Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Isključim nekad wifi, krenem na yt, sa 3g mi potraje skidanje snimka pa još imam šanse i da se setim i prekinem, 4g bi mi pojeo skromne gigabajte na paketu vrlo brzo.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Prva opcija
0a0a92c39a5a5f277eeb7f5d4ea9d201.jpg

Upaljeno pa mi svukao 350mb pre dva dana :(

Screenshot_41.png

Po novom cenovniku nema nista od novih paketa. Udarna igla su im opticki paketi od 6000 i 10000 dinara. Nema NEO paket ili vise interneta. Mozemo da se slikamo samo. Cak su i 100gb promociju ukinuli :D

Znači sve gore i gore iz godine u godinu, ako ne bude ništa normalno oko nove godine kad mi istekne ugovor - ćao mts.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Pogledajte prilog 237990

Po novom cenovniku nema nista od novih paketa. Udarna igla su im opticki paketi od 6000 i 10000 dinara. Nema NEO paket ili vise interneta. Mozemo da se slikamo samo. Cak su i 100gb promociju ukinuli :D

Mislim da im je ovo i dalje stari cenovnik sto se tice postpaid tarifa. U ovoj brosuri su samo dodali optiku ali i postapid uz box je isti od septembra kad su to izbacili. Treba da sacekamo da promene postpaid pakete bez boxa, jer to ne menjaju i dalje a trebali bi jer sad i Telenor ima Neo minute.

Uskoro mi ističe ugovor od 24 meseca za postpaid tarifu "Miks M" koji trenutno plaćam 699.00 din./mesečno . Da li ću moći da nastavim da koristim navedeni paket i dalje ali bez ugovorne obaveze po postojećoj mesečnoj ceni ili ću biti primoran od strane Telekoma da sklopim novi ugovor s obzirom da po novom cenovniku "Miks M" sad košta 839,00 din./mesečno ?

Poslednja izmena:
Da nova cena je 839 dinara mesecno ako obnovis ugovor.

A ako ne obnovim ugovor da li ću moći da koristim istu tarifu bez ugovorne obaveze po staroj ceni od 699,00 din./mesečno ili će Telekom po automatizmu da mi produži ugovor i mesečno da mi naplaćuje 839,00 din. ?

Poslednja izmena:
Ako ne potpises novi ugovor placaces ne 839 nego punu cenu paketa...a ako potpises ...839 onda :))

sent from tapa for android :)

Kad su bre to digli na 839!?
Pa je l' moguće ovo, iz godine u godinu sve skuplji i gori paket, bre, pre par godina je bio tipa 500 i nešto dinara, danas izađe na 840, sačuvaj bože.
Pa VIP za te pare daje neograničeno sve uz 2gb neta.
Je l' oni to namerno teraju korisnike??

Ovo je ona brosura sto salju na mail, znaci od danas juce zvanican cenovnik za naredni period.

Ma razumem te, ali meni je ova brosura sa ovim cenovnikom stigla jos 6-og septembra, i ovo je cenovnik uz box pakete gde je popust i dalje 50%. A sam postpaid bez boxa jos nisu nista dirali tj povecali su camo cene jer nema vise 50% za sve pakete, vec od 40% pa nanize u zavisnosti od paketa. A ja kad sam se kuckao sa njima posto mi uskoro istice ugovor rekao sam da cu da produzim uo ako dobijem Neo minute i poruke inace idem u Telenor, i onda mi ona uzela broj telefona i kao zvace me za nekoliko dana da mi ponude nesto tako. Tako da uskoro ce i oni da menjaju pakete i da ubace Neo minute i poruke u ponudi.
mts brosura.jpg

Poslednja izmena:
Kad su bre to digli na 839!?
Pa je l' moguće ovo, iz godine u godinu sve skuplji i gori paket, bre, pre par godina je bio tipa 500 i nešto dinara, danas izađe na 840, sačuvaj bože.
Pa VIP za te pare daje neograničeno sve uz 2gb neta.
Je l' oni to namerno teraju korisnike??

