Šta je novo?

SportsDirect / USC.co.uk (FAQ u prvom postu)

Supruga narucila 2 stvari i stigla 1 stvar, a drugu su napisali da nemaju vise na lageru.
Kada se naruci roba oni rezervisu pare za sve sto je naruceno, a kada isporucuju onda naplate to sto salju. Pa nije ni primetila da nece stici.

Usput su na racunu ostavili cenu postarine za 2 stvari umesto koliko kosta postarina samo za tu 1 stvar koju su imali. :/

Da li ima pri narudzbini negde da se klikne na otprilike> ne saljite ako nemate sve na lageru pre nego sto pitate?
(Kao sto je nekad bilo na dx-u.)

Pozdrav, jel imao neko ovakav slucaj sa Sports direktom? Pise da je zadrzana posiljka.

0123.JPG

Saljem u Sibenik, takodje u Hrvatskoj, imam tamo kucu, ali oni prvo posalju u Zagreb pa onda kurirskim sluzbama razvoze po drugim gradovima.

Poslednja izmena:
Ima li nekih dobrih čarapa za sport, posao u radnim zaštitnim cipelama? Noge mi se znoje i onda se zalede kad stanem.
Ili još bolje ovde po našim radnjama.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ima li nekih dobrih čarapa za sport, posao u radnim zaštitnim cipelama? Noge mi se znoje i onda se zalede kad stanem.

Imaš pletene od vune na pijaci.

Sent from my x600 using Tapatalk

Imaš pletene od vune na pijaci.

Sent from my x600 using Tapatalk
Imam kući 10 pari i u njima mi se noge tek nenormalno znoje. Još su mi najbolje neke dryfit Nike za basket. Jel postoji nešto slično da ne košta 1500-2000din?

Jel se isplati narucivati robu preko nekih posrednika sa SD-a ili je bolje licno narucivanje? Svakako bi uzimao u vrednosti do 50€ i ne znam sad koliko SD naplacuje shiping za Srbiju i da li ima jos nekih dodatnih troskova?

Pozz

Spakujes sve u korpu i pre placanja vidiš kolika ti je poštarina a ostalo imaš na pm

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Spakujes sve u korpu i pre placanja vidiš kolika ti je poštarina a ostalo imaš na pm

Jel može i meni to ostalo na PM :D

Uzeo bih samo Crocks od 10-20 evra pa da ne plaćam još toliko isporuku.

Nadam se samo da su original.
Baš niko ih nije kupovao pa da kaže o kvalitetu?

Šaljem

Jel može i meni to ostalo na PM :D

Uzeo bih samo Crocks od 10-20 evra pa da ne plaćam još toliko isporuku.

Nadam se samo da su original.
Baš niko ih nije kupovao pa da kaže o kvalitetu?
Original su jasno.. Ta cena je jer su verujem na akciji

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

Ja sam probao razlicite, i najvise mi odgovaraju jeftine Delhaize od 70din nanogice ;)
Ali imas i dobre zimske crne u Mercatoru od 250din, posto se verovatno ne smrazavam leti :p

Ubedljivo najbolje čarape koje mogu kod nas da se nađu su Gerbi.
Više ih nema po buvljacima, a i u Maksiju su smanjili izbor. Ali ih zato ima na sajtu i u njihovoj radnji u Sokobanjskoj.

Sve imaju dobar pamuk, cele su pamučne, odozdo debele a odozgo tanje, preko sredine stopala imaju onaj materijal kao lastiž što steže nogu da bolje prianja. Ako su nazuvice (deblji model) imaju zadebljanje preko ahilove tetive da se ne bi noga žuljala, a imaju i poluduboke čarape što meni odgovara. Poluduboke i duboke imaju čvrst i debeo lastiž.

Imaju oni i tanje modele ali njih nisam uzimao. Postavio bih link do modela o kojima govorim, ali bi bilo protiv pravila.

Original su jasno.. Ta cena je jer su verujem na akciji

Hvala :)

Mi smo uzimali više komada i jesu original.

Made in Bosnia

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

p. s. Odnosi se na Crocs

Poslednja izmena:
Mislio sam da je u Sokobanjskoj samo direkcija. I ja koristim Gerbi carape. Moze i na PP tacna lokacija u Sokobanjskoj.

