Kupio sam kožnu ali nije na izvlačenje... Razmisli o wallet futroli jer daje najveću zaštitu.. NIJE glomazan fon sa ovom futrolom. Dobro, meni su šake jako velike, pa mi je ovaj telefon taman. Ali mislim da generalno futrola, iako je wallet ne daje ciglu osećaj u ruci. A na izvlačenje futrole imaš na Ali expressu. Mada tada, telefon nema zaštitu kada se koristi...Jel ima negde kod nas da se kupi kozna futrola na izvlacenje?
Telefon je nov kod mene mjesec dana , ali baterija nikako nije kako bi trebalo da bude.bolja od te tvoje istrošene sigurno 😀
Jesu.Sim free su. Moj je duos i free je.Da li su Note 8 i Note 8 DS sa Telenora Sim Free?
Ja uzeo neko ne bas preterano skupo oko 1500 din, vrsi posao, ne ide skroz do ivice tako da je case friendly, osetljivost je svuda ok, nemam zamerke, narucio sam nesto i sa ebay-a pa cekam posto ono koje najvise hvale ne moze da se naruci tj ne salju u nasu zemlju
Ne koristim disablerJesi li ugasio preko package disabler-a ili u samim opcijama? Ako si preko disabler-a možda nisi ubio sve servise pa upada u loop.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari