MaxPower85
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.06.2010
- Poena
- 350
Ili brzo menjaš telefone ili treba da je ženiš.
Isključim nekad wifi, krenem na yt, sa 3g mi potraje skidanje snimka pa još imam šanse i da se setim i prekinem, 4g bi mi pojeo skromne gigabajte na paketu vrlo brzo.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Pa lol! [emoji23] [emoji23] [emoji23]Ili brzo menjaš telefone ili treba da je ženiš.
Pogledajte prilog 237990
Po novom cenovniku nema nista od novih paketa. Udarna igla su im opticki paketi od 6000 i 10000 dinara. Nema NEO paket ili vise interneta. Mozemo da se slikamo samo. Cak su i 100gb promociju ukinuli![]()
Da nova cena je 839 dinara mesecno ako obnovis ugovor.
Ovo je ona brosura sto salju na mail, znaci od danas juce zvanican cenovnik za naredni period.
Sada je popust 40%, nije više 50%, otud poskupljenje. Vip to neograničeno ne daje za 840 nego za 1000 din. I imaš 2 gb neta koji kad potrošiš plaćaš. Dok na mts za 1200 imaš 600 minuta, 6000 u mreži nakon toga, 1000 sms, 102 gb neta pola obaveze, 2 gb drugu polovinu s tim što se net ne naplaćuje nakon potrošene kvote.Kad su bre to digli na 839!?
Pa je l' moguće ovo, iz godine u godinu sve skuplji i gori paket, bre, pre par godina je bio tipa 500 i nešto dinara, danas izađe na 840, sačuvaj bože.
Pa VIP za te pare daje neograničeno sve uz 2gb neta.
Je l' oni to namerno teraju korisnike??
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Pa ja vam pricam da mene briga sto oni u Telenoru placaju vise, nego sto ce i nas na MTSu to na kraju zahvatitiPazi stvarno, ne znam što sam mislio da je u VIPu 800+ din.
Elem, stvar principa.
Kao što rekoh, iz godine u godinu mts povećava cenu a paket sve gori i gori. Koliko se sećam kad je bilo 500+ din, paket je bio 300/600/600.
Pa su smanjili net na 500 i poruke na 400 i digli cenu na 700. Sad čak više nije ni 700 nego 840.
Bezobrazluk.
Probaj i na keju kod doma vojske kad budeš u mogućnosti; takođe samo 2g...i to u dosta široj oblasti. Da podsetim nemam 4g, forsiram 2g/3g iz podešavanja.Ne znam kako ali danas tu prolazio a zivim tamo kod prve Evrope i u zgradi je pun signal 4g uvek a i 3g da ne pričam.
Nesto ne štima kod tebe.
Na probu kod VIPa mesec dana. Ispratiš im potrošnju pa onda vidiš šta je najbolje za njih.Hvala Alfa. Videću da im kažem da uzmu na probu prvo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari