Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Desilo mi se u par navrata kad odaljim telefon od lica pa se ukljuci ekran i onda opet priblizim pa prekinem vezu, ne znam ni sam koliko puta sam tako ukljucio mute i pokrenuo notepad :)

Da li jos neko ima problem sa ucestalim prekidanjem poziva u sred razgovora? Da stvar bude gora, koristim Vip mrezu. U staroj nokiji sve radi kako treba
Meni se desava ali je mts mreza, pa ne uzimam to kao nesto cudno :D

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

koji je više qrac s ovim miui 9, na miui forumu i na miui.com sajtu piše da je pušten global stable za redmi note 4x, kod mene još ništa preko OTA apdejtera, samo stoji "no updates available".

Koji gcam radi na miui 9.?.

koji je više qrac s ovim miui 9, na miui forumu i na miui.com sajtu piše da je pušten global stable za redmi note 4x, kod mene još ništa preko OTA apdejtera, samo stoji "no updates available".
Ako sam dobro razumeo, pušten je samo određenom broju korisnika i čekaju se povratne informacije, ako sve bude u redu ide svima a ako ne onda ko zna...

Ako si nestrpljiv nađi Žiletov post gde je postavio miui 9.0.3, skini ga i preko manual update pokreni. http://forum.benchmark.rs/showthread.php?p=5289914

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Instalirah ovaj novi MIUI 9.0 iz Žiletovog posta , šta znam, više sam očekivao. Videćemo u korišćenju kako će se pokazati. Nervira me što widget za sat mora da bude 4x2 a realno je 4x1, zauzima red više bez razloga.

Razmisljam se da narucim onu 360 c zaštitu za redmi note 4.

http://s.aliexpress.com/FfuiAbUj

Jel neko poseduje mozda? Valja li?

Ja sam je uzeo pre neki dan i mogu slobodno da ti kazem da je odlicna. Nesto izmedju silikona i tvrde plastike. Za moje suve ruke je malo klizavija ali sto se tice zastite telefona mislim da je odlicna lepo sedi nigde nista ne skripi ne krcka i izgleda dosta kvalitetno napravljena. Rupe su sve na mestu za divno cudo ali ja sam imao priliku prvo da probam pa tek onda da kupim tako da mi nije bilo zao 750 dinara koliko sam dao za nju.
Inace moras da uzmes po njihovoj oznaci za XRN4x jer je to za XRN4 Global koji ja posedujem. Ako treba neka slika kazi slibodno ustvari slike stizu uskoro samo da slikam.

Evo i slika
5aff6561345560302455f0e015290d1d.jpg
b234ab1c323fc739fd1cb2cc8f39a9a4.jpg
6962c51c2d424592b1de0a7dc590960f.jpg
d93f77fb30432634a37bddfdb2eb2120.jpg
324d0551fa2274b87b97815278734b45.jpg
3d6e1b993c7bcc250c87b53110aa05ea.jpg
f98d471898d2ff964fad33267ac09712.jpg
e4ef1dc71b399d57f8f0d43813e4de38.jpg
e1a4095341428ada5f71b104c0d3b7d2.jpg

Poslednja izmena od urednika:
I jos dve
0db4cc6b756a87c9d368e871df815667.jpg
5ac9cf1c2fa0f7971e53b4fc101acc1e.jpg

Poslednja izmena od urednika:
Meni je ruzna bas, promeni ceo izgled telefona

Folija je samo privremena dok ne stigne neka full.
Malo nervira sto svi otisci se vide na foliji ne znam da li je ona sto sam postovao ns KP anti finger ili nije?
Moji cevapi su jako masni.

Meni je ruzna bas, promeni ceo izgled telefona

Ok ukusi su razliciti i ja da sam mogao da biram bila bi skroz crvena ali meni igra ulogu a da mi nije ruzna ovo je radna futrola jeste da ce da provede na telefonu 85% vremena ali to mi i treba zbog posla a kada krenem na paradu klot bez futrole. Ne znam da li ste skidali one nalepnice otpozadi sa telefona kod mene se ne vidi i ne smeta mi ali da li imaju neku ulogu zbog reklamacije?

Mene odbija zato što su tu prekriveni donji dugmići.
Ja sam uzeo ovu, silikon je nije koza :)
88a035b65e166e2bf7ee000eafbd4f0a.jpg
HTB1l_Cte5AKL1JjSZFoq6ygCFXad.jpg

Poslednja izmena:
Mene odbija zato što su tu prekriveni donji dugmići.
Ja sam uzeo ovu
88a035b65e166e2bf7ee000eafbd4f0a.jpg

Da to jeste problem mali to sam zaboravio da napomenem ali brzo se naviknes @drvoseca kao kad bodes u malu rupu takav je osecaj moras malo odozgore do tih "dugmica".

Da to jeste problem mali to sam zaboravio da napomenem ali brzo se naviknes @drvoseca kao kad bodes u malu rupu takav je osecaj moras malo odozgore do tih "dugmica".

E hvala na informacijama a i slikama :). Da da, bas sam se razmisljao kako su te rupe odradjene.

Narucicu i ovu zaštitu zajedno sa tom 360, pa cemo videti.

http://s.aliexpress.com/FJ3my6Zn

Sad sam bas probavao nije tako strasno ima dobar dodir i sa same povrsine rupe nisam ni onracao paznju na to do sada samo naslonis prst iznad same rupe i telefon je vec odreagovao.
[emoji41]

Definitivno dr.a novi miui sa wifi hotspotovima sa web login stranom. Juče se najavio u nekom trenutku danas opet neće. Djubre

Hocu da instaliram miui 9 ili ovaj stable 8.5.8.0 ali svaki put dobijem ovaj error,bootloader je valjda otkljucan? Ima li neko neku ideju sta da radim?

Screenshot_2017-11-03-12-08-13-231_com.android.updater.png
Screenshot_2017-11-03-12-07-45-281_com.android.settings.png
Screenshot_2017-11-03-12-10-04-931_com.android.settings.png

Mislim da prvo moras da ides na 8.5.8 pa tek onda ovaj ali javice se i neko pametniji od mene.

Mislim da ti je to neki custom rom, imaš višak jednu nulu. Možda ćeš morati preko fasrboot.

Edit, mislim da moze i preko TWRP recovery da flesujes stabile.

Poslednja izmena:
Da li je neko raspolozen da mi na pp da uputstvo: kako da vratim tel na fabricko podesavanje?
Klasicnim putem, nece-samo se restartuje i nista ne odradi.

Mislim da ti je to neki custom rom, imaš višak jednu nulu. Možda ćeš morati preko fasrboot.

Edit, mislim da moze i preko TWRP recovery da flesujes stabile.

Hvala na odgovoru sa ovim je iz kutije dosao jel moguce da je bio rom na njemu

Ja zeni namestio to staklo iz prve.

Sent from my Mi Max using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno