Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

To je fakticko stanje, zasto sto svakoga mrzi da se smara sa time.

U ugovoru stoji:
datum zakljucenja 9.12.2015 - 24meseca 50%popusta
...
Ukoliko Korisnik ne otkaze dalje vazenjeUgovora najkasnije 15 dana pre isteka Minimalnog perioda vazenja navdenog u stavu 2 ovog clana, vazenje Ugovora se produzava na neodredeno vreme po cenama i uslovima iz vazeceg cenovnika Telekoma u momentu isteka Minimalnog perioda vazenja ugUgovora i tada pretplatnicki odnos moze prestati na osnovu pisanog zahteva za raskid Ugovora, sa otkaznim rokom od 30 dana, ...

Meni stigao malopre sms od Mts-a za produzenje ugovora:

Pozivamo Vas da obnovite ugovor koji uskoro istice - vec sada izaberite telefon vec od 1 din ili popust na tarifu.
POKLON 100 GB mesecno i do 18 meseci, uz ugovor za Miks L i vise tarife!
NOVO - za Miks i Super tarife u Box paketu dobijate 10% popusta na tarifu uz kupovinu telefona ili 50% popusta na tarifu.
Info i kupovina u mts poslovnicama, pozivom na 064/733 ili na mts.rs.

Vas mts

Pa to je genericki sms sa trenutnom ponudom. Pocnu da salju 60 dana do isteka, pa onda poslednjeg meseca ugovora jednom nedeljno salju.

18 meseci daju taj 100 GB dodatak uz ugovornu obavezu od 3 god.

Pecaju se ljudi, napisano je sitnim slovima

Ja vec vidim gomilu zalbi kroz pola UO: "MA KAKO MI SE TROSI NET ODJEDNOM TAKO BRZO, UVEK GA ISTO KORISTIM?" :)

Ne pecaju se, nego su inertni :( Ono kada su smanjili juna popuste, ja sam bas isao zbog KTa (mora u poslovnici skoro sve za KT), nekoliko njih samo pita sta se nudi sada i potpise ugovor, cao... da ste ih pitali sta su potpisali i koji popust, ne bi znali cim izadju iz poslovnice da odgovore :)

Zato ću da vidim da mi daju bar 3gb za celu uo, ako ne ćao zdravo, odo na telenor vrv

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Da naprave izuzetak i da daju tako pojedinačno... tebi 3 GB, tamo nekom 5, meni 9, nema šanse...

Ako puste nove pakete uskoro, i prilagode se situaciji, ok, u suprotnom...

Moje je da pitam, njihovo da me odbiju i izgube dugogodišnjeg korisnika

Ista situacija ce biti kao kod mene. Ja trazio istu stvar na mix M ili L, ali rekose to je, sto je. Ponudili 2 meseca po 1din, ja se zahvalio i broj koji je preko 10 godina kod njih prebacio u telenor.

Samo sto veci broj prelazaka ce razumeti. Ali sto kaze Alfa kad odes u poslovnicu, ljudi ne pitaju samo uzmu papir i potpisu ugovor i idu dalje. Kad sretnem ljude oni nemaju pojma sta imaju u paketu, a ne koji paket koriste. Takav nam mentalitet. :)

Screenshot_40.png

10 najprodavanijih telefona u Srbiji. Telekom polako izbacuje iz ponude samsung. Ima samo ove najskuplje koje niko ziv ne kupuje. :)

Najbolja kupovina S trojcica

Ja sam ocekivao vise Highend njesra na listi.

Sad sam pogledao pakete Mts i šta može da učini da se uključi u trku sa Telenorom i Vipom, tj. čak i da ima bolje pakete od njih.
Dovoljno je samo da ovu promociju od 100Gb produži na celu UO umesto na pola i imaćete možda i najbolje pakete.

Najbolje pakete ali zato najgore moguce zagusenje, a i ovako kubure sa protokom na dosta baznih stanica. Bez novih baznih stanica pogotovo u gusto naseljenim delovima Beograda usluga ce biti ravna katastrofi ako leveluju internet na celu UO

Meni ostalo 2 meseca do isteka ugovora. Imam Miks XL paket i jos plus svaki mesec dodatak za internet. Korisnik sam preko 7 godina. I ne nude nista. Ako sacekam da udjem u poslednji mesec kao mocice 1 mesec po 1 din. I to je to. Tako da ozbiljno razmisljam da predjem u telenor ili cak i vip. Ponuda telefona slaba totalno. A cene necu da komentarisem, jeftinije da odem u ovlascenu prodavnicu i kupim....

Bezati od MTS sto dalje to ti je moj savet. Hoce da rasprodaju firmu i pre toga ce da je uniste.

Meni za koji dan istice ugovor kod MTS-a. Gledam na sajtu nista specijalno, skoro sve isto kao pre 2 godine(sem 100 GB). Primecuje se da je mreza mnogo vise zagusena nego pre godinu dana.
Ponuda telefona je dosta losa. Bas su stali i izgubili se negde u 2014-15 godini.

Nemam bas predstavu kakav je MTS 3G po Beogradu, posto samo kuci koristim 3G (za pozive). Ali 4G nije ni primetno zagusen bio tokom avgusta/septembra, barem u sirem centru i Borci.

Ako mislite na protok. Ako su u pitanju pozivi, generalno, jedino sto sam primetio kao problem je rollover sa 4G na 3G kada je slab 4G.

^ovo nije neko merilo, ipak sam MTS 4G koristio samo zadnjih mesec-dva (jesam pocetkom rada 4Ga, ali to je bilo do 2016. max.), a 3G kao sto rekoh na samoj jednoj lokaciji trenutno, iskljucivo u stanu.

@MM, javi ti nama ond :) Mada, pitasmo ih vec - nista ne nude sem standardnog, a opet zamazano kao da je nesto posebno :)
Owim je ulovio skroz slucajno u zadnjem casu.

Mislim da ce MTS morati uskoro da menja pakete inace ce dosta korisnika preci u VIP ili Telenor. Posle Vipa sad je i Telenor uveo neogranicene minute. Cim mi 31.decembra istekne ugovor vracam se u Telenor.

Jedno, mozda laičko pitanje, ukoliko dosta ljudi koristi 4G, šta se dešava sa 3G? Da li su to iste bazne stanice ili se u tom slučaju 3G rasterećuje i brzine umesto 4-5 MB/s odlaze na 15-20 MB/s?

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Sad sam ih zvao za nešto sasvim treće i operater mi nudi ponudu sa sajta ( juče podneo zahtev u Vipu za prelazak), ja im predložim da mi daju 100gb do kraja ugovorne obaveze i dobijem odgovor kratko i jasno "ne može". Može samo ugovor na godinu dana, od kojih 6 meseci sa 100gb pa 3 meseca bez 100gb, pa posle tih 3 meseca( ukupno 9 meseci) mogu da potpisujem novi ugovor sa ponudom koja bude važila tada ali nemaju sad informaciju kakva će ona biti.

3G bi trebalo da radi bolje (jer ukupan max. protok bazne stanice verovatno je iznad potreba 3G+4G zajedno, tj. preko ~190/80Mbps ako se ne varam).
Medjutim, ne ocekuj da se to desi. Kolicina data saobracaja se prilicno povecava, znaci i 3G i 4G se opterecuje vise i vise - medjutim, 3G je i slabiji i ima vise korisnika (prilicno vise) jos uvek.

Treba tek da ljudi zamene telefone za 4G model, pa karticu jos... i da imaju 4G u kraju, sto kod MTSa nije toliko rasprostranjeno kao kod druga dva.

Jel ja mogu ako predjem na telenor npr da mi daju 3g karticu, a ne 4g!?

Vrh Dno