Za ZEC-a sam dao pozitivno misljenje pre par dana. Da nije ove frke oko bitcoina i njegovih chain split coina, verujem da bi bili na ~315-330.
Medjutim pojeo ih je BCH sve i sad se od njegove stabilizacije jedan po jedna ALT duva i reaguje.
Za sada su mi targeti nepoznati i jako slabo trgujem. Bitkoin ako ode na ispod $5000, sva je verovatnoca da ce i altove povuci dole.
ntoddmusic,
Nikad ne idi all in i po jednoj ceni. Gledaj gde su supporti i rasporedi buy ordere. Povecaces sigurnost jedno 5x, a zarada ce biti manja 20-30%. Sto je opet dosta bolje jer ces manje failovati i samim tim sniziti gubitke na minimum.
Evo juce meni sta se desilo.
Uzmem nesto malo BCH na $1250, i kad je opet krenuo, uzmem ga na $1370 i $1450. Istresao vecinu na $1750-1800 i otvorim short na $1970 (racunao odbice se od 2000) i to 40 komada.
Medjutim on odlete na $2700+. Ja nisam iskljucio tu mogucnost ali sam znao da sam mogao dosta bolje odraditi da sam rasporedio short ordere izmedju $1900 i $3000. I nista, zaklopim mac i odem da spavam. Bitcoin checker me budi da je dosao do $1500. Ustanem, zatvorim poziciju sa debelim plusem. Moras biti hladan na takve stvari.