Mi smo uzimali više komada i jesu original.

Made in Bosnia

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

p. s. Odnosi se na Crocs
Samo ne znam gde je ta fabrika u Bosni.. I u Uscu se prodaje Crocs made in Bosnia, jasno, original

^Kotor Varos
fabrika/tvornica obuce Sportek -a rade loan job i za Nike (kopacke)

@bbK1ng i @polossan

Hvala :)

Što se tiče gerbi čarapa, video sam na njihovom sajtu adresu, mislim da imaju još jednu. Nisam išao. Ako neko ide neka javi da li je prodavnica.

I gde imaju te Gerbi čarape? Može na PM, ako ne sme ovde

Sile, ako nije problem i meni na PM. :) Jel imaju u tom gerbiju carape do kolena,neke deblje? Otac radi na otvorenom pa mu trebaju za ovakvo vreme. Razmisljam cak i da mu kupim one fudbalske sa SD..

Ima ih u Tempu.
Ja sam slucajno uzeo one kratke, "nanogice". Meni licno previse debele, ali ja u sred zime koristim tanke duze carape u najgorem slucaju i patike obicne :)

Trenutno nosim one obicne nanogice iz Tempa, Delhaize brending sto imaju, 240din - 3 komada. Pa cak i u njima mi je vruce ovih dana (jer negde greju kao ludi, napolju su taman)

Ako nekome trebaju toplije, ima stalno ponuda na SDu za Donnay obicne carape, mislim da su duplo jeftinije od ovih Delhaize nanogica:
https://rs.sportsdirect.com/donnay-10-pack-trainer-socks-411038?colcode=41103899
Meni prokuvaju noge u njima ovih dana, a ovo su ipak tanke carape, ali cist poliester su ;) Sigurno vam nece biti hladno u njima i kada se oznoje noge, sem ako ne nosite letnje patike na -20*C.

Poslednja izmena:
Ima ih u Tempu.
Ja sam slucajno uzeo one kratke, "nanogice". Meni licno previse debele, ali ja u sred zime koristim tanke duze carape u najgorem slucaju i patike obicne :)

Trenutno nosim one obicne nanogice iz Tempa, Delhaize brending sto imaju, 240din - 3 komada. Pa cak i u njima mi je vruce ovih dana (jer negde greju kao ludi, napolju su taman)

Ako nekome trebaju toplije, ima stalno ponuda na SDu za Donnay obicne carape, mislim da su duplo jeftinije od ovih Delhaize nanogica:
https://rs.sportsdirect.com/donnay-10-pack-trainer-socks-411038?colcode=41103899
Meni prokuvaju noge u njima ovih dana, a ovo su ipak tanke carape, ali cist poliester su ;) Sigurno vam nece biti hladno u njima i kada se oznoje noge, sem ako ne nosite letnje patike na -20*C.
Polyester na noge?!
Ma ni mrtav!
Niti noga diše niti su prijatne, noge se znoje, ne upijaju, noge smrde u roku od desetak minuta.

Prvi put u životu čujem da neko ima, ne pozitivno, nego nema strašno iskustvo sa njima.
Generalno sam protiv poliestra u bilo kom odevnom predmetu (možda izuzev jakni, ali i to ne bih preporučio izuzev za zimske sportove), ali za čarape zaista nisam čuo da ih neko makar podnosi.

Poliestar nije za telo, a za noge pogotovo, osim ako planirate da gajite pečurke na njima, za šta pruža idealne uslove :D
A posle se pozdravite i sa patikama jer i one posle smrde nesnosno. Onaj specifičan smrad koji podseća na smoki se oseti čim se neko izuje. To se ni posle pranja ne ukloni skroz.

Ta plastika smrdi i kad je čista (ladno znaš kada neko nosi takvu majicu čim uđe u prostoriju), a kamoli na nogama...

Poslednja izmena:
Nije zarvoren, nego tkan poliester. Ali da nisu prijatne. Naravno da nisu.
Meni su slicne tim Gerbi nanogicama.

Ja imam Urban jacket, evo biće sad treća zima zadovoljan sam. Žena ima takav model, kupljen kod nas na SportVision rasprodaji na sajmu i ništa joj ne fali.

Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka

Nazad
Vrh Dno