Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam na ubee327n a na moj nagovor i dvojica drugara. Niko od nas nema nikakvih problema.

Послато са P8 lite уз помоћ Тапатока

Jel mogu ja da tražim da mi daju baš taj model ili oni spakuju koji hoće? Nešto mi se ne uzima ako će posle da me zeza i on. Dovoljno smo zezancija imali sa sbb-om. Sad je vreme da malo odmorimo od njihove poslovnice.

Послато са Redmi 3S уз помоћ Тапатока

Šta se dešava kad istekne ugovor? Da li se cena menja ili nastavljam da plaćam kao i do sada? Ugovor mi ističe za manje od mesec dana, a i dalje se nadam (uzaludno izgleda) da će cena mts optike biti manja od onih objavljenih, pa da ne produžavam ugovor sa sbbom.

Ako mislis na mts optiku, da video sam u onoj drugoj temi, no to mi nije toliko bitno. Zanima me sta se desava sa sbb-ovom cenom pretplate kad istekne UO.

Ako mislis na mts optiku, da video sam u onoj drugoj temi, no to mi nije toliko bitno. Zanima me sta se desava sa sbb-ovom cenom pretplate kad istekne UO.
Ostaje ista kao i paket koji si imao.
Ali možeš da menjaš paket.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Naravno, znam da moze da se menja paket, ali me je zanimalo sta se desava ako se ne obnovi. Nisam bio siguran kako racunaju cenu tj. da li ima neki "popust", pa da ne skoci odjednom pretplata, kao kad sam prelazio sa mtsa na telenor. Hvala na odgovoru.

Naravno, znam da moze da se menja paket, ali me je zanimalo sta se desava ako se ne obnovi. Nisam bio siguran kako racunaju cenu tj. da li ima neki "popust", pa da ne skoci odjednom pretplata, kao kad sam prelazio sa mtsa na telenor. Hvala na odgovoru.
Nastavlja po istoj ceni. Meni je više od godinu dana bilo tako pa sam dobio veći paket po ceni tog koji sam koristio i UO 12 meseci.

Koja je najbolja varijanta tj akcija za nove korisnike?

Kod agenata akcija 6mes. po 1din

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Za trio važi, za duo neznam.

Ja sam skoro presao na SBB vazi samo za Trio pakete(6 meseci po 1din)

5mec po din. je valjda za Duo.

Jel se tih meseci bas placa 1 din ili ide na taj dinar ide redovno odrzavanje umanjeno na 990 din mesecno ?

Ako uradiš ugovor u poslovnicu plaćaš 6 mes. Po 990din a ako odradis kod sbb agenta onda plaćaš 6 mes. 1din

Imam tp link wr543g i hocu da pokusam sa ga konektujem na unifi (posto on moze i da prima wifi), zna li neko da li je to moguce? Posto mi za sada ne uspeva.

Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока

Ovaj Ubee, koje su mu mane ? I da li svi primerci boluju od tih mana ili je to sporadicno ?

Dao sam pogresnu informaciju. Bio sam juce do poslovnice da platim taj 1 din :)
Alfa je u pravu 5 meseci za 1din je za DUO pakete.

Ovaj Ubee, koje su mu mane ? I da li svi primerci boluju od tih mana ili je to sporadicno ?

Nema mane kad si blizu, mreza na 5GH ima jako mali domet, inace evo vec 4 meseca ga imam, radi moram priznati besprekorno, za razliku od SBB dodatnog receivera kojeg sam juce promenio vec 3. put i opet ne valja. :mad:
Sad me monter ubedjuje da treba da probamo sa komponentnim kablom umesto HDMI......gospode, kakvu opremu uvaljuju....

Poslednja izmena:
Sa trio silvera treba da predjem na trio gold, samim tim, vidim da bi trebalo da dobijem Ubee umesto sadasnjeg Cisca. Da li to vazi samo za "nove" korisnike ili drugi modem dobijaju i stari korisnici koji predju na trio gold?

Sa trio silvera treba da predjem na trio gold, samim tim, vidim da bi trebalo da dobijem Ubee umesto sadasnjeg Cisca. Da li to vazi samo za "nove" korisnike ili drugi modem dobijaju i stari korisnici koji predju na trio gold?
Po pravilu svi koji potpišu novi ugovor.

Da li sam prespavao neko poskupljenje sad u septembru?

Račun za Trio Gold mi je do sada bio 3.199,00 rsd, a sad mi je stigao 3.589,00 rsd. Nije doplata za potršen saobraćaj na telefonu.

Vidim da je stavka Digitalni Trio TV+NET+TEL Gold promenila cenu sa 1.904,00 promenjena na 2.294,00 rsd.

Da nije bio neki dodatni popust u prvoj godini (upravo je počela 2. godina) UO, osim onih prvih 6 meseci po 990 rsd.

Prvih 12 meseci si imao fiksni gratis
To je razlika od 390din za pretplatu

To liči kao da si bio na akciji za postojeće korisnike tj da si plaćao 1 God. Gold paket po ceni silver-a.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno