Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Sto se tice slabijeg prepoznavanja prsta, izbrisi sve fingerprint ili iskljucoli ga, pa dodaj ponovo. Trebalo bi da ti radi sve super kao i pre, usput ocisti senzor i prste.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Mi max je savitljiv bas bas :)

Sent from my Mi Max using Tapatalk
Kakav je Mi Max, jel bas puno, puno veci od Rn4 i kako ti stoji u ruci u odnosu na rn? Kakvi su ti utisci, kako ga nosis, u torbici ili? Kako stane recimo u dzep od jakne...

Kakav je Mi Max, jel bas puno, puno veci od Rn4 i kako ti stoji u ruci u odnosu na rn? Kakvi su ti utisci, kako ga nosis, u torbici ili? Kako stane recimo u dzep od jakne...

Veci jeste dosta, za moju ruku je odlican pod uslovom da koristim obe ruke. Za jednu ruku moze za proste operacije, javljanje na fon, citanje i slicno. Imam veću torbicu pa mi staje bez problema. Takodje negde imam nesto veci dzep pa moze da se stavi
083c514d6af93e6b76ab1051885be241.jpg

A surfovanje i sama upotreba svega, jel dosta bolji uzitak, kao mini tablet - phablet :) jel tezi dosta od rn4 i da li si se navikao brzo na njega? Koji si imao tvoj licni mob. pre njega? Volim da cujem utiske uvek iz prve ruke, hvala :)

Meni je fenomenalan, nikad vise manji ekran ne bih uzeo. Narocito za filmove je dobar. Brz, baterija je isto sjajna, iskreno, nije toliko težak koliko bi mozda neko pomislio. Pre njega Lumia 930(5 inca), pre nje Iphone 4s(3.5 inca), sledece tablet od 8 inca :D. Navikao sam se, ne bih mogao manji da koristim. Uzmem taj note 4x, deluje mi kao igračkica.

Meni je fenomenalan, nikad vise manji ekran ne bih uzeo. Narocito za filmove je dobar. Brz, baterija je isto sjajna, iskreno, nije toliko težak koliko bi mozda neko pomislio. Pre njega Lumia 930(5 inca), pre nje Iphone 4s(3.5 inca), sledece tablet od 8 inca :D. Navikao sam se, ne bih mogao manji da koristim. Uzmem taj note 4x, deluje mi kao igračkica.

Hehe pretpostavio sam... Ja bih voleo sledeci telefon da mi bude bar 5.7inch, a kada bi RN5 recimo to bio i iznenade nas sa vecim ekranom, uhhh :)

Gledao sam vise modela xiaomi telefona i odlucio se za xiaomi redmi note 4x? Samo da pitam da li ima ista bolje od xiaomi-a do 150 eura? Hvala. Pozdrav.

Koliko vas je imalo hardverskih problema sa telefonom, tj. na koliko kupljenih telefona se pojavio hardverski problem? Koliko sam mogao da ispratim temu zadnjih mesec dana, vidim da je generalno sa hardverom sve ok, niko se nije zalio da ga nesto zeza, ako iskljucimo ovo sada sa mikrofonom koji je mozda ostecen zbog kompresora.

Zeza me malo to da nemam nikakvu garanciju, a realno bolji telefon za male pare nema, ne zelim uzimati nesto sto ce mi trajati godinu-dve, jer telefon menjam na preko 3 godine. Trenutni telefon, Lumia 630, koristim vec trecu godinu, da sistem nije ovoliko osakacen i usporen ne bih menjao.

Pretpostavljam da ce biti custom rom-ova za Oreo, ako Xiaomi ne izbaci.

Retko ko ima hw problem... Oreo romova vec ima

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Koji firmware si metio na ovaj paranoid?

Ovaj paranoid radi ocajno...uzasan lag svuda...sve secka I kida...za zaobici

Da li ima neki rom ili neka aplikacija uz pomoc koje mogu da pojacam saturaciju boja na ekranu? Nisam imao amoled ni pre ovog ali ovde su mi zaista boje nekako isprane...

Naravno, ako imas odgovarajuci kernel

Instalirao sam taj program ali ne mogu da nadjem podesavanja za to sto mi treba.
Da,treba odgovarajuci kernel. Koji kernel da stavim preko xiaomi eu roma kako bi ovo proradilo?

Poslednja izmena:
K

Zeza me malo to da nemam nikakvu garanciju, a realno bolji telefon za male pare nema, ne zelim uzimati nesto sto ce mi trajati godinu-dve, jer telefon menjam na preko 3 godine. Trenutni telefon, Lumia 630, koristim vec trecu godinu, da sistem nije ovoliko osakacen i usporen ne bih menjao.

Pretpostavljam da ce biti custom rom-ova za Oreo, ako Xiaomi ne izbaci.

Ja sam kupio ovde od viđenijeg člana, sa pisanom garancijom od godinu dana. 135€ tako da za te pare , mislim da nema bolje. Ispao je krajnje korektan jer sam ga gnjavio oko saveta za migraciju sa starog na novi.

Što se rom-ova za Oreo tiče, nisam želo da ga isprobam, jer ga mnogi kude (još nije dovoljno ispeglan)

Koji firmware si metio na ovaj paranoid?

Ovaj paranoid radi ocajno...uzasan lag svuda...sve secka I kida...za zaobici

Kako čoveče, ovde je baš smooth. Stavio sam onaj 7.8.24 što sam postavio u xda firmware temi.

Full wipe (data, cache, system, dalvik) + obrisan Android folder sa interne i par nepotrebnih folder, flash firmware, ROM, 28.09 pico gapps (ima zadnji stable gservices), Magisk 14.1.

Jedino gboard ima mali lag prilikom kucanja.

Instalirao sam taj program ali ne mogu da nadjem podesavanja za to sto mi treba.
Da,treba odgovarajuci kernel. Koji kernel da stavim preko xiaomi eu roma kako bi ovo proradilo?

Treba kernel. A neki normalan da rade KCAL podešavanja ne postoji, jer je Xiaomi menjao kernel opet i nije postavio source.

Poslednja izmena:
Znaci bolje da se naviknem na ove boje :D

Ili pređeš na neki AOSP + kernel i podesiš lepo. Mada, ne bih rekao da su isprane boje na ovom tianma panelu.

Nisu isprane ni na Tianma, ni na BOE. Ne znam u čemu je problem kod njega.

Kad gledam neki video ili pregledam slike nisu, ali recimo homescreen ili aplikacije jesu

Pa ako si presao sa nekog amoleda, mozda je zbog toga...

Nisam,zato me i cudi,presao sam sa meizu m2 note,ni tamo nisu bile neke boje,ali mi se cini da su bile zivlje nego ovde,ali nebitno,sve ostalo je super,naviknucu se :)

Radi li Mi FM na LOS-u ili neka druga radio aplikacija koja pusta radio bez slusalica?
Verovatno je bilo reči o tome. Ne mogu da nađem.

Neka pusti neko neki download link ako ima..

Radi li Mi FM na LOS-u ili neka druga radio aplikacija koja pusta radio bez slusalica?
Verovatno je bilo reči o tome. Ne mogu da nađem.

Neka pusti neko neki download link ako ima..

Skoro sam okacio u drugoj temi za Mi A1, odlicna radio fm aplikacija koja radi i bez sluski... ali zahteva root (sto pretpostavljam vec imas jer si na custom romu).
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?p=5251931

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno