Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Mene odbija zato što su tu prekriveni donji dugmići.
Ja sam uzeo ovu, silikon je nije koza :)
88a035b65e166e2bf7ee000eafbd4f0a.jpg
Pogledajte prilog 239791

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Koliko ti ova maska strci u odnosu na ekran?

Pazite. Kako zabode baterija!!!
f19803ceab8ee3536ce71d07cb560ab0.jpg

I dalje na 22%.pojma nemam koliko treba da drzi. Bas zivcira ovo.

Prešao sam na LOS, da vidim kako se ponaša... :)
Imam problem sa zaključavanjem aplikacija u RAM, pritisnem onaj katančić u "recents" ali ono se samo kasnije otključa znači par puta dnevno se to dešava. Vjerovatno nešto radim pogrešno?

Sent from my Redmi Note 4

Pa nije to miui da zaključavaš aplikacije u ramu, tu grešiš :)

Meni i na los u kasne notifikacije na viberu.

Mokee jedino ne pokazuje gore 3G signal, Edge i Lte pokazuje xD. Ostalo sve uredu

Sent from my Mi Max using Tapatalk

Prešao sam na LOS, da vidim kako se ponaša... :)
Imam problem sa zaključavanjem aplikacija u RAM, pritisnem onaj katančić u "recents" ali ono se samo kasnije otključa znači par puta dnevno se to dešava. Vjerovatno nešto radim pogrešno?

Sent from my Redmi Note 4
Zaključava samo recents kartice. Probaj da obrišeš karticu, videćeš da ne može.

Jedva se vidi da li je zaključan katanac, na Paranoidu je dosta bolje urađeno.

Opet se desava ovo. Znaci sigurno sam u podesavanjima namestio da niti skida niti sta instalira automatski, vec ja rucno da odradim. Sad sam na 7.10.19 kojeg je isto sam skinuo a bogami i instalirao, pa sam izgubio root, modifkacije sto sam radio i instalirao mi bloatware. Sto mi radi ovo ja ne znam? Jel to zato sto sam na dev rom ili kako?
55689a98cc782c4d43999ce082e18bcf.jpg

Edit: sad u podesavanjima je bilo ukljucen auto download, iako sam siguran da sam ga iskljucio. Nema veze sad ga jesam iskljucio, ali necu ovaj update instalirati.

Poslednja izmena:
Notifikacije kojih aplikacija vam kasne?! Pitam pošto meni ne kasne.

Sta je sa 9-kom? Ne stize nista ota?

Nista izgleda, rekose 3.11 i opet nista...

A ova developer verzija ako se ubaci preko twrp jel se gubi root i unlock bootloadera?

Nightly je sada, kada predje u stable...dobicete svi.Moja procena sutra, prekosutra najkasnije.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ako sam dobro razumeo, pušten je samo određenom broju korisnika i čekaju se povratne informacije, ako sve bude u redu ide svima a ako ne onda ko zna...

Ako si nestrpljiv nađi Žiletov post gde je postavio miui 9.0.3, skini ga i preko manual update pokreni. http://forum.benchmark.rs/showthread.php?p=5289914

ma nek se laganini jebu u troskoku. kolega na praistorijskom mi4 dobio miui9, a meni na rn 4x još ništa.

Ajde samo zamisli da puste odmah update svima, a neki bug se "provukao" i brikuju na milione uredjaja?! Sta bi onda rekao... ???
Kao drugo, uvek ide u talasima zbog opterecenja servera...
Malo strpljenja i razumevanja :)

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Ja sam uradio fabricki reset na Mokee, i dalje nemam signal za 3g kad upalim data xD. Odustajem

Ja sam uradio fabricki reset na Mokee, i dalje nemam signal za 3g kad upalim data xD. Odustajem

Evo kod mene na Mokee,kad sam u selu pise E ili H,sada kuci H+. Ako na to mislis...Na RR je moglo da biras dal hoces 3g ili H+,4g ili lte...
0592fd6c9131ab0016acda96a187adba.jpg

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

A pazite ovo
1d1erWj.png

7.11.2 Global dev ROM ima Smart Assistant. Polako će dodati i ostalo. Mene interesuje novi notifikacioni sistem.

Z3uowVw9ddsbgCXsQmyQYe-650-80.jpg

Probao sam na kratko MIUI stable. Zvučnik i mikrofon su neuporedivo bolji na AOSP-u. Glasnoća manje-više, možda malo jača na AOSP, ali kvalitet nije isti.

Evo kod mene na Mokee,kad sam u selu pise E ili H,sada kuci H+. Ako na to mislis...Na RR je moglo da biras dal hoces 3g ili H+,4g ili lte...
0592fd6c9131ab0016acda96a187adba.jpg

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
Znam, ali meni se pojavi H i onda nestane, pa se opet povremeno pojavi i nestane. Net radi bez prekida, ne znam sta je, ali sam odustao

Vrh Dno