250 - ja sam deo pazario na $1260, ostatak cu ako bude padao, taman smanjiti ulazak na barem ~1100-1120, sto bi bilo idealno i bezbedno.
4. Ako hoces da trgujes, prati ga 24/7 i obavezno koristi stop-loss, koji te moze spasiti od kolapsa.

Za ZEC-a sam dao pozitivno misljenje pre par dana. Da nije ove frke oko bitcoina i njegovih chain split coina, verujem da bi bili na ~315-330.

Medjutim pojeo ih je BCH sve i sad se od njegove stabilizacije jedan po jedna ALT duva i reaguje.

Za sada su mi targeti nepoznati i jako slabo trgujem. Bitkoin ako ode na ispod $5000, sva je verovatnoca da ce i altove povuci dole.

ntoddmusic,

Nikad ne idi all in i po jednoj ceni. Gledaj gde su supporti i rasporedi buy ordere. Povecaces sigurnost jedno 5x, a zarada ce biti manja 20-30%. Sto je opet dosta bolje jer ces manje failovati i samim tim sniziti gubitke na minimum.

Evo juce meni sta se desilo.
Uzmem nesto malo BCH na $1250, i kad je opet krenuo, uzmem ga na $1370 i $1450. Istresao vecinu na $1750-1800 i otvorim short na $1970 (racunao odbice se od 2000) i to 40 komada.

Medjutim on odlete na $2700+. Ja nisam iskljucio tu mogucnost ali sam znao da sam mogao dosta bolje odraditi da sam rasporedio short ordere izmedju $1900 i $3000. I nista, zaklopim mac i odem da spavam. Bitcoin checker me budi da je dosao do $1500. Ustanem, zatvorim poziciju sa debelim plusem. Moras biti hladan na takve stvari.

Poslednja izmena:
Za ZEC-a sam dao pozitivno misljenje pre par dana. Da nije ove frke oko bitcoina i njegovih chain split coina, verujem da bi bili na ~315-330.

Medjutim pojeo ih je BCH sve i sad se od njegove stabilizacije jedan po jedna ALT duva i reaguje.

Za sada su mi targeti nepoznati i jako slabo trgujem. Bitkoin ako ode na ispod $5000, sva je verovatnoca da ce i altove povuci dole.

ntoddmusic,

Nikad ne idi all in i po jednoj ceni. Gledaj gde su supporti i rasporedi buy ordere. Povecaces sigurnost jedno 5x, a zarada ce biti manja 20-30%. Sto je opet dosta bolje jer ces manje failovati i samim tim sniziti gubitke na minimum.

Evo juce meni sta se desilo.
Uzmem nesto malo BCH na $1250, i kad je opet krenuo, uzmem ga na $1370 i $1450. Istresao vecinu na $1750-1800 i otvorim short na $1970 (racunao odbice se od 2000) i to 40 komada.

Medjutim on odlete na $2700+. Ja nisam iskljucio tu mogucnost ali sam znao da sam mogao dosta bolje odraditi da sam rasporedio short ordere izmedju $1900 i $3000. I nista, zaklopim mac i odem da spavam. Bitcoin checker me budi da je dosao do $1500. Ustanem, zatvorim poziciju sa debelim plusem. Moras biti hladan na takve stvari.

gde mogu procitati malo vise o postavljanju ordera, na cex-u sam i bittrex-u ali slabo se snalazim u tome. Klasicno trgujem na trade opciju? izvinjavam se ako je off

@La.Prestige jedno pitanje za nas pocetnike - kako da znamo gdje se nalazi support i gdje pratiti chartove?
Inace, ne stavih sell order na 290$ (zec) i na kraju prodah na 269$, usao na 265$, ali dobro, opet mali plus. :)

Poslednja izmena:
Nivo-i, tj resistance zone koje su se tesko probijale obicno postanu support. Jos ako su to okrugli brojevi, nemas potrebu detaljnije traziti.

Od $1250 se odbio do sada 4-5 puta. Jednom ga je samo probio ali na silu - govori instant pullback na $1450 (Juce u 19h - Bitfinex).

Meni bitcoin checker radi odlicno. Nikakav lag nisam primetio, imam widget na sekundarnom screen-u i generalno sam zadovoljan. Stikliram i destikliram valute koje trenutno pratim.

Screenshot_20171113-025009.png

djodjo1511,

Ne znam sta te interesuje konkretno. Orderi kao orderi, postavis ga tako sto upises zeljenu cenu za kupovinu/prodaju i kolicinu.

Jedino ako pitas za trgovinu na margini tj sa leverage-om. Ali posto si pocetnik, ne treba ti to jos uvek.

Poslednja izmena:
Upravo to,margin trading, ali ok, lagano cu o tome uciti posto je to definitivno level expert pretpostavljam, hvala LaPrestige na odgovoru. A sto se tice XLM, kakva su ti(vam) predvidjanja u nekoj skorijoj buducnosti?

Ja sam ocekivao koliko vec veceras xlm napad na 0.04, ali verujem da ce ovih dana, a ako probije, sledeca stanica 0.055

Doduse, ja sam amater pa uzmi ovo kao prosto misljenje

Nema potrebe da se obrise. Nije problem u postu, nego u temi. Postoji za takve stvari druga tema - opsta diskusija. Ovu temu ostavimo za analize, trgovanje, grafike...
Nemojmo komentaristi tudje trgovine niti postavljati pocetnicka pitanja.

lep zalet eth.
ako probije 350$ eto nas na 400$

Opet mi se čini da je jak resistance na 350$

rodjaci koja cenzura ovde vlada, pa ko uspe da ostavi poruku taj je srecan covek. Jel zna neko da admin nije rodjak Kim Dzong Una???

pitao sam nesto u vezi inteza banke, jos ispod napomenuo da ne znam gde bi okacio poruku...... jednostavno ne vredi. Covek brise sve

Kod:
 Drustvo jel imao neko problema sa prilivom u Intezi??? Povukoh nesto novca na karticu jos 6.11 a novac ne stize. Ranije trebalo najvise 5 dana da se pojave na bilansu.

mozda nije pitanje za ovaj topic, ali ne znam gde bi ga "metnuo"

To je post.

Da vide ljudi kakvu tiraniju i cenzuru sprovodim. Post je bas u vezi teme a ja djubre to da obrisem.

Fino ETH gradi temelje za napad na 350$, današnjim skokom i stabilnošću na 320-330$ dosta se smanjila količina sell ordera 330-350$ pa je i put do 350$ dosta lakši.
Ne verujem da će ulivom keša napad već prelivanjem sa nečeg drugog, dugo je mirovao, nešto se sprema, treba ga pratiti ...

Altovi se jos uvek dobro drze pored ovog rata izmedju BTC-a vs BCH-a.

Da, za ETH je $350 jos uvek bitna resistance zona. $400 je ATH i giga resistance.

To ako probije, $500 mu je na dohvat ruke. Mozda bi mogao do kraja meseca da napadne, cim se malo ovaj rat ohladi.

Kazem, generalno su ovi prvoklasni altovi stavljeni po strani i eto vec nekoliko dana nema nekih naglih menjanja.

ETC ima apsolutni support na $12,5, ali su sanse za taj idealni ulazak jako male. Tu bi bio bezbedan 99.9%.

Trenutni support je na $15,2 i relativno je bezbedno uci na blizini tog nivoa. $18 je trenutni resistance i to ako probije i odrzi se iznad par sati, smatraj da mu sledi bullrun i napad na $20.

Inace ETC procentualno moze vise skociti od vecine Altova, ukljucujuci i ETH i XMR. Recimo neka prognoza u narednih mesec ipo dana (kad svi altovi stanu u red na pumpanje), ETC-u $30 nije uopste nedostizno.

Nema na cemu. Ali ovo je sad zanimljiva situacija.

BTC vuce gore LTC+ETH+ETC+ZEC. Cim on krene gore, krenu i pomenuti altovi.

Kao da se rat ovdi izmedju BTC+ALTS vs BCH+BTG. :)

Nema na cemu. Ali ovo je sad zanimljiva situacija.

BTC vuce gore LTC+ETH+ETC+ZEC. Cim on krene gore, krenu i pomenuti altovi.

Kao da se rat ovdi izmedju BTC+ALTS vs BCH+BTG. :)
Na koju stranu se prikloniti? U smislu gde se moze ocekivati veci profit

Sent from my HTC One A9 using Tapatalk

Evo jos nekih zapazanja.

BTC je povlacio gore altove kada je krenuo. Ali je jasno da kad on divlja, ostalo miruje. Evo ga na $7150 Bitfinex, iskreno meni deluje jos uvek kao bull trap tj sve dok se ne stabilizuje na preko $7250.

BCH sve to ok podnosi, $1250 utemeljeno, iskreno sa svakog aspekta gledano, spreman je za eksploziju. Akumulacija traje vec dobro za njegov market.

Raste BTC - on odrzava nivo, BTC ako krene da pada, verujem da ce mu biti vetar u ledja i da ce polako krenuti ka $1500.

Altovi ce verovatno cekati rasplet, ali nije iskljuceno da bude dinamicni pump, tj preko noci 30-40% i to je to.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno