Usb a/v meterom.Cime si to merio?
To je to. Odlična stvar za proveru stanja baterija na raznim uređajima.
Flešneš ga iz Odina. OTA apdejte svakako da neće dobijati koji god da staviš jer, jelte, okinut knox i ćao zdravo.Verovatno cu da menjam S7E za S8 pa bih trebao brzinski da prebacim na factory kad bude trenutak. E sad, na zadnjem Supermanu sam, sta je najbrze za stock, Odin i Samfirmware ili mora nesto drugo? I ako je ta varijanta ako da provalim koji je adekvatan ROM da radi OTA?
Garancija na baterije je između 30 i 90 dana, tako obično napišu za sve uređaje.Stvarni mi je baterija oslabila, ko zna koliko je telefon negde stajao. Pošto sam uzeo sa KP sa 1 god garancije, ima li poente reklamirati?
Koliko li košta zamena u Promobi, pošto mora staklo da se skida?
![]()
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Trebalo bi da dobija ota, samo u slučaju ako je rutovan odnosno ne stock rom ne dobija.Flešneš ga iz Odina. OTA apdejte svakako da neće dobijati koji god da staviš jer, jelte, okinut knox i ćao zdravo.
Oba se pune na 9V. Jedan od kupca se požalio da mu taj uređaj ne računa dobro kapacitet kada se puni sa 9V, dok sa 5V sve radi Ok.To je to. Odlična stvar za proveru stanja baterija na raznim uređajima.
Evo koliko je tek loša baterija na Xiaomi Mi4... pola kapaciteta samo.
![]()
Flešneš ga iz Odina. OTA apdejte svakako da neće dobijati koji god da staviš jer, jelte, okinut knox i ćao zdravo.
Znači okinut Knox i mene OTA!? Ja mislio gubim samo garanciju. Ok ništa, da ne jurim onda adekvatan csc. Dovoljno mi je i samo stock.Trebalo bi da dobija ota, samo u slučaju ako je rutovan odnosno ne stock rom ne dobija.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Pa napisao je da koristi Supermen.Trebalo bi da dobija ota, samo u slučaju ako je rutovan odnosno ne stock rom ne dobija.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Ne moze za integriane tako. A S7 valjda nije removeable?Garancija na baterije je između 30 i 90 dana, tako obično napišu za sve uređaje.
A onda si ti napisao "OTA apdejte svakako da neće dobijati koji god da staviš jer, jelte, okinut knox i ćao zdravo."
Dobijaće ota ako mu je device status official, to nema veze sa knox counterom
Skini Australia firmware i tako ga prodaj. Ja koji se solidno razumem u telefone nemam pojma kako bi video sa koje je zemlje firmware osim ako ima neki bloatware kao što sam ja imao uz ovaj S7, neke Mađarske Telenor app.Pa prodacu ga nekom ko se ne razume uopste, najverovatnije, pa da covek ima OTA. Zato i pitam, inace bi ostao na Supermanu.
Dobijaće ota ako mu je device status official, to nema veze sa knox counterom
Pa to sa satom u romingu se podešava,Stavi neki evropski koji dobija redovno update i onda ti je telefon full stock.![]()
Ja sam trenutno na ETL češki rom i redovno dobijam update, bolje nego sa fabričkim kojim je došao, arapski csc (dual sim je u pitanju). Takodje kada sam u roamingu, ispravano prikazuje vreme kući i trenutno vreme gde se nalazim, što nije bio slučaj sa arapskim rom-om.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari