Šta je novo?

FIFA 18

Vikend liga ima 40 meceva,ja sma upao jednom,i nakon fijaska odustao,igram samo SB 😀 . Unutra mi je skor bio 11:29 😀
Predobri igraci su tamo,a mene pogodilo da odigram mec sa onim Gorilom sto je redovno prvi u svetu :d

Na kraju,pocasnih 1:8 za njega :d

Samo cepajte sto vise online divizije i skill ce da dodje. Protiv AI tesko moze da se nauci jer AI igra skolski, genericki i nema te lucidnosti kao covek. I to je veliki grind kao i sve ostalo.

Sent from my A0001 using Tapatalk

Naravno, online je bolji, ali, mnogo vremena trazi, bas mnogo.
Za mene je to problem, barem trenutno.

Za AI i sb samo Legacy Defending. Cudo je kad izgubim na legendary. Jeste da remeti online igru je je drugacija odbrana ali mora tako.

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Ja sve igram na tactical. Ne želim da se remetim sa Legacy. 13 na legendary, 10 pobeda i tri poraza.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne mogu vise da jurim niz od 5 pobeda, igracu online sezonu, iako cu da nalazim pretpostavljam sve P2W timove 🙁 Ovde bar u prvom-drugom kolu imam prosecne timove koje dobijem i onda zakucam u polufinalu i finalu. Previse je zamorno 🙂 Inace prodadoh jednog Costu sa prethodne strane za 2.5k sada haha.

Ako vam je za utehu ja sam ulagao na drugu stranu i nisam uzeo ni jednog jedinog Benevento igraca, ali drago mi je sto je vama vec krenulo da se isplacuje. 🙂

More,ja cu cuvam ove moje jos 😀 ,ne zuri mi se nigde

Ionako imam samo jos dve zelje. Inform Gabriel Jesus i inform Sterling... ddrugo me nista ne interesuje kad je igracki kadar u pitanju.

Bojance mislim da taj tim nikako ne vredi preko 2 miliona coina, cak i posle BF kada padnu cene bice preskup. Za te novce mozes kupti Kristijana Ronalda i Bejla u napadu... Koji ce samo da prolaze kroz odbranu umesto ovog De Brunea i Mertensa koje ce gurati sa lopte kako ko stigne.

Ni jedna ikona, ni jedan gamechanger igrac, golman od 200k, overpriced odbrana i midfilderi. Klasican generic tim sa precenjenim nonIF igracima.

Sto se mene tice, stedim za igrace preko 90. Dvoumim se izmedju kombinacije Mesi - Nejmar - Suarez ili Ronaldo - Bejl. Mislim da za tako nesto ili za neku dobru ikonu vredi istresti milione coina.

Poslednja izmena:
Apsolutno se slazem da ovaj tim ne vredi te novce i ne planiram da ga kupujem tako skoro. Vec par godina igram sa meta timovima koristeci npr Martiala, IF Sona prosle godine dok ne skupim za Ronalda i Mesija i malo me je zasitio taj meta hype, pa sam odlucio da mi endgame tim nece biti Ronaldo i druzina vec nesto s cime cu uzivati dok igram makar i po cenu malo slabijih rezultata. Primera radi prosle godine sam imao full TOTY BPL tim i nisam uzivao igrajuci sve dok ga nisam prodao i napravio Calcio/BPL hybrid sa TOTY igracima koji mi odgovaraju.

Prime Del Piero SBC je toliko skup u odnosu na kvalitet kartice da bi ga radili samo ****** ili onaj koji ne zna sta ce sa coinsima, ali i njega planiram da odradim jer ako mi pogledas avatar mislim da ne treba vise nista da dodam tu. 😀

Top 100 igraci koji igraju possesion play su prosle godine koristili Bejla i Ronalda u napadu i SBC Suareza na CAM sto je skroz okej, ali za moj nacin igranja meni takav CAM nikako ne odgovara i dzaba mi onda vrhunski tim ako ne uzivam i ne izvlacim maksimum iz njega. Ko zna, mozda se pokajem pa se vratim Ronaldu i Mesiju posle nekog vremena, ali kada vidim taj combo + Gulit, Viera i jos neki strong chem trio tipa Alaba - Vidal - Boateng nije mi to to. Da ne pominjem Martial - Mbape (Lacazet) - Dembele trio bolje. 🙂

Izmedju Mesi - Nejmar - Suarez i Ronaldo - Bejl ja bih izabrao ovu drugu ukoliko igras sa dva napadaca, pa ces lako dokupiti Mesija za CAM ukoliko ti bude odgovaralo.

Poslednja izmena:
Mene samo pod prisilom neko moze da natera da kupim igraca koji ima fizikal 55 😀 (citaj Mertens). Hocu bre armirani beton u ekipi 😀

Uzeh sinoc na ruletu 200k coinsa za mozda pola sata i uzeh sebi jutros konacno inform Jesusa...bas sam dugo skupljao za njega,bas bas duuuugoo,ali sinoc mi se otvorilo na ruletu pa sam imao srece.

