Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Da ima neka besplatna aplikacija u koju bi stavio youtube link a ona da mi to skine na telefon u mp3 formatu. Hteo bi video sa youtuba da prebacim u mp3. ne bih da skidam ceo video fajl na telefon pa da ga onda konvertujem.

Imas dosta tih aplikacija, ja koristim Newpipe, posto je ujedno i youtube player sa background playing opcijom.

Koji koristite program za brisanje duplih slika ?
Baš pre neki dan koristio Remo duplicate photo remover. Odradio super posao.
Bio sam jedan folder sa oko 500 fotki 2 puta kopirao. Nije pregazio stare fotke nego preimenovao. Za 10 minuta bilo sve gotovo sa ovom app

Sent from my E6853 using Tapatalk

Da ima neka besplatna aplikacija u koju bi stavio youtube link a ona da mi to skine na telefon u mp3 formatu. Hteo bi video sa youtuba da prebacim u mp3. ne bih da skidam ceo video fajl na telefon pa da ga onda konvertujem.
Peggo, najbolja app za tu namenu.
Probaj neces zazaliti

Videoder app, probaj, odlicna app. Dugi je vec koristim. Nema je na playstore, moras apk skinuti.

Huawei Mate 9

Baš pre neki dan koristio Remo duplicate photo remover. Odradio super posao.
Bio sam jedan folder sa oko 500 fotki 2 puta kopirao. Nije pregazio stare fotke nego preimenovao. Za 10 minuta bilo sve gotovo sa ovom app

Koja je suština da imaš duple preimenovane fotografije :), bez šale .

Koja je suština da imaš duple preimenovane fotografije :), bez šale .
Nije ih namerno kopirao tako, desilo se da je greškom ispustio fotke u isti folder, pa je sistem dodao (1) ili nešto slično svakoj duploj fotografiji.

Btw, ovo se moglo u tom slučaju kako rešiti i iz nekog file managera, he bi se uradila pretraga za fajlovima koji imaju broj 1 na kraju, a koji se nalaze u tom i tom folderu, pa se onda ti fajlovi selektuju i obrišu :)

Slučajno sam kopirao jedan isti folder u drugi folder misleći da nisam. I šta je on uradio? Nije pregazio ili pitao da pregazi iste fajlove (tada bi znao da su već tamo) nego je kopirao I usput preimenovao

Zna li ko koja je aplikacija u pitanju?

Prilozi

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    73.4 KB · Pregleda: 255
Verovatno neki guglov stock widget koji će se pojaviti kad predstave telefon.

Trebalo bi da je to nova verzija pixel launcher-a koja dolazi sutra u 18h kad je predstavljanje pixel 2 i Pixel 2 XL telefona.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Trebalo bi da je to nova verzija pixel launcher-a koja dolazi sutra u 18h kad je predstavljanje pixel 2 i Pixel 2 XL telefona.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
providan status bar... jel to nesto novo u vezi launchera ili!? [emoji3]

edit: ispalio sam se [emoji23]

svidja se i meni taj vreme/ kalendar widget

Poslednja izmena:
koja je najbolja alternativa za supersu?
dao sam drugu z2, odradio update i morao da flesnem ponovo sve

A phh's supersu?
Ili da stavim redovan što je i bilo I da napomenem da je radi update... Nisam pametan

Magisk zakon, open source, SuperSU prodat.

Dobra stvar su i systemless moduli, npr. ja koristim GMS Doze i 40Hz WiFi.

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Meni magisk par puta napravio problem gde telefon nije hteo da pamti passworde za wifi mreže. Posle se vratio na supersu, mada mi je i on jednom napravio bootloop.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk
Nikad nikakvih problema nisam imao. Da nisi neki problematican modul intalirao?

Koju aplikaciju koristite za pregled fotki ili klipova sa telefona na Smart TV (bet Chromecast)? TV je na istom wi-fi kao telefon.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Hvala. Radi cast sa telefona za YouTube bez problema, ali kad hoću da pogledam fotke koje sam snimio to ne može. Bez neke aplikacije.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

Vidim izasao Google Assistant kao standalone app, al nije dostupan za nasu zemlju. Dal da menjam region, jos nisam povezao koja je konkretna razlika izmedju Assistanta i ove implementacije sto sad imam u Google App?

Vrh, Bil Gejts ce konacno moci da odradi full winostalgija mod na androidu koji koristi.

:d

U vezi link2sd.... imam android 6.0.1

Da li moram da imam drugu particiju na sd kartici da bi ful verzija kupljena mogla da radi? I u kojo format i čime je najbolje da particionišem? Imam malo problema sa njom formatirao sam je ali npr nemam u većini aplikaciji mogućnost da zapisujem na njoj piše nono writable ...... šta da radim?

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

Koristi jednostavno opciju "Format as internal" koja vec postoji u sistemu...

Sent from my Vivax Point X551 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno