Šta je novo?

FIFA 18

Preporučite mi dobrog napadača za PL tim do 50k a da nije Morata, Staridž, Martial, Jesus, Antonio jer njih već imam. Razmišljam o Kutinju i Rašfordu ali nisam siguran.

Poslato sa Huawei P10 Plus uz pomoć Tapatoka

Kutinjo ti nije los, mada kod mene igra LM.

martial, jesus, rashford, sane, mane desno salah koliko toliko ... sve OP /ovi... jesus je sramotan, ne moze da se cuva...

Ostadoh sinoc bez telefona jer 4-i put gubim u finalu Daily Knockout kupa. Idem na pauzu od 10 dana sa Fifom.

Bolje da si gamepad bacio.[emoji6][emoji6][emoji6]

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

martial, jesus, rashford, sane, mane desno salah koliko toliko ... sve OP /ovi... jesus je sramotan, ne moze da se cuva...

Hah... ubica je Zesus.
Mogu da ga cuvam L2 tipkom kad mu stanem u blok i R1 da mi pomogne saigrac da ga udvojimo. I tu svaka odbrana prestaje. 1na1 nema sanse...

Od izlaska Fife pa sve do juce/prekjuce mi je bio u ekipi. I sad sam ga zamenio sa inform karticom.

Mazi,ja drzim praznu flasu pored sebe kad igram online. Pa se cuknem u glavu iz sve snage,a nista ne boli. Bes izadje iz mene,a ne boli,ma milina 😀

Strašno, nervira me to kod FUTa, aj neki vrh igrač tipa Ronaldo Messi, al Jesus...

Nisam igrao prethodne Fife, a koliko sam čitao/čuo, uvek je bilo takvih igrača, nažalost!

Odustah od Manea. Kupih Staridža Screamera sa hunter chemom i Salaha da mi menja umornog Miktarijana.

A ti Screameri, je l im kartice imaju fiksne ocene, ili se vremenom menjaju?

Menjaju se. Bile su već "napucane" ocene, sada su ih vratili, u normalu.

I to je sada to? Pošto vidim da Kompany ima i dalje 90 overall, pa mi nije jasno.

Pa, ne znam, kada, i po kom redosledu, dolazi do promena rejtinga.
Ja imam 6, tih scream kartica, ali, neću da ih prodajem.

Jel neko menjao Moratu za Jesusa ? Meni Morata daje golove ali to su standard ugurao bi ih i bronzani igrac. Rashforda vec ne diram, osetna razlika na njemu. Pitam se vredi li da uzimam Jesusa ili da nastavim sa mojom misijom za Ericsona ili Martiala.

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Jel neko menjao Moratu za Jesusa ? Meni Morata daje golove ali to su standard ugurao bi ih i bronzani igrac. Rashforda vec ne diram, osetna razlika na njemu. Pitam se vredi li da uzimam Jesusa ili da nastavim sa mojom misijom za Ericsona ili Martiala.

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk
Ja bih tu bez dileme isao na Eriksena jer se vodim logikom da je CAM najbitniji sraf u ekipi, a Eriksenove lopte imaju oci.

Promenio sam 10 CAMova. Ako Eriksenove imaju oči, a imaju onda Gundoganove imaju četvere oči. Jednostsvno se meni pokazao kao dosta bolji a može da igra i kao CAM i kao CM i kao CDM. Vredi svaku paru.

Svako koristi igraca drugacije. Meni su Gorecka i gundogan dugo igrali,kao sat su radili.

Holy Jesus, zaista je bolestan Jesus 😀 Mislim dosta promena u igri ali generalno sada on i Rashford kao sat. Sve 4 dobih na SB-u, 2 hattricka Rashforda i Jesusa i po nekoliko asistencija sa po golom u ostalim utakmicama. Ostaje LB i eventualno CAM jer mi ni Firmino ni Mata ne legnu kako valja kad treba 🙂 Ali to tamo od nedelje, kad uzmem Elite 1 SB nagradu i odlucim da potrosim 3000 fifa points.

Da da, ipak igram, a telefon radi, samo se jedva vidi kroz displej 😀

Mata je ništa spec 🙁 rashford i jesus LOME, a prosek ocena 80, bolesnici 😀

Sane(moze i Mane),Jesus i Wilian kao neizostavna trojka u napadu... Dok se ne skupe pare za Sanceza levo ili Azara i Ljubicastog Salaha desno...

Ručni rad. [emoji23][emoji23][emoji23]

Jel postoji način u Fifi da nekog igrača poklonim drugaru?

Bilo nekada, više ne.
Tako sam ja pozajmio, ne sećam se tačno, koja je fifa bila u pitanju, ali, sve su bile plave kartice. U pitanju su bili Matić, Yaya Touré... Naravno, decko je naš, iz Srbije, i više ih nisam dobio nazad.
Tako da, što se mene tice, i da hoće, više niko ne može da me namagarci.

Nazad
Vrh Dno