E sad ostaje samo bahacenje sa De Brujneom ili Azarom i igracima tog profila 😀 ,ali za to cu da se nacekam bogami,malo vise cu da se nacekam 😀

A eto meni je Mertens ubedljivo najbolji igrac sa 163 gola i 122 asistencije na 199 utakmica na CAM poziciji u Diviziji 1 i WL.

Ma naravno... Nego ja za sebe kazem,igraci svi moraju preko 70 fizikal. **** me svako od ozbiljnijih igraca, dok su mi u ekipu slabasni igraci.

I ta physical brojka moze da vara. Na primer igrac ima aggresion 88, strenght 77 i jumping 82, a staminu 56. Prosek koji pise na kartici je samo iluzija, a zapravo je taj igrac od 60. minuta gotovo neupotrebljiv.

Prodadoh Kejna i Alija i uzeh konačno Eriksena pa ćemo da vidimo. Mada meni ni pele i maradona ne mogu pomoći. Kad mi se ušetaju u gol nakon što su mi 15 minuta vezli u šesnaestercu ili ako to ne mogu pa mi ga neki bronzani sa 50 šutom uvali za 40 metara koja je svrha. Jedino da igram na pro i da ih punim.

Poslato sa Huawei P10 Plus uz pomoć Tapatoka

Prodadoh Kejna i Alija i uzeh konačno Eriksena pa ćemo da vidimo. Mada meni ni pele i maradona ne mogu pomoći. Kad mi se ušetaju u gol nakon što su mi 15 minuta vezli u šesnaestercu ili ako to ne mogu pa mi ga neki bronzani sa 50 šutom uvali za 40 metara koja je svrha. Jedino da igram na pro i da ih punim.

Tu FUT gubi draz, jurcanje preko onih 10-20k coinsa je uzaludno za vs AI. U online se oseti razlika, a kako me eto slabo vuce online igranje nekako gubim i zelju da jurim skupe igrace.

Kad je SB u pitanju.
Zavisi sta su vam prioriteti.

Ali ja igram na world class tezinu,imam oko 1900 poena po mecu i to je dovoljno za elite 2.
Probao sam na legendary jednom,ali em se mucim,em dobijem oko 30 meceva maksimum... Samo muka(meni bar)

E sad,ko cilja za elite 1 ili cak i vise... mora legendary 😀

Preporučite mi dobrog napadača za PL tim do 50k a da nije Morata, Staridž, Martial, Jesus, Antonio jer njih već imam. Razmišljam o Kutinju i Rašfordu ali nisam siguran.

Plasirao se u WL. Hvala Padawan na pozajmici Ronalda. [emoji1303]Gubio 3:1 i ubacio njega i preokrenuo na 4:3. Bilo je jako napeto. Posle produžetaka.
Ali teško da ću moći ja odigrati 40 utakmica pored SBa koji dodaje još 24. To nije normalno koliko ova FIFA može vremena da oduzme.
1b02d2b25dc8e4f48d70d6f7328f470e.jpg

Heh Ronaldo je takav cheat. Al' pripremi se na brutalnost WL 😀

A eto meni je Mertens ubedljivo najbolji igrac sa 163 gola i 122 asistencije na 199 utakmica na CAM poziciji u Diviziji 1 i WL.

Mislim da je razlika u skillu ovde ocigledna i nije toliko do igraca. Ove godine su divizije jako teske, ja ne mogu da predjem 5. 🙁

Nisam ni ja...
Dok nisam otkrio cari 4-3-2-1(sa LF i RF) formacije uz ******* custom tactics 😀 ... Sad sam u dvojci,par puta sam ispadao iz prve divizije.

E pa ako mi je kada nisam razmisljao na vreme i sacuvao loan kartu Ronalda. Ja ga s*****o u SB na Worls Class kada pocinjao 🙂 ******.

Ako nista drugo posto sam noob online, usao sam vec sada regularno u Elite 1. Stadion "Aloha Park" mi je mnogo gotivan. Tokom ispucavanja cistina, na pocetku kucice pored terena, a i mrezica golova je za promenu prijatna 😀

https://youtu.be/KAFkqzGpVmo

Malo i ja da se ukljucim, ova fifa je mnogo zanimljivija po pitanju sadrzaja u odnosu na prosle fife, a sto se gameplay tice nerviraju me malo tromiji igraci kao da imaju po 100kg [emoji23] elem koje dresove grb stadion koristite? Praktikujete od neke bolje ekipe ili neka leva kao ja npr (nordsjeland ove i prosle god)... a sto se timova tice za sada samo BPL tim gde polako slazem kockice jer nemam tolike kolicine coina kao ovde neki, a da nema SB gde u kesicama dobijam ove raspade koje mogu da utopim, ihhh... evo moje dve ekipe (menjam na dve utakmice kompletnu ekipu al su dobro izbalansirane) i svakom igracubsam ubacio neki chemistry [emoji2] danas kupio edersona, sad stekam pare za Alli-a, pa onda Kane i vrhcina.
11f28856a690e2a976313fe28729c569.jpg
9a5334652b842be4322d3bf231a62329.jpg

Kejn je katastrofa. Trom da tromiji ne može biti. Jesus je javtinije i bolje rešenje.

Nazad
Vrh Dno