MaxPower85
Slavan
- Učlanjen(a)
 - 10.06.2010

- Poena
 - 350

Da, prodavci (Kinezi) ubacuju neke svoje modifikovane romove...Hvala na odgovoru sa ovim je iz kutije dosao jel moguce da je bio rom na njemu
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Da, prodavci (Kinezi) ubacuju neke svoje modifikovane romove...Hvala na odgovoru sa ovim je iz kutije dosao jel moguce da je bio rom na njemu
Koliko ti ova maska strci u odnosu na ekran?Mene odbija zato što su tu prekriveni donji dugmići.
Ja sam uzeo ovu, silikon je nije koza
Pogledajte prilog 239791![]()
Kuvani rom, moras da flesh-ujes preko Mi Flash fastboot rom.Hocu da instaliram miui 9 ili ovaj stable 8.5.8.0 ali svaki put dobijem ovaj error,bootloader je valjda otkljucan? Ima li neko neku ideju sta da radim?
Pogledajte prilog 239794
Pogledajte prilog 239795
Pogledajte prilog 239796
Strci taman koliko treba, recimo negde za debljinu stakla.Koliko ti ova maska strci u odnosu na ekran?
Zaključava samo recents kartice. Probaj da obrišeš karticu, videćeš da ne može.Prešao sam na LOS, da vidim kako se ponaša...
Imam problem sa zaključavanjem aplikacija u RAM, pritisnem onaj katančić u "recents" ali ono se samo kasnije otključa znači par puta dnevno se to dešava. Vjerovatno nešto radim pogrešno?
Sent from my Redmi Note 4
	Uradio sam factory, sad pokazuje, smorio sam se dok sam sve vratio - _-To je mozda tako na mokee Mi Max, ali na RN4 pokazuje sve kako treba. I H+, 3G, E, Lte...Pogledajte prilog 239871
Sent from my Redmi Note 4x
Zaključava samo recents kartice. Probaj da obrišeš karticu, videćeš da ne može.
Jedva se vidi da li je zaključan katanac, na Paranoidu je dosta bolje urađeno.
Ako sam dobro razumeo, pušten je samo određenom broju korisnika i čekaju se povratne informacije, ako sve bude u redu ide svima a ako ne onda ko zna...
Ako si nestrpljiv nađi Žiletov post gde je postavio miui 9.0.3, skini ga i preko manual update pokreni. http://forum.benchmark.rs/showthread.php?p=5289914
A ova developer verzija ako se ubaci preko twrp jel se gubi root i unlock bootloadera?
Dal bi neko odgovorio na ovo:
Evo kod mene na Mokee,kad sam u selu pise E ili H,sada kuci H+. Ako na to mislis...Na RR je moglo da biras dal hoces 3g ili H+,4g ili lte...Ja sam uradio fabricki reset na Mokee, i dalje nemam signal za 3g kad upalim data xD. Odustajem
Sent from my Mi Max using Tapatalk

Da, u pravu ste, glupo pitanje sam postavioLogično je da se gubi root jer se rutuje rom a ti instaliraš drugi.
Znam, ali meni se pojavi H i onda nestane, pa se opet povremeno pojavi i nestane. Net radi bez prekida, ne znam sta je, ali sam odustaoEvo kod mene na Mokee,kad sam u selu pise E ili H,sada kuci H+. Ako na to mislis...Na RR je moglo da biras dal hoces 3g ili H+,4g ili lte...![]()
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari