Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Ako je neko zainteresovan da mu ustupim moj postojeci sim, Kucni net 3 za 1250 din mesecno, neka pise. Ugovor traje do 02.03.2019.
Meni vise ne treba a super je cena, 1250 umesto 1700din i plus ne potpisuje nov ugovor na 2 god, nego samo nastavlja moj postojeci.

Da ne bude zabune. Ja sam stariji korisnik KN3 paketa, dakle svakog meseca placam fiksno 1250 din za KN3, a ne samo prvu polovinu ugovora.
Racunica je sledeca: KN3 cena je 2199 din, e sad od te cene ja placam samo 1250 din jer imam dva popusta tokom celog ugovora: 28.59 % + 15 % zbog KN3.

Sa koje email adrese vam stižu računi u elektronskoj formi?
Ne koristim Vip, a stigao mi je račun, pa da proverim da li je scam, spam ili samo nesporazum.

Ja dobijam toliko puno izvoda raznih firmi (sa kojima nemam veze osim jedno slova razlike u e-mailu!) da sam digao ruke da im pomazem :)

Primecuju se promene prelaska sa mts-a na vip. U jakovu u jednom delu bas slab domet, nema ni 3G, samo E, isto tako danas na senjaku blizu grcke ambasade. Dok sam bio na mts-u nisam zalazio u te delove grada, ali cini mi se kao da mts ima bolju pokrivenost signala za sad.

Ja uplatim net na vipu nešto bzv i meni onaj h+ radi super, isto kao na Telenoru. Ne znam da nije do onog unapred skinutog sadržaja, ako to uopšte koristi fb i Instagram. Ali net nije uopšte bio loš. Okolne planine Valjeva. U va mi je Mts ubedljivo ostao najgori za sve.

Послато са Redmi 3S уз помоћ Тапатока

Patron, jesi imao 4G negde? Mislim da nije mozda greskom ti data 3G kartica ili nije aktivan 4G (mada kod VIPa ne treba aktivacija).

Imam LTE stalno po NBG tako da je kartica dobra. Zacudilo me je da nisam imao dometa u Apetit Baru u bloku A, jedna crta i E na ekranu ali nisam bio jedini, drugar koji koristi telenor takodje nije imao dometa.

Imam LTE stalno po NBG tako da je kartica dobra. Zacudilo me je da nisam imao dometa u Apetit Baru u bloku A, jedna crta i E na ekranu ali nisam bio jedini, drugar koji koristi telenor takodje nije imao dometa.

Unutar A bloka je skandalozan signal za sve tri mreže. Ispada da su zidovi tih zgrada opasni ometači [emoji23][emoji23][emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

U Žarkovu pad kvaliteta na VIP mreži, ne hvatana nekim mestima 3G u toku razgovra već G (nije ni 2G), brzine na 4G manje 5 puta (sa oko 100 na 20Mbps).

Unutar A bloka je skandalozan signal za sve tri mreže. Ispada da su zidovi tih zgrada opasni ometači [emoji23][emoji23][emoji23]
Jel' to unutar onih Miskovih zgrada, Belville-a, ili negde drugde?

@Ivan, nadaj se da rade nesto na baznim tamo :)

U Žarkovu pad kvaliteta na VIP mreži, ne hvatana nekim mestima 3G u toku razgovra već G (nije ni 2G), brzine na 4G manje 5 puta (sa oko 100 na 20Mbps).
U Braće Vučković (kod obdaništa) je katastrofalno stanje oduvek i to za sve tri mreže.

MTS i Telenor postavljaju antenu negde kod Vera, znam jer je moja zgrada imala ponudu, ali na žalost stanari se poslaše zračenja... Popraviće signal.

Valjda će onda i lokacija koju sam pomenuo dobiti dobar 4G konačno, nema vazdušno ni kilometar (mada je dosta niža u odnosu na Vero).
A Vip ništa?

Jel' to unutar onih Miskovih zgrada, Belville-a, ili negde drugde?
Ma jok, ovo je drugi (noviji) kompleks zgrada. Sa druge strane Delta city. U Belvilu je signal dobar, jer su soliteri poređani paralelno. A blok je pravljen na foru "kondominijuma", što će reći da su objekti građeni u obliku kocke. Unutar te "kocke" gde se nalaze igrališta i neki kao mini parkovi (uključujući i ugostiteljske lokale) je slab signal. Ono jes da se svuda okolo nalaze zgrade, ali da baš signal bude jedna crta...
Mada možda je ovo odlična reklama za kvalitet zidova :D

Ja se jezim takvog "kvaliteta" zidova, posto su kolege radile neke takve objekte, dkale prva ruka, i objasnile mi koliko je to "divno" :D
Za takve komplekse bi morali dodati neke manje BS, ne samo zbog pokrivenosti, nego i zbog kapaciteta.

Verovatno je problem kao i kod Ivana - gde staviti kada se svi zale radijacije?

I ja mislim da je tu rešenje neka mikro BS. Kapiram da u takvim zgradama ne žive baš oni koji su u konstantnom sukobu sa tehnologijom, mada ovo je Srbija...
Meni je neverovatno da se još niko nije bunio. Konobar u jednom od tih kafića mi je rekao da su se svi već navikli na slab prijem, ali kako kaže to i nije neki naročit problem jer je kod njih dostupan "super wi fi" :d

Nisam ukapirao šta je konačan zaključak za +1 GB interneta online ugovorom......
Mogu li ga dobiti nakon prenosa broja iz MTS u VIP ili ne ?
Ako mogu, kako?

Idi u Vip poslovnicu, potpiši zahtev za prenos broja. Kada ti bude izvršen prenos u Vip mrežu, idi na sajt i ostalo odradi online.

Ako si preneo broj ne možeš da dobiješ +1GB, xx puta već rečeno.

Sent from my Redmi Note 3 Pro [kenzo] using Tapatalk

Nema šta da se dogovaramo, okreneš 0601234 i dobiješ informacije iz prve ruke.
Ovde ćeš pročitati različite informacije, a to sve zavisi od okolnosti..neko troluje iz čiste satisfakcije, nekome je u interesu da troluje, a neko troluje iz neznanja.
Živiš u Srbiji, jedino u Alfa univerzumu je sve tako kako si zamislio.

Dakle, bezbolno rešenje, pozoveš call centar i kraj priče.

Pa i ovi sto su pricali da moze navodno su tu informaciju dobili u poslovnicama, nisu dosli da troluju napamet. Ne branim nikog, samo kazem. I ja bih voleo da znam da li je moguce prenos broja u vip + 1gb gratis online i kako? Najbolje ce biti ako da neko to kaze ko je sam uspeo da izvede. I su i ove info iz call centra i poslovnica kontradiktorne.

Može, ali samo UZ telefon, ne može sa popustom.

Kontakt centar tvrdi da je moguce doboti jos 1 GB + eksterni punjac samo uz telefonski aparat.
Toliko......
Potpisao sam ugovor u poslovnici.....

Koliko sam shvatio iz dosadasnjih poruka, niko nije uspeo da dobije +1 GB bez telefona.

Pa i ovi sto su pricali da moze navodno su tu informaciju dobili u poslovnicama, nisu dosli da troluju napamet. Ne branim nikog, samo kazem. I ja bih voleo da znam da li je moguce prenos broja u vip + 1gb gratis online i kako? Najbolje ce biti ako da neko to kaze ko je sam uspeo da izvede. I su i ove info iz call centra i poslovnica kontradiktorne.
Могуће је, објаснио сам поступак у поруци #11126 . Кад дође курир са уговором, на првој страни уговора би требало да пише, дописано руком, да сте остварили +1GB, тај примерак се враћа випу. Након пар дана/недеља они и доделе тај гигабајт.
Ако не пише - вратите непотписано... Коме није јасно зашто је то све тако нек их пита...

Prilozi

• Screenshot-2017-11-13 Moj Vip - Basic view.jpg
    Screenshot-2017-11-13 Moj Vip - Basic view.jpg
    62.1 KB · Pregleda: 193
I onda se odmah troluje i sire dezinformacije zato sto moderatoru ne odgovaraju informacije koje smo mi dobili?

A depozit se odmah uplacuje? Zasto uopste traze 8000 dinara?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Vrh Dno