Meni se desava ali je mts mreza, pa ne uzimam to kao nesto cudnoDa li jos neko ima problem sa ucestalim prekidanjem poziva u sred razgovora? Da stvar bude gora, koristim Vip mrezu. U staroj nokiji sve radi kako treba
Meni se to nikad nije desilo ?!?%\Da li jos neko ima problem sa ucestalim prekidanjem poziva u sred razgovora? Da stvar bude gora, koristim Vip mrezu. U staroj nokiji sve radi kako treba
Ako sam dobro razumeo, pušten je samo određenom broju korisnika i čekaju se povratne informacije, ako sve bude u redu ide svima a ako ne onda ko zna...koji je više qrac s ovim miui 9, na miui forumu i na miui.com sajtu piše da je pušten global stable za redmi note 4x, kod mene još ništa preko OTA apdejtera, samo stoji "no updates available".
Ja sam je uzeo pre neki dan i mogu slobodno da ti kazem da je odlicna. Nesto izmedju silikona i tvrde plastike. Za moje suve ruke je malo klizavija ali sto se tice zastite telefona mislim da je odlicna lepo sedi nigde nista ne skripi ne krcka i izgleda dosta kvalitetno napravljena. Rupe su sve na mestu za divno cudo ali ja sam imao priliku prvo da probam pa tek onda da kupim tako da mi nije bilo zao 750 dinara koliko sam dao za nju.Razmisljam se da narucim onu 360 c zaštitu za redmi note 4.
http://s.aliexpress.com/FfuiAbUj
Jel neko poseduje mozda? Valja li?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Ok ukusi su razliciti i ja da sam mogao da biram bila bi skroz crvena ali meni igra ulogu a da mi nije ruzna ovo je radna futrola jeste da ce da provede na telefonu 85% vremena ali to mi i treba zbog posla a kada krenem na paradu klot bez futrole. Ne znam da li ste skidali one nalepnice otpozadi sa telefona kod mene se ne vidi i ne smeta mi ali da li imaju neku ulogu zbog reklamacije?Meni je ruzna bas, promeni ceo izgled telefona
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
Da to jeste problem mali to sam zaboravio da napomenem ali brzo se naviknes @drvoseca kao kad bodes u malu rupu takav je osecaj moras malo odozgore do tih "dugmica".Mene odbija zato što su tu prekriveni donji dugmići.
Ja sam uzeo ovu![]()
E hvala na informacijama a i slikamaDa to jeste problem mali to sam zaboravio da napomenem ali brzo se naviknes @drvoseca kao kad bodes u malu rupu takav je osecaj moras malo odozgore do tih "dugmica".
Mislim da prvo moras da ides na 8.5.8 pa tek onda ovaj ali javice se i neko pametniji od mene.
Mislim da ti je to neki custom rom, imaš višak jednu nulu. Možda ćeš morati preko fasrboot.
Edit, mislim da moze i preko TWRP recovery da flesujes stabile.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari