Šta je novo?

Platne kartice za Online internet placanje (FAQ u prvom postu)

Ako sam razumeo na intesinim bankomatima nema mogućnost uplate na sopstveni račun?

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

• Like
Reagovanja: M J
jos uvek ne :(
Oni su u 19. veku vise od MTSa.

Ima komercijalna. Unicredit koliko znam nema.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Cela poenta je da se ta kartica ne placa, znaci RF skroz otpada :)

To više ne postoji, da je skroz besplatna. Ili se plaća održavanje ili na početku naknada.

Visa Electron se ne placa ni na koji nacin u Intesi, a nudi sve sto nudi Visa Internet i plus mogucnost na ATM/POS da se koristi.

Неће људи то:),већ нешто ново ал никако да нађу ,ево ни сам не знам колико дуго.

Kul, samo je smaranje što mora da se cima u poslovnicu da se uplati lova, osim ako korisnik nema dinarski račun u intesi, pa prebaci...

Tacno, ali i dan danas najmanje zezaju Intesine kartice, i izgleda da su uzjedno i jedine i dalje skroz besplatne, i nemaju nikakvih provizija za ino placanja (Visa/MC).

Ne znam jedino varijanta u KomBanku ako se uzme onda KomePay (ili kako se zove ;)) e-Visa, mozda ona ispada besplatna, ako se ne koristi racun uopste? Ili placanje mora preko racuna, samo je dinarska?

Mislim da može bez računa da se koristi, samo što se izrada plaća 500din, a kartica traje 3godine. Dobije se i ebanking za dz.
Sad vidim da pitaš za komepay, mislim da ona mora uz račun.

Moze i ta koju ti pominjes, ako ima dinarski deo. Bitan je dinarski jer time ne mora da se ide u banku.

Mora, jer ima partiju kartica a ne klasičan račun, ne znam da li može online da se prebaci na nju.

Da bi klijent postao korisnik KOMePAY kartice potrebno je da ima:

Otvoren dinarski račun u Banci;
Poslednju verziju mBank aplikacije;
Ништа џаба.

Direktna banka (braća Marbo - ex Chipsy) kupila Piraeus banku.

Ja sam bas skoro probao da platim nesto u Bosni i nije mi prosla Intesina visa electron vezana za devizni racun... Prvi put sam je koristio...:l

Na prvom slipu pise transakcija neuspesna i ispod pokusajte ponovo, dobio sam sms u kome pise potrosnja po kartici iznos u BAM, a raspolozivo mi je pisalo u dinarima, zatim je pokusao ponovo i na slipu pise transakcija neuspesna a ispod odbijeno, tada stigao i drugi sms storno po kartici...

OK, posto na nekim mestima prevare korisnike "meuspesnim transakcijama", pogotovu na pumpama.
Prvi put da cujem da Intesina VE za fizicka lica negde ne radi, koliko se secam.

To mi je prvo palo na pamet, jer je upravo pumpa u pitanju.:D
Kada sam u prolazu uvek sipam gorivo jer je jeftinije, i setio sam se da prethodni put nekoj zeni koja je placala pre mene nije htela da prodje neka kartica, a na kursu se "ugradjuju" radnici naravno... Tada sam se i setio da imam VE koju mogu da koristim, kad ono, medjutim...:D

Poslednja izmena:
Hello! :)

Ovde je već milion puta pisano jedno te isto, ali nisam primetila da se pisalo o banci koja mene muči xD

Naime, otvorila sam račun u Erste banci i ispostavi se da Visa jedino vrši isplatu na dinarski račun. Koliko je ovo dobra opcija?
Da li gubim mnogo ako mi je Visa povezana na dinarski umesto devizni?

Većina banaka Visu povezuje sa dinarskim, tako da nemam mnogi izbora. U Intezu i Raiff nikako ne bih, ostaje Aik koja ima slabaš kurs... tako da sam ostala potpuno izgubljna u svemu ovome. Jel Erste banka uopšte dobra opcija u ovom slučaju :trust:

Ako je Visa samo na dinarski povezana, to znaci 1 do 3% provizije za ino placanja. Za malo koriscenja godisnje RF ili Kombank zbog uplate na bankomatima. Ili ProCtedit ako imas blizu bankomat.
Ali za vecu potrosnju, Intesa prilicno ustedi.

Btw, bitan mail od Intese od danas.
Poštovani gospodine Djole Prolece,

U želji da unapredimo kvalitet usluge i pružimo efikasniji servis, obaveštavamo Vas da radimo na tehničkom unapređenju sistema u domenu platnih kartica.

To će prouzrokovati da u narednom periodu pojedine usluge privremeno ne budu dostupne.

Preuzimanje kartice neće biti moguće u periodu od 27. 10. do 6. 11. 2017. godine.
Takođe, od 31. 10. do 3. 11. 2017. uvid u promet i stanje po kreditnim karticama neće biti dostupno, kao ni mogućnost uplate novca na karticu.

Želimo i da Vas obavestimo da rad na unapređenju sistema može prouzrokovati privremenu nemogućnost plaćanja American Express, Visa Internet i Visa Electron platnim karticama:
29. 10. u periodu od 1:10 do 5:00h (Visa Electron i Visa Internet)
3. 11. u periodu od 23:00 do 01:00h (American Express, Visa Electron i Visa Internet)

Od sinoc već problemi na par sajtova odbija visa electron ili izbaci neki error

Neće ni danas u prodavnicama. Imaju problem sa visa karticama.

Nazad
Vrh Dno