Sada je popust 40%, nije više 50%, otud poskupljenje. Vip to neograničeno ne daje za 840 nego za 1000 din. I imaš 2 gb neta koji kad potrošiš plaćaš. Dok na mts za 1200 imaš 600 minuta, 6000 u mreži nakon toga, 1000 sms, 102 gb neta pola obaveze, 2 gb drugu polovinu s tim što se net ne naplaćuje nakon potrošene kvote.

Generalno ljudi mnogo drame oko sitnih razlika, niti će sad neko propasti za recimo tih 200 din razlike, niti je neograničen sms vs 1000 sms išta više od slova na papiru, a i 600 minuta (10h) uz prenošenje (pa vrlo lako odeš na 700-800 pa i 1000+) je stvarno retko kome nedovoljno.

Pazi stvarno, ne znam što sam mislio da je u VIPu 800+ din.
Elem, stvar principa.
Kao što rekoh, iz godine u godinu mts povećava cenu a paket sve gori i gori. Koliko se sećam kad je bilo 500+ din, paket je bio 300/600/600.
Pa su smanjili net na 500 i poruke na 400 i digli cenu na 700. Sad čak više nije ni 700 nego 840.
Bezobrazluk.

To je bio stari paket, ovi trenutni miksevi su malo izmešali slova, npr xl je ono što je bio stari L. U principu xl je sweet spot kod mts, sa popustom. Šteta za tih 200 din više sada al nije tragedija.

• Like
Reagovanja: M J
Ako niko nece propasti za tih 200 dinara ili 20%. Zasto Mts ne spusti 20% paket i bude lepo 800 dinara. Niko nece propasti a mi necemo galamiti.

Verovatno zato što je njima 20% oko 10 miliona evra [emoji16]

Jedno hitno pitanje za MTS Mobilne Net pakete, šta se dešava kad se potroše MB? Treba za jednu stariju osobu da preporučim Net a da nije skup jer će koristiti samo za Skype pa ovih 5 GB će odgovarati.

Aco, nista se ne desava, smanji se brzina posle tih 5GB. Nema dodatnih troskova.
Ako ti je 3GB dovoljno, kod VIPa je Online 3 svega 290din. Primetna razlika, naravno ako VIP ima signal tamo gde se krece. Plus na Online3 moze i dodatke za minute kupovati, na MN paketima ne moze.
Pazi stvarno, ne znam što sam mislio da je u VIPu 800+ din.
Elem, stvar principa.
Kao što rekoh, iz godine u godinu mts povećava cenu a paket sve gori i gori. Koliko se sećam kad je bilo 500+ din, paket je bio 300/600/600.
Pa su smanjili net na 500 i poruke na 400 i digli cenu na 700. Sad čak više nije ni 700 nego 840.
Bezobrazluk.
Pa ja vam pricam da mene briga sto oni u Telenoru placaju vise, nego sto ce i nas na MTSu to na kraju zahvatiti :(
A bio je valjda jeftiniji od 600din, da:
https://www.mts.rs/privatni/mobilna/postpejd/tarife/stare-tarife
MiksNet M, 1140/2 sa popustom. Za svega 600MB vise se placa 300din vise sada :(

Da mi MTS ne ispada mnogo jeftiniji za porodicu i njih bi odavno u VIP prebacio. U stvari da sam bio pametan i otvorio dve Piraeus kartice, prebacio bi ih vec :)

Poslednja izmena:
Ne znam kako ali danas tu prolazio a zivim tamo kod prve Evrope i u zgradi je pun signal 4g uvek a i 3g da ne pričam.
Nesto ne štima kod tebe.
Probaj i na keju kod doma vojske kad budeš u mogućnosti; takođe samo 2g...i to u dosta široj oblasti. Da podsetim nemam 4g, forsiram 2g/3g iz podešavanja.

@MaxPower85 često menjam telefone; samsung uglavnom mada i huawei p10 je isti problem imao

Poslednja izmena:
Ne zameri na šali. Inače, znate li da li može da se prebaci broj u Vip online 3? Uzeo bih i minute a sms mi ne treba.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Vrh Dno