PLaniram da krenem sa rudarenjem eth-a i dobio sam ponudu za ovaj setup:
Cpu: G3900
Mb: Biostar TB250 BTC
Ram Team Group 4gb 2400mhs
Gpu: 6 Komada Msi P106
Psu: Corsair RM850i
Ssd Team Group 64gb
Bio bih zahvalan ako neko od iskusnijih moze da prokomentarise navedeni setup.
eboteon ima nepotrebno puno struje za 6 x 1060.
Kako ima dovoljno kablova?4gb rama je sasvim dovoljno za 8 kartica, pricate napamet, ni jedan rig moj rig nema ispod 8 kartica a niti preko 4gb rama. Drugo to napajanje ima sasvim dovoljno kablova ali ti je nepotreban taj Link Digital koje imaju napajanja sa "i" sufiksom, za te pare je bolje da uzmes rm1000x mada opet on ima nepotrebno puno struje za 6 x 1060. rm850x bi ja kupio za to ili evga 850w bilo koji gold ima 6 PCIe konektora
Treba mi neka ploca za 7 gpu, biostar ne vidi svih 6 navodno, to sam citao na forumu da dvoje imaju bas problemaJel koristi neko asrock h110 pro btc+ plocu? Interesuje me iskustvo sa 7gpu
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Treba mi neka ploca za 7 gpu, biostar ne vidi svih 6 navodno, to sam citao na forumu da dvoje imaju bas problema
Treba mi neka ploca za 7 gpu, biostar ne vidi svih 6 navodno, to sam citao na forumu da dvoje imaju bas problema
GIGABYTE GTX 1070 8GB G1 Gaming. ima i ove, ovu mi nudi umesto one phoenix sto sam prvo narucio, tu si mi ti preporucio da kupim, te dve moze da mi nabavi i to je sve
najveci broj crknuti GTX 1070 kartica ima MSi sa gaming serijom, tako da bi bez razmisljanja prije uzeo gigabyte G1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari