Šta je novo?

iOS 11

Možda nešto u pozadini? Ali čudno da nema kružića...

Sent from my iPhone using Tapatalk

I meni se to danas desilo, pola dana mi se vrteo taj kruzic i mislim da je do VIP aplikacije.

Nikada mi se to ranije nije desilo, a od juce sam sa mts-a presao na vip i nisam mogao da se ulogujem da vidim stanje na racunu, tako da je mozda do toga.

Imam njihovu app ali je retko koristim...nisam imao problema oko logovanja, inače imam manje aplikacija nego na 10.3.3.

Ne verujem da je do bilo koje app jer je odmah posle restarta vukao 4-5 mb/s , bez prethodnog paljenja aplikacija, dobrih 10-15min a pritom nije pokazivao onaj kružić!
Inače sam posumnjao da mi nešto odvlači net 4g jer sam ranije trošio oko 2-3gb a od kada sam na 11 otišlo na preko 4gb za sada.

ja sam primetio cudan bag sa baterijom i punjenjem tipa stavim telefon sa 6% da se puni kad povezem pokaze vise obicno negde oko 20% (plus minus 2-3%) onda posle kratkog vremena se spusti na 10% i izbaci ono upozorenje battery low i krene da puni normalno, kao da mi opada baterija na punjacu nerealna stvar a 5S je u pitanju :D

Hoće li biti sutra 11.1 update? Šta mislite?

Sent from my iPhone 7+ using Tapatalk

Kad je Apple puštao update petkom? :) Biće ili u ovaj utorak (31. oktobra) ili sledeći (7. novembar). Ne pamtim kada su pustili update, a da nije bio utorak.

Pa ja rekoh zbog iPhona X. Mada će na njemu možda već biti 11.1?

Nešto mi u pozadini jede i jede bateriju. Ne znam uopšte šta je u pitanju jer se ne prikazuje kao potrošač nigde. Nije hey Siri u pitanju, proverio sam.
d2c0e60a754365367291267406ff842a.jpg

8:30 h usage a uopšte ga ne koristim. Samo stoji na stolu.

I-O-S-1-1, baš čudno piše whatsapp vs viber [emoji60]

Poslednja izmena:
  • Like
Reagovanja: M J
Je l probao neko iOS 11 na iPad-u 2017? Stigao mi je sinoć sa 10.3.3, posle svih ovih negativnih iskustva plašim se da ga odradim

Je l probao neko iOS 11 na iPad-u 2017? Stigao mi je sinoć sa 10.3.3, posle svih ovih negativnih iskustva plašim se da ga odradim

Ja ga koristim na iPadu 2017 od kada je izašao i sve radi odlično. Baterija kida. Slobodno se prebaci na iOS 11.

Hvala puno na odgovorima, sacekaću onda 11.1 pa ću da ga ažuriram, trenutno mi nudi 11.0.3

Sacekaj ... i bolje uradi clean install (shift restore)

Izašao 11.2 Beta. Kažu da je brzi, videćemo

Pa sigurno su ga ispeglali jos malo! Tako da se ocekuje da bude brzi i da se konacno isprave ovoliki bagovi...

Evo i video

Jel mogu da uradim singout i da se ulogujem na appstore sa drugim akcentom a da mi ne s**** nešto u podešavanjima oko akaunta?

Tesko razocarenje na ipadu... ocajan rad, losija autonomija... bas 10 koraka nazad u odnosu na ios 11.1 beta 4... Videcemo sledece bete ali trenutno nisam zadovoljan i ne razumem sta rade ...

Evo ga official iOS 11.1 stigao:
17411354e3d47f59fc9f34dd5c945037.jpg

311 Mb za iP.

Sent from my iPad using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ista verzija kao Beta 5, sad sam proverio build number.

Citam sta pisete i kapiram da je bolje da ostanem i dalje na ios 10.3.3, gresim li? Nisam zavistan od novog softvera, bitnije mi da radi stabilno i da je baterija dobra.. ip7 je u pitanju

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk

^isto pitanje za 6s, da li ostati na 10.3.3, i da li se popravila situacija na 11.1?

Naravno da je bolje da ostanete na 10.3.3.
Ispeglan softver do kraja, a ne da se zezate sa ovim vecitim betama.

Vrh Dno