Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Pa zato sto su slusalice antena.

Sent from my Redmi Note 4X

Pa zato sto su slusalice antena.

To sam i ja pomislio. Kada sam probao ovu aplikaciju juce, probao sam bez sluski, ali sam samo stavio neki kablic u rupicu za sluske da sluzi kao antena i radilo je ok, probao sam par radio stanica. Ali evo sad sam kuci i stavio bubice, krci mnogo i nije cist zvuk kao na default fm radio aplikaciji.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Na Samsung-u S3 je radila ok, ali probaj ona setovanja za zemlju ili tako nesto... Vise i ne secam, odavno to bilo...
Nema integrisana antena za radio, da ima radilo bi bez sluski.

Opali spotify, kakav fm :)

Sent from my Mi Max using Tapatalk

Da, ali neko voli da koristi iskljucivo fm radio, bez koriscenja interneta...

Flesnuo ga, pa da vidimo...mada EB 4.0 bas lepo radi.

Ovo ne smem da stavim preko miui eu roma ako se ne varam?

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Ne podrzava MIUI.

Baterija meni da izdrzi dva puna dana nema sanse jer bas koristim telefon.
Ide uvece na punjac bez obzira koliko je ostalo baterije.
Ja volim kada sve klizi, kada to lepo radi.
Tako da sva moja setovanja kernela idu na tu stranu.
Recimo ja drzim min za gpu na 400mhz ;)
Takodje, ne volim nabudzene kernele jer smatram na OC na telefonu ne treba raditi(cak dosta opcija koje ima EB kernel i ne korisim).
Volim da podesim boje i jos neke sitnice sa kojima smatram da telefon radi fluidnije.

Zna li neko gde da narucim dobro staklo za rn4 global? Narucih sad neko bas je ovde neko ostavljao link, kaze super staklo, kad niti ne 2.5D i jos ima neke tackice po sebi.

Sva ta sto imaju "frame" imaju tackice po sebi...
"Dobro staklo" je samo ono kratko, sto ne pokriva ceo ekran, pa fon izgleda uzasno ruzno(moje misljenje)...

Poslednja izmena:
Ja imam to kratko, drzi se dobro od jula,nema ogrebotina al izgleda malo nakaradno, bar ga je zenska u radnji zalepila tačno kako treba pa sam se navikao, a imam i ono sa crnim okvirom,al cekam da se ovo osteti. Mada ne znam kako to izgleda kad se stavi .

Sva ta sto imaju "frame" imaju tackice po sebi...
"Dobro staklo" je samo ono kratko, sto ne pokriva ceo ekran, pa fon izgleda uzasno ruzno(moje misljenje)...

Ma ja sam prvo staklo uzeo na kp kod nekog lika i to za 1000 din, on valjda pogrešno sebi narucio i stavio na prodaju. Super pasovalo, 2.5D i nije imalo tackice ali ga zakacim i udje vazduh, i kad sam pokusao da ga opet stavim slomim ga. Uzmem opet neko ali nije 2.5D i imalo tackice po sebi. Narucim opet, danas mi stigne i isto nije 2.5D i ima te tackice. A necu to sto ne pokriva ceo ekran, odvratno je.A te tackice se bas vide na jakom svetlu.

Ja sam uzimao vise verzija za drugare, kod nas i sa Alija.Sva su imala te sitne tackice..Veci problem kod tih sa okvirom je sto se staklo ne lepi celom povrsionom, nego samo taj okvir ima lepak.Iskreno, ja sam za R4P bacio preko 30e na stakla, porucio sva moguca sa Alija i sva su bila tezak krs.Kada sam presao na RN4, nisam kupio ni jedno jer nema dobrih.

Poslednja izmena:
Мени кернел углавном служи да наместим контраст и боје дисплеја...остало све држим стандардно.

Ja sam uzimao vise verzija za drugare, kod nas i sa Alija.Sva su imala te sitne tackice..Veci problem kod tih sa okvirom je sto se staklo ne lepi celom povrsionom, nego samo taj okvir ima lepak.Iskreno, ja sam za R4P bacio preko 30e na stakla, porucio sva moguca sa Alija i sva su bila tezak krs.Kada sam presao na RN4, nisam kupio ni jedno jer nema dobrih.

A kako ga nosis? Nije ti se izgrebao ekran? Ja sam ukupno nosio bez stakla celih mozda par sati, ekstremno sam ga pazio i vec imam jednu crtu kod proximity senzora. Nemam blage veze kako je nastala.

Nosim klot, bez stakla...ima onih sitnih mikro ogrebotina, ali se vide samo pod uglom.Kada gledas ravno, ispred sebe kao nov... ;)

I ja nosim bez zaštitnog stakla jer ne mogu naći kršteno. Pokušao sam i sa preskupim Nillkinom H i nisam zadovoljan - iako je uže od ekrana opet ''visi'' na ivicama.
Nosim ga u samog u džepu. Jako puno ogrebotina tih sitnih vidim pod uglom, a ima i 2-3 koje se baš vide...

Neko je pitao kakva je maska. Stiglo danas, kao blago gumirana plastika. Ne klizi, fino pase na n4x
e92e97c65b46eac4e230ba6f2e79f330.jpg
0b91ab314ae0845a01c359047c791ba5.jpg
f4c56f7238a7e2d8db2d1f6e8d1ee817.jpg

Sent from my Mi Max using Tapatalk

U kako mi lepo izgleda u toj crvenoj zastiti.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Kako god, komentarisao sam telefon. :D

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Ja sam nosio na beli meizu crvenu masku [emoji2]

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno