Pa to što si ti upravo rekao je isti đavo - ako je podesio po masci, a onda uperio u svoje lice, kako to nije sigurnosni propust u FaceID sistemu?
Gledao sam klip, ceo klip mi deluje fake, pogotovo ako se uzme u obzir da imaju iphone X, 150 dolara za bacanje na masku, a nemaju bar dva telefona da lepo uslikaju to... ceo proces otkljucavanja sa licem traje jako kratko a koliko sam citao moze da se podesi da se ne zakljuca odmah po gasenju displeja... stize mi X uskoro provericu... Dakle, da bi bio validan test, trebali su da lepo podese telefon, pa lepo uslikaju to sve a ne ovako na brzinu... recimo kao oni testovi sa blizancima...
Druga stvar je sto je verovatno iskljuceno pracenje paznje...
A trece masku napraviti bez lica je nemoguce tako da je ovo besmisleno svakako![]()
Koliko je samo fingerprint na mom iP6S onda u prednosti. Radi uvijek savršeno. Samo klik i unutra si. A ovako uzmi nagni slajdaj tuc muc. A telefon većinu vremena koristim dok lezi na stolu.Mogu ako se nagnem blizu njega.
Mozes li otkljucati S8 dok lezi na stolu?
Ja se samo nadam da veliki igrači neće krenuti istim putem kao apple.. ovo apple rešenje mi se uopšte ne sviđa.
videćemo da li će Samsung uspeti da ugradi čitač u sam displej na note9
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Bole ih bas i za vase otiske i lica...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari