Imam vip prepaid, kartica je istekla 22 septembra. Nemogu da je koristim da pozivanje, jos koje vreme cu moci da primam pozive na njoj?
http://korisnicki-servis.vipmobile....tiče SIM telefonska odnosno internet kartica?
Imam vip prepaid, kartica je istekla 22 septembra. Nemogu da je koristim da pozivanje, jos koje vreme cu moci da primam pozive na njoj?
Trebalo bi da je neki limit na 45000 minuta ...
Puna cena cega? Novog paketa? Ili starog? Jel na novom imas popust ili si uzeo telefon? I sta si na starom imao? Ako si imao popust i na starom i na novom, onda nije ni cudo sto su ti "dozvolili" da obnovis bez naplate, kad ce tako zaraditi daleko vise od onog fiksnog iznosa.Meni su 4 meseca pre kraja ugovora dozvolili da obnovim ugovor bez dodatne naplate, sa Nova 3 na Neo 2, samo ugovor vazi 24 + 4 meseca, ta zadnja 4 meseca su puna cena ali opet mogu da predjem na neki buduci paket cim istekne 24 meseca.
Jel vip skida mb kad se radi speedtest, krenuo novi mesec (prvi od kad sam prešao u vip) pa ne bi baš da trošim bezveze [emoji2]
Sent from my E5823 using Tapatalk
Puna cena cega? Novog paketa? Ili starog? Jel na novom imas popust ili si uzeo telefon? I sta si na starom imao? Ako si imao popust i na starom i na novom, onda nije ni cudo sto su ti "dozvolili" da obnovis bez naplate, kad ce tako zaraditi daleko vise od onog fiksnog iznosa.
Meni se na Nova 5 poklapa u MB. 388 potroseno, 220Mb od toga Speedtest, na potrosnji stoji da je iskorisceno ~160MB.
Sa iskljucenim Proxy-em naravno. Imate podosta postova i drugih, potvrdjeno da za sada UGLAVNOM ne skida sa potrosnje.
Pogledaj malo vise merenja ljudi sa VIPa i pitaj, ako te vec mrzi da citas prethodne postove.Ne širi dezinformacije. Skida.
Meni ne skida sa Vip i Mts servera, sa drugih da.Ne širi dezinformacije. Skida.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa onako, izadje te 1600 skuplje, a one cene za prevremenu obnovu su 500-1000... Mene skoro duplo toliko, pa ne nameravam ranije da prelazimPuna cena Neo 2 paketa je 1699 a ako ne uzmes telefon, kao sto ja nisam, cena je 999 za period od 24 meseca, kad istekne 24 meseca a ne obnovim ugovor, cena ce biti 1699. Stari Nova 3 paket, 500 minuta i 1GB je takodje bio bez uredjaja i imao sam popust, prve godine 850 a druge godine 1300 tako da je Neo 2 svakako bolji i jeftiniji.
Pa onako, izadje te 1600 skuplje, a one cene za prevremenu obnovu su 500-1000... Mene skoro duplo toliko, pa ne nameravam ranije da prelazim
Nije to za sve korisnike tako o tome odlučuje kreditni biro.